Jump to content
FAS Goran
neshaoct

James May izabrao najbolji auto

Recommended Posts

james may.jpg

 

Kao može Clarkson, može najbolji auto da izabere i James May, na glasu kao najsmireniji i najsporiji deo ekipe okupljene oko najpopularnijeg auto magazina na svetu.

May ima zaista posebnu kolekciju automobila, pomalo u skladu sa svojim originalnim ukusom. Kupovao je pomalo stihijski, od Fiat Pande do Ferrarija 458 Speciale. Njegovo vozačko iskustvo je krenulo sa Vauxhallom Cavalierom, a to je bilo 1978. godine. Ako premotamo nekoliko godina dalje, dolazimo do Boxstera, koji je kupio novog. U međuvremenu su kroz njegovu garažu prošli Rolls-Royce Corniche, Ferrari 308, Alfa Romeo 164, ali i BMW i3. A, kada je upitan koji bi auto vozio do kraja života, odgovor je bio vrlo jasan - BMW 320i.

 

Za njegovo objašnjenje ovog izbora, ali i odgovore na pitanja zašto je Suzuki Swift najbolji normalni auto, koliko je dobra Alpine A110, zašto ne voli dizelaše i još mnoga druga, pogledajte intervju u nastavku:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suzuki Swift Sport Katana

 

suzuki-swift-sport-katana 1111.jpg

 

Suzuki je samo za kupce u Holandiji pripremio novo specijalno izdanje Swifta Sport, pri čemu je serija ograničena na samo 30 primeraka. U pitanju je Swift Sport Katana koji i dalje pokreće 1.4 litarski Boosterjet turbo benzinski motor sa 103 kW/140KS i 230 Nm obrtnog momenta (ubrzanje do 100 km/h traje 8.1 sekundu, a najveća brzina iznosi 210 km/h).

 

suzuki-swift-sport-katana 1.jpg

 

Poput motocikla Katana koji je prošle godine prikazivan na sajmovima u srebrno-crnoj kombinaciji, tako i Swift Sport Katana dolazi sa istom kombinacijom boja. To podrazumeva srebrnu metalik boju vozila i kontrastne crne elemente.

 

suzuki-swift-sport-katana 111.jpg

 

Tu su i crna trkačka traka na prednjem delu, crveni okvir prednje maske, bočna grafika i OZ Racing alu točkovi od 17 inča (opciono i od 18 inča).

 

suzuki-swift-sport-katana 11111.jpg

 

Unutrašnjost je u crnoj koži (sedišta, volan, ručica menjača), uz crvene kontrastne detalje, piano black elemente i natpis ''Katana'' na volanu. Cena za ovakav Swift Sport u Holandiji iznosi 28.999 evra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

James May ima novi auto

 

197909-james may.jpg

 

James May je poznat i kao ''Captain Slow'', a u svojoj auto karijeri se često susretao sa Ferrarijem.

Sada nam pruža pogled u njegovo skrovište, garažu u kojoj čuva svoju kolekciju automobila. Naravno, ovo verovatno nije jedino skladište oktanskih dragulja, ali je itekako zanimljivo. I dok u pozadini ponosno stoje dva automobila kojima je boja jedina sličnost, BMW i3 i Alpine A110, James May ima nameru da podeli sa nama radost kupovine novog automobila. Krije se ispod crvene Ferrarijeve cerade. To je Tesla Model S, električna superlimuzina koju će May predstaviti na poseban način. A ako vas to ne zanima imaćete priliku da vidite šta se krije u garaži, posebno iz domena motocikala. I da, May je kupio još jedan auto, a njega će otkriti naknadno.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...