Jump to content
FAS Goran
kaskabgd

P: nosač motora 1.9 JTD ''koska''

Recommended Posts

Deo kupljen u Fiat shop-u u Zarkovu, bio na kolima 10-ak dana, skinut i stavljen originalan polovan deo. Cena dogovor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad sam kupio auto nosac je bio pukao, znaci u krug onako gde je ona guma. Mogao sam da ga skinem bez da odvrcem srafove. Ocekivao sam da ce sa novim nosacem doci i vibracije, medjutim ono je bilo strasno to je bukvalno bio drugi auto, kao da sam seo u neki drugi auto. Vibracije na volanu, kocnici, kvacilu, pod dupetom, naslonu za ruke... Kad sam isao za Indjiju da kupim 4 celicne felne pitao sam onog lika tamo da li ima neki malo kvalitetniji nosac. Doneo mi je original nosac ricambijev sa sve onom nalepnicom i bar kodom, kao nov sto bi rekli. Za 1500 din, smesno. Odmah tu na licu mesta sam za zamenio i razlika je bila osetna. Medjutim nisam bas bio preterano zadovoljan. Ceprkanjem po netu ukapirao sam da bi trebao da ocistim map senzor, sto sam i uradio. Bio je veoma prljav a ja zadovoljan rezultatom :)  Mozda taj nosac i nije toliko los, recimo da sam  prvo ocistio map mozda bi i zadrzao taj stari nosac ko zna, mada verovatno ne pored cene polovnom ali originalnog.

 

Cisto poredjenja radi, drugar ima E60 2.0d kod mene se manje cuje motor unutra. Kada upalim radio cisto malo da se cuje u leru se ne cuje motor uopste, naravno zagrejan.

Malo sam ga oduzio :)

Edited by kaskabgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...