Jump to content
FAS Goran
neshaoct

e-Sport

Recommended Posts

Rasel prvi u virtuelnom karambolu Monte Karla

 

Dzordz-Rasel (1).jpg

 

Na virtuelnoj Velikoj nagradi Monaka slavio je vozač Vilijamsa Džordž Rasel, drugi je bio Esteban Gutijerez, a treći Šarl Lekler. Trka je bila najmanje zanimljiva do sada jer nisu uključena oštećenja, a staza u Monaku nije davala priliku za pravo trkanje. 

 

Pijetro Fitipaldi je imao pol poziciju, pa je uzbrzo po startu trke bila velika gužva iz koje je profitirao Džordž Rasel. On je preuzeo prvo mesto, drugi je bio Artur Leker, treći David Šumaher, a četvrti Šarl Lekler. Lekler je već u trećem krugu obišao Šumahera i to na ulazu u tunel. U šestom krugu je Aleks Albon napao i Estebana Gutieresa i Davida Šumahera koji su bili peti i četvrti, ali se okrenuo i tada je izgubio veliki broj pozicija. Vozači Ferarija su u devetom i desetom krugu išli u boks pa je Džordž Rasel uvećavao svoju prednost, drugi je bio Šumaher, a treći Fitipaldi. Ubrzo se do vrha vratio Lando Noris i imao je velike duele sa Arturom Leklerom, a blizu su bili Esteban Gutieres i Aleks Albon. Rasel je tada, vozio se 15. krug, imao 24 sekunde viška u odnosu na drugoplasiranog Fitipaldijea.

 

Ubrzo se trka pretvorila u karambol jer je u igrici isključeno oštećenje na bolidima tako da je bilo pregršt kontakata, okretanja i preticanja. Kao posledica je stigao i veliki broj kazni. Rasel je deset krugova pre kraja konačno ušao prvi put u boks i u tom momentu je imao 32 sekunde viška u odnosu na Šarla Leklera. Vratio se ispred vozača Ferarija i imao je 14 sekundi razlike. Na kraju trke su svoje pozicije izgubili Šarl i Artur Lekler. Šarl je po izlasku iz tunela uspeo da se okrene i prepusti poziciju Gutieresu, dok je Artur izgubio četvrto mesto od Albona u poslednjem krugu. Debitant Valteri Botas je bio tek deseti, najbolji nevozač je bio Tibo Kurtoa koji je bio 13, dok je fudbaler Arsenala Pjer Emerik Obamejang završio 15.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slaba trka za gledanje,Rasel od početka do kraja najbrži. Albon drugi, Leklerk podbacio.Vozio je i Perez ali slabo. Voditelji su pominjali nešto za pravu F1 za Rejsing Point da im je ovogodišnji bolid preslikan Mercedes iz prošle sezone. Ako sam dobro razumeo kao da Mercedes sada pomaže više nego obično Rejsing Pointu 

EZ7f5TOWoAIYmEF.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokušao sam da gledam, ali sasvim sam izgubio volju.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verovatno i najslabija virtuelna trka do sada. Rasel se izveštio u igrici da je bar Vilijams malo bolji u realnosti 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nova pobeda Rasela u virtuelnom svetu

 

Dzordz-Rasel (1).jpg

 

Džord Rasel četvrti put zaredom slavio je u virtuelnoj trci Formule 1 i nezvanični je šampion virtuelne sezone. Džordž Rasel je u novu virtuelnu pobedu krenuo sa pol pozicije i, kao jedini vozač bez ijedne kazne, vozio sigurno do nove pobede. Zanimljivo je u da na virtuelnoj Velikoj nagradi Kanade nije vozio najveći Raselov rival Šarl Lekler koji je učestvovao u virtuelnoj trci 24 sata Le Mana. Ovoga puta nije bilo ni ''gostiju'' iz sveta fudbala koji se, polako ali sigurno, vraćaju svojim obavezama. Drugo mesto osvojio je Aleks Albon, treći je bio Esteban Gutjerez.

 

Ovo je bila poslednja virtuelna trka, a vozači će uskoro početi i sa pripremama za početak sezone 5. jula u Austriji.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam ni znao da se vozi.Ovi sa SK nisu ni pominjali.Jeste ovo igrica ali nije loše da se ubije vreme.Imaju 10 kanala a oni nema gde da prenose.Ali zato mi poslali poruku ovi iz SBB da ima tenis...

Edited by dach@

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...