Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Ovaj Buick karavan je rešenje za velike porodice

Recommended Posts

Buick road 1.jpg

 

Porodice sa više dece najčešće moraju da biraju kombi vozila, ali jedan američki karavan bi mogao da im odlično odgovara. U Toyoti se već raduju što su Ford i GM raskrstili sa putničkim automobilima u korist SUV-ova i crossovera, ali kada su karavani u pitanju, Ameri su bili i ostali gazde. Jedan dobar primer ima Buick koji je na bazi svog modela Roadmaster napravio ovaj zaista poseban karavan. Automobil je proizveden 1992. godine, a osim povećane dužine ima i dodatni par vrata, ukupno šest. Prevedeno to znači da nudi četiri reda sedišta.

 

Buick road 11.jpg

 

Iako je star i ne previše privlačan, ovaj auto ima priličnu cenu. Traži se 25.000 dolara (21.950 evra), a jedan od razloga je što se radi o unikatu. Proizveden je samo jedan primerak, i to za holivudskog producenta Raya Starka koji je auto platio šestocifrenim iznosom. Auto se trenutno nalazi u Montereyu u Kaliforniji dok čeka na novog vlasnika. Ako ste neodlučni, znajte da je V8 odradio tek 90.700 km. I pogledajte još jednom sliku enterijera. Da, u drugom redu je klasičan televizor i videoplejer - prava vremenska kapsula.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...