cika_kole 826 Posted April 12, 2019 ma brate @Axicu poceo sam da se razocaravam u danijela jbg... na onom sajtu svima je objasnio gde se to ide i parkira i samara macor, gde teDke prolaze, a nama ovde nece nista da kaze...a kad je neki kvar u pitanju odmah pise i trazi pomoc, a sada on nece nama da pomogne. nece da nas ugosti i vodi da i nas tetke gledaju kako ga sapunjamo...jbg nema smisla... 2 Axic and djomla reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23714 Posted April 13, 2019 @cika_kole ako mu je neprijatno ili želi da se držimo teme auta, nije problem da se prebacimo u "OFF ali ipak u vezi automobila" pa da tamo otvorimo podtemu "TeDke i šamaranje mačora, iskustva". 1 cika_kole reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
cika_kole 826 Posted April 13, 2019 bravo @Axic bravo, nisam se setio to dela foruma. da pitamo i kolegu @danijel55 sta ti mislis da pokrenes temu, posto imas iskustva i da nam predolzis, gde, sta, kako, koliko nas, na suvo, baby oil sta god vec treba i ide za okupljanje i samaranje...dobro doduse ovde nam nece dozvoliti kao na onom sajtu da izbacujemo slike nasih macora, ali makar cemo moci da pisemo... 1 Axic reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 Hahaha raspitacu se pa cu vas uputiti Share this post Link to post Share on other sites
cika_kole 826 Posted April 13, 2019 sta da se raspitas, ti to znas, jbg pisao si na drugom forumu, ajde brate, pa valjda smo ti mi veci drugari nego oni tamo...jbt svako deli sa drugarima slike, nama si podelio ovde lybru i bmw, a njima si tamo pokazao macora cccc a sad kao ne znas gde se samara po cacku, a sve si do detalja tamo opisao...cccc jesi poganjac mali 2 Axic and Bokisa82 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 Hahaha.Sad salu na stranu ne znam o cemu se radi ali ozbiljno Mislio sam da zezas celo vreme o nekom tamo forumu ,a ti ozbiljan Share this post Link to post Share on other sites
cika_kole 826 Posted April 13, 2019 e jbg, ti onda ni sam ne znas kako ti izgledas, a mi znamo... jbt izbacis sliku macora iz kupatila, ti u ogledalu i sad kao ne znas o cemu mi ovde pisemo... cccc sa sve tri petice... 555 1 Axic reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
cika_kole 826 Posted April 13, 2019 sad kad vidis pp neces se praviti mali tuta muta Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6860 Posted April 13, 2019 Cimnuo ga cika_kole na private... Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 Izveštaj sa večerašnjeg skupa: -opel astra coupe ,bertone neki fazon ali1.8,vlasnik kaze 140ks,ja znam da ima 1.8 od 125ks ,za taj od 140ks nisam cuo,sa pola gasa oduvana -bravo 1.9 150ks ,ostao je iza -golf 5 1.9 chip na 140ks takodje ostao iza. Cudilo me je za brava,al kad sam video fabricke spec,od 0-100 je navodno brzi 0.1sec od bmw e46 touringa.Po meni je to ocajno,jer je mnogo laksi auto. Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6860 Posted April 13, 2019 @cika_kole Vidiš da je danije lokomotiva svi su iza njega 1 cika_kole reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 (edited) Razmisljao sam kao sledeci auto djulijetu od 170ks,mozda deltu 1.9,mada delta teško.Mnogo ih malo ima.Tako da ako finansije dozvole neki 330D P.S ta 1.9twin turbo me od uvek privlacila,performanse su bombona,e sad polozaj sedenja i upravljivost ne znam kakva je,jer se nikad nisam vozio niti vozio deltu neku. Edited April 13, 2019 by danijel55 Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6860 Posted April 13, 2019 Kako malo Delte? Evo na forumu u zadnjih mesec ipo mislim da su 4 pridošle. A 1.9tt 2012-2013 sa malo km, košta pristojno. Jesi gledao Deltu S? Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 Na forumu pridolaze,a i drago mi je zbog toga.Nego po oglasima ih ima malo,to sam hteo reci.1.6 ne bih gledao,sad 2.0 recimo Marka je ekstra služio taj motor,dok recimo Milutinca je u bravu da kazem lepo namucio i Drfendiju,pa bih ga zaobisao sto zbog toga,sto zbog 190ks ,kad vec ima u ponudi Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8544 Posted April 13, 2019 Kako ih i ne bi oduvao kad si ih przio i sa librom 115ks. Nije sve u konjima pod haubom, bitan je i onaj konj koji vozi 1 cika_kole reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 Ima i do toga Libru sam razmišljao da vozim na valjke,jel mi je isla bas dobro za 116ks,al u sebi pomisao,ma sto bi neko cipovao libru.E sad da li je cipovanq ili ne ,nikad ne saznasmo,niti cemo. @andreja.micovicKakav je polozaj sedenja u delti? Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6860 Posted April 13, 2019 Visok, nisi zalepljen za patos. Meni je na najniže postavljeno sedište i do krova sam skoro. Ali je udobno, očekivano. Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 13, 2019 Za udobnost ne sumnjam.Sto sedenja tice meni odgovara nisko sedenje,sto se kaze kao da si seo na patos.Mada sve mogu da podnesem, sem sedenja u seniku II,kao kombi da vozim @MS PK 115.6ks tačnije Da prenesem utiske.Pola nedelje je kod mene bio pezo 2008,1.6 92ks.Udobnost besprekorna ,za tu snagu odlicno ide. Automtski menjac,sa pedalama na volanu i kik down,solidan.Shift up non stop stoji i sija,kao i start stop,najvece 2 gluposti po meni.Potrosnju nisam pratio,ipak je firmino vozilo Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23714 Posted April 14, 2019 (edited) 3 hours ago, andreja.micovic said: @cika_kole Vidiš da je danije lokomotiva svi su iza njega Edited April 14, 2019 by Axic 1 1 totti and rkoma1986 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
cika_kole 826 Posted April 14, 2019 9 hours ago, andreja.micovic said: @cika_kole Vidiš da je danije lokomotiva svi su iza njega jbt sunce danijel moze da vozi i juga, svi bi bili iza njega...nema tu kod njega 100konja 300konja, on zna da vozi, a ko zna da vozi taj je prvi i sa ficom... on prvo ode na neki parking dobro nadr.a, mislim auto dobro nadr.a i onda ih sve pocepa... Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 14, 2019 Samo mi je nejasno.Oba auta 150ks,bravo laksi oko 250kg,a po fabrici 0.1 razlika od 0-100. Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8544 Posted April 14, 2019 Bravo vec pola klapni poceo da guta pa zbog toga verovatno 1 1 bglion and danijel55 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 911 Posted April 14, 2019 14 hours ago, andreja.micovic said: Kako malo Delte? Evo na forumu u zadnjih mesec ipo mislim da su 4 pridošle. A 1.9tt 2012-2013 sa malo km, košta pristojno. Jesi gledao Deltu S? Delta S bruka je,ali za te novce ima i dobar f30 Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 14, 2019 On 4/14/2019 at 1:08 AM, danijel55 said: Za udobnost ne sumnjam.Sto sedenja tice meni odgovara nisko sedenje,sto se kaze kao da si seo na patos.Mada sve mogu da podnesem, sem sedenja u seniku II,kao kombi da vozim Delta je zanimljiva kao pojava i vrlo lagana i fina za voznju, ali je suprotno od toga sto trazis, sedi se visoko mekana je na volanu za razliku od bmw-a i uopste nije udobna kao sto bi neko pomislio na prvi pogled. Ima puno prostora ali je jako neudobna. Share this post Link to post Share on other sites