danijel55 741 Posted December 3, 2018 Doslo je vreme da predstavim svoje drugo,da ne kazem novo prevozno sredstvo.Ukratko 2.0 150ks,od opreme jedino sto nema a mozda mi nekada zatreba to je tempomat,mada lako se to moze ugraditi. Model sa 5 brzina,naravno zeleo sam sa 6,ali posle par prica servisera i otpadasa,ne zalim.5 je duža nego na libri, mada relativno retko putujem ap.Sto se BMW tice,auto uzet od stare prijateljice calove,tako da znam da nije lupan i kako je odrzavan.4 kljuca,odmah po kupovini,uradjen mali servis,posto je ona menjala lanac pre 4meseca,to nisam morao da radim.Ugradjena android tipska multimedija i led sijalice.Zamenio pozadi diskove,plocice i paknove iako je moglo 20k to da gura,ATE stavljeni,napred su takodje ate,al njih je vlasnica menjala skoro.Od ulaganja mi je ostalo farbanje prednjeg branika,ne mogu da gledam ovu crnu ogrebotinu. P.S sto se felni tice ove su ostale za zimski set 2 kaskabgd and MiloshShomy reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1799 Posted December 3, 2018 Odlicno izgleda. U zdravlju te sluzio. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 3, 2018 Nadjoh prve slike,dok je imao folije pozadi,atastirane ali sam ih skinuo. Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3029 Posted December 3, 2018 Boja je odlicna Neka te dugo sluzi i da ne pravi probleme! Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 3, 2018 Nek sluzi isto kao libra,ja zadovoljan Hvala inace Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2426 Posted December 3, 2018 Baš je crven ! U zdravlju da se navozate ! Share this post Link to post Share on other sites
zunto 526 Posted December 5, 2018 U zdravlju se navozaoПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8002 Posted December 5, 2018 Leleee opet presvlake stavljao..flekas u dalje? Neka je sa srecom lubenicar Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 5, 2018 Hvala.Mico bela sedista ,ja ceo dan trljao,sede drugarica i podize nogu na njih.Ja poludeo. Share this post Link to post Share on other sites
Smireni 526 Posted December 5, 2018 Poludis kad ti drugarice dizu noge u autu.... Hmmm Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted December 6, 2018 od opreme jedino sto nema a mozda mi nekada zatreba to je tempomat,mada lako se to moze ugraditi.Moracu da te ispravim, posle ovih slika enterijera mislim da od opreme nema ama bas nista Svakako, nek te lepo sluzi Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 6, 2018 Meni je o o dovoljno. Iskreno grejace i ne palim,komande na volanu ama bas mi nista ne znaci,koza nikad u zivotu. Veliki sam hejter koze,alkantara po sredini i koza po boku mi je ok i lepa kombinacija,ovako kozu gledam kao veliki minus. Hvala svakako ,nadam se da hoće. Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted December 6, 2018 (edited) Jedno je da pricas sta je tebi dovoljno, a drugo je kad pricas da ima sve osim tempomata Edited December 6, 2018 by Sava 3 kreator, totti and Ivan BG reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 6, 2018 Pricao sam sta je meni dovoljno.Ostali svi znaju koju opremu moze da ima auto.Ja sam zadovoljan opremom,andorid navi je morala sa legne,posto je original navi obicno sr*nje. Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 7, 2018 Danas provalih da ima i el sklopive retrovizore.Dok recimo burazer ima komande na volanu ,tempomat,sva 4 podizaca a to nema,dok treci drugar nema ni bord racunar Maglenke mislim da svi imaju Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8002 Posted December 7, 2018 Od drugara kozna sedista , crno nebo i stubove, volan, crn metalik spolja, felne,6b, '04-'05 bese i nema bord Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 741 Posted December 7, 2018 Al sa druge strane,recimo volan i sedista cas posla mogu da se zamene.Mene jedan otpadas smara sa volanom,iz dana u dan spusta cenu.Ali iskreno zbog komandi na volanu,ne bih mu dao vise od 20e haha Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted December 7, 2018 Od drugara kozna sedista , crno nebo i stubove, volan, crn metalik spolja, felne,6b, '04-'05 bese i nema bord Ne zajebavaj da ima volan? Sent from my SM-G950F using Tapatalk 3 3 nemanja84bg, vagenovac, Dezurni and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4637 Posted December 15, 2018 Sto se tice opreme po meni najveca mana sto nema elektricne podizace vec kurble i sto kvake nisu ofarbane u boju auta. Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8002 Posted December 15, 2018 ....i sto je crven.. Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока Share this post Link to post Share on other sites