Jump to content
FAS Goran
danijel55

BMW 320D Touring crveni

Recommended Posts

Burazeru,meni i drugaru 46 320d svi 2003god,samo drugaru je asc ,dok je nama dsc.Cudno.Inace lepa kombinacija ova kisa i zadnja vuca :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da dodam jos koju.Ipak se auto prao u sred kise na samousluznoj,da bi bilo slika :D Inace danas da kazemo mali peh sa mikrom.Izlazio sa leve strane na desnu i stao iza astre g,koja ceka da se ukljuci na put.Sreca pa sam ukoso stao iza njega i ostao pun levi namotan.Odjednom covek pusti kocnicu i polako krece auto unazad.Ja sviraj,nista on. Stao je kad se potkocio na gumu.Uglavnom nikom nista,il je mozda njemu sitno okO branika. 

20190504_212927.jpg

20190506_224705.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Presvlake te vade inače bi mislio da si... OK?

 

Bele štopke na crven auto sa crnim lajsnama obavezno da staviš, napred nemoj tamne migavce nikako da uklapaš sa farovima i vidi da pojačaš ove bling-bling plave pozicije za sledeći foto sešn. Okvire tablica obavezno neki bmw đole, ili bmw sale, ili velja konza.

 

 

btw, kako bre preskočih celu 'sapunjanje mačora' priču, a baš se lepo razvila... sve do završnice.

 

 

p.s. stvarno ti je lep auto, samo nastavi  :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znas koliko me zanima sta ti mislis.Sto se pozicije tice, idealna je jačina, tako da preko dana ne palim kratka svetla.Dal se vama sviđaju crne lajsne ili ne,opet ponavljam ne zanima me.Kada sam farbao kvake,mogao sam za dzabe i lajsne da ofarbam,ali nisam hteo jer mi se ne svidja da bude to sve u boji.Stvar ukusa i cao.Presvlake su stavljene sa razlogom,mozda kasnije legnu sedista sa kadicama,sigurno ne kozna.

Sto se price tice,bas preskocih da bi ti imao sta da pitas :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni se ne svidja ni sto si ofarbao kvake (vec sam negde to i pomenuo ranije) , bio mi je mnogo lepsi sa crnim kvakama -- ne razumem da sve mora da bude u boji kola sa strane kvake i lajsne BAS SVE -- monotonija totalna po meni , ZATO LAJSNE NE DIRAJ.

 

Znam jer meni je yeti sve u crno sa strane i jednostavno po meni je to bezveze -- ima da narucim hrom lasne i hrom kvake od kineza zbog toga licno za njega .............. :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za kvake se nisam pokajao sto sam poslušao kolegu Vagenovca.Lajsne sam gledao slike na netu i kad je sve u boji meni se to ne svidja.Kad sam vec radio unutra lajsne,tj farbar ih ofarbao i ceo branik sam ofarbao  zbog ogrebotine od 4cm,nije mi bio problem i lajsne da odradim.Za presvlake sam rekao svoje,sedista su svetlo sive boje,da ne kažem bela.Ribao ih ceo dan ,da bi posle 2 dana na suvozacevom sedistu videu fleke.E neces ga,odmah porucio presvlake i miran.Inace preporuka velika za k2 mirise za auta,lepo mirisu,nisu jakog mirisa ,a traju dugo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neofarbani elementi su po pravilu ruzni. Kada se razbija monotonija sa nekim detaljem onda taj detalj bude ofarban u neku drugu boju, nebitno, jel crna, karbon ili aluminijumski umetak, ali neofarbani element uglavnom bode oci.

 

Npr. ovde sa strane monotoniju razbijaju hrom lajsne i lepe felne i nema potrebe za necim drugim.

 

Svakako taj auto kako god izgledao je pravi dragulj ako je u dobrom stanju, natprosecno kvalitetan auto sa izuzetno robusnim m47 agregatom, mozda i najbolji dvolitarski dizel od 150ks. Kada pogledas na mobile.de ima ih dosta i sa preko 400.000km i to uz servisni interval od 30.000km, a kod nas u srbiji sta se uvozi i kako se odrzava verovatno je svaki drugi preko pola miliona km.

Dan danas je to auto za dosta novijih automobila, samo sve je teze naci primerak da nije ubio astronomsku kilometrazu i da je korektno odrzavan.

 

ALPINA-B3-3.3-E46-1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inace ima jedan touring iz Panceva.Decko otisao da kupi auto na placu.Nista nije  bio sredjivan,tj tek stigao na plac.Pitao prodavca ima li servisnu i to,kaze nemam,pogledao auto i nadje servisnu unutra 506k km.Kupio ga jel vidi da je sve radjeno na vreme.Vec 2god ga vozi bez najmanjeg problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prelolirah haubu juce.Inace uzeo 3m pastu,posto kod nas u jednoj prodavnici covek daje na gram,ne mora da se kupi cela cela ona tuba.

 

Edited by danijel55

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima prodavnica u Cacku.Bukvalno je dovoljno 150g paste za ceo auto i to kosta oko 600-700din.I0-700din.Jos mozes da biras hoces grublju 3m ili manje grublju i to.To je ona razlika u boji cepa na bocama.Bas sam gledao farbara kad je polirao branik.Isle su 3 paste,plavi,crveni i nmgu da se setim tacnu boju 3 cepa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...