Jump to content
FAS Goran
snebojsa

Padaju obrtaji na leru, stuca

Recommended Posts

Auto pali odlicno, lepo ide, nema trzanja ni seckanja u voznji, jedino na leru padaju obrtaji i osetno se promeni zvuk i rad motora.

To se desava kada je auto zagrejan pa stanem negde, semafor ili slicno, ujutru dok je hladan tog stucanja-trokiranja nema.

Da nisu mozda svecice ili kablovi, menjao sam ih pre 23.000km. Da li bi trebalo onda da se oseti i u toku voznje da secka ako su svecice?

Ne prijavljuje nikakve greske na tabli. Evo i video snimka, slabije se cuje dok sam u kabini pa sam izasao do auspuha, tu se cuje.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imao sam sličan problem na mojoj bravi 1.2 16v stim što kod mene obrtaji nisu padali i ovaj neravnomerni rad na auspuhu  je bio manje primetan ali je pri promeni brzine znao da štucne pomalo. Zamenom svećica stanje bilo nešto bolje pa sam zamenio i dva kabla od svećica tako da je problem rešen.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem rešen!

Bio sam jutros kod majstora na malom servisu, pomenuo sam u problem, proverili smo svećice i jedan kabl je probio skroz, ona kapa što naleže na svećicu se istopila do pola i otpao onaj prsten ostao na svećici. Zamenio sam svećice (NGK) i taj jedan kabal i sad samo prede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...