Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Kako izgleda detaljno čišćenje auta koji je 10 godina stajao u šumi?

Recommended Posts

eagle talon.jpg

 

Možete li zamisliti kako izgleda proces detaljnog čišćenja automobila koji je 10 godina proveo u šumi, odnosno na mestu sa kojeg nije uopšte pomeran? Zapravo, nije potrebno da koristite svoju maštu, jer se upravo u takvoj situaciji našao profesionalni ''kozmetičar'' automobila, Leri Kosila koji je to i preživeo, ali i dokumentovao putem video snimka za sve nas. Naime, on je dobio posao da u potpunosti očisti i sanira jedan Eagle Talon iz 1994. godine. Taj automobil je deset godina proveo u šumi, a njegov enterijer je postao, možemo slobodno reći, katastrofa.

 

Prema rečima samog Lerija, ovaj automobil je jedno od vozila u najgorem stanju sa kojim se susreo. Automobil je bio pun buđi, prašine, paučine, pa čak i leševa miševa koji se raspadaju. Ukratko, ako postoji neka bakterija koje možemo da se setimo, velike su šanse da se ona nalazila u kabini ovog četvorotočkaša. Takođe, smrad je bio nesnosan, pa je prva stvar koju je Leri uradio to da je kupio zaštitna odela i respiratorne maske, jer bi se ulazak u vozilo bez toga graničio sa samoubistvom. Međutim, pre nego što su on i njegov kolega uopšte mogli da počnu sa radom na enetrijeru, morali su da izvuku automobil iz šume, i da očiste njegov eksterijer. Ipak, sve je prošlo kako treba, te je automobil nakon tretmana dobio prepoznatljiv izgled.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije oprao auto godinama, sada ga je doveo na čišćenje

 

202068-pranje.jpg

 

Vlasnik je Mazdinu limuzinu koristio za prevoz građevinskog materijala, a nakon godina nebrige auto je stigao na čišćenje. Video u trajanju od 32 minuta odlično pokazuje šta znači detaljno čišćenje automobila, ali i koliko je muke potrebno da bi se očistio ovako zapušteni automobil. U svakom slučaju, ovo je odlična ideja kako skratiti vreme tokom pandemije koronavirusa kada se ne savetuju izlasci i druženja. Zato, nekoliko sati, pa i dana mogli bi kvalitetno da potrošite na uređivanje automobila. Počnite od čišćenja:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm onaj prvi klip gore,džaba mu posao,u tim prilikama se vade sjedišta i tepih se onda pere vani,on je samo sabio prljavštinu ispod tepiha..,kao klinac radio kod autolimara,i lakirera,koji god smo auto kompletno sređivali,vadili tepih,naprao sam ih se koliko hoćeš..

poslato sa nove rupovke kurblom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...