Jump to content
FAS Goran
adda

E-gas LPG uređaj - ima li servis u Srbiji?

Recommended Posts

Postovani,
 
Imam jedan mali problem u vezi sa mojim autogas uredjajem pa rekoh da se ovde obratim za pomoc.
 
Naime imam Fiat Punto 2 2001 godiste 16V sa ugradjenim autogas uredjajem, medjutim kad sam kupio taj auto on je vec imao taj uredjaj ugradjen, po recima prodavca fabricki ugradjen uredjaj, da li je to tacno ili nije ne znam.
E sad moj problem je sto u Srbiji do do sad nisam nasao servis koji odrzava taj uredjaj, a u pitanju je ovaj uredjaj https://www.egas.online, pa sam hteo da pitam da li slucajno neko zna da li postoji neki servis u Srbiji koji se bavi odrzavanjem ovih uredjaja? Od kad sam kupio auto na tom plinskom uredjaju sam menjao neke filtere, bocu za atest i neka creva. Kompjuter od tog uredjaja, rasparivac i ostali delovi koju su sastavni deo do tog uredjaja nikad nisu servisirani, a verujem da nesto treba da se odradi, podesi i slicno, posto je auto presao oko 270.000 km.
 
Ukoliko ovakav servis ne postoji u Srbiji, hteo bih takodje da pitam ko se razume da me uputi da li i kako mogu da da zamenim kompjuter, rasparivac i te neke delove kako bih mogo da redovno odrzavam ispravnim LPG uredjaj.
 
Pisem iz Nisa.
 
Unapred zahvalan na pomoci
 
Srdacan pozdrav i svako dobro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa menjao bih zato sto nista ne moze da se iskontrolise, ispodesava i slicno, a pre par meseci mi je ispalo jedno crevo, bio sam kod ovde lokalnog majstora, zamenio mi to crevo ali isto tako reko da mi je mnogo pojacan pritisak u sistemu i da je zato to crevo izletelo. I kaze da se to moze resiti jedino pristupom kompjuteru i naknadnom stelovanju. Ja se stvarno nista ne razumem, ali vozim dosta na plin, prodjem godisnje preko 20.000 km i nikad nista detaljnije na tom uredjaju nije radjeno, ja sam sa njim prosao oko 140.000 km. A pre toga ako kilometraza nije lazirana 130.000 km. Pa posto sam dosta ul;ozio zadnjih dana u Punta, farbao ga i sredio sve sto se moze srediti, ostao mi jso taj plin kao jedna tacka koja mi je nesigurna za dalje.

 

Hvala svakako na odgovoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@adda

 

Da se razumemo, nisam mislio da je on serviser za tu vrstu LPG uređaja, nego sam ga tagovao kako bi on video temu i napisao ko je...ako takav postoji u SRB.

Ne znam zaista da li on servisira taj sistem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...