Jump to content
FAS Goran
bravodenisu

K: gumice dizni Fiat Stilo 1.6

Recommended Posts

Molim za pomoć!

 Imam Stilo 1.6 benzin 2006g. fabrički ubačen Opelov motor Z16XEP  77KW pa naknadno pre godinu dana sam ubaio sekvent plin! OK radi lepo vuče, lepo pali ali u zadnje vreme malo po malo počeo da kaplja benzin na benzinske dizne. Pošto imam malo dete a kaplja na alternator plašim se da ga tako vozim a i miriše benzin unutra...

   - Odneo danas kod majstora i majstor kaže da treba zamena tih gumica. Koliko se on razume misli da su to ipak Fiat dizne pa mi je rekao da potražim takve originalne gumice za ove dizne. Ja u Pančevu danas obišao par malih auto-radnji i nisam našao takve gumice... :(, pa vas zamolim da mi kažete gde da ih nadjem gde da tražim jer mi je auto skroz otvoren i kompjuter i sve!

Trebalo bi mi 8 gumica za sve 4 dizne. Da li su sve dizne iste, to ne znam jer mi je dao samo jednu diznu za uzorak.

 

20180925_183222.jpg20180925_183155.jpg

 

Broj šasije je:  ZFA19200000653142

Molim vas javite ako znate gde ih mogu naći da budu dobre da bi mogao naručiti da stignu što pre!

HVALA vam unapred!

 

bravodenisu@gmail.com

063/8350-844

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/26/2018 at 9:39 AM, mishja said:

clan Dobri Nikola je iz Panceva i bavi se sa tim, kontaktiraj njega preko poruke

  Ni preprošli ni prošli put nisam to hteo ništa reći, ali vidim da samo jedan odgovor sam sada dobio, i to upravo da kontaktiram člana "Dobri NIkola".  Ja sa ovim članom nemam dobrih iskustva. Upravo zbog ovog člana mi se i desilo ovaj sadašnji problem!!!

 

  - Pre malo više od godinu dana krenuo da mi pomalo trza auto... pa ste mi i tada preporučili Pančevca ovog Dobrog Nikolu! Možda on ima biblioteku u glavu i zna puno informacija i ideja o diagnostikama ...itd, ali meni nije pogodio ni pomogao! :unsure:

 - Bio kod njega provozao mi auto priključio diagnostiku (Boshovu jer on samo u to ima poverenje) i rekao da su problem benzinske dizne. Staviće on to u njegov aparat i videću da neke su zapušene. Medjutim dizne su tada bacale odlično i skoro sve 4 iste. Pa mi je rekao da kao sada su očiščene i neće više da trza. Sutradan mi je rekao do dodjem po auto. Kad sam stigao sutradan nije ga još uvek sklopio i nije mogao pronaci moje originalne gumice gde ih je stavio. Rekao mi je da će staviti on neke druge jer jonako su bile te moje stare. Naravno pare je uzeo za ove gumice za proveru diznih, proveru svećica i za priključenje diagnostike uzeo nešto preko 11.000din. :blink: Za jedanaest hiljada stavio samo te gumice koje nije ni trebao staviti alii... Bilo mi je mnogo ali sam bio srećan ako auto više neće trzati. Čini mi se posle 3 dana potpuno isto krenuo da trza. Nisam hteo Nikoli više ni da mu javim jer sam bio i nervozan i razočaran u njega.  Otišao odmah kod drugog majstora u Pančevu i odmah mi je rekao da je BOMBINA u pitanju i tako je i bilo! -_- Promenio bombinu i bez greške!

 

 - Eto posle godinu dana sada curi benzin na tim diznama upravo zbog tih gumica od člana Dobri Nikola koje možete i sami videti kako izgledaju sada gumice i kako su se gumice deformisale... i kako inače izgledaju originalne gumice.:angry:  Sada sam nasao neke gumice odavde  https://www.facebook.com/ciscenjedizni/   i nadam se da će biti dobre, nadam se, nadam seee i molim Boga da to paše i budu dobre jer originalne ne mogu nigde naći!

 - Poštujem ovaj forum, poštujem takodje i Nikolu ali samo kao našeg dobrog člana, kao majstora ja stvarno ne mogu! :(

Edited by bravodenisu

Share this post


Link to post
Share on other sites

HVALA ti Gorane moj puno!

 Danas posle podne su stigle ove gumice i već sutra ih montira jer bi trebalo što pre. Nadam se da paše. Ali nisam siguran. Ako ne paše ili ne drži pritisak javiću ti se Gorane i zahvaliti do neba. Ja nigde nisam ih mogao naći posebno samo nih, to je bilo problem! Hvala ti po stoti put  mnogo mi znači i naravno platiću koliko god treba nikako kao poklon ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...