Jump to content
FAS Goran
~eon~

Fiat Stilo Uproad - iskustva / mišljenja

Recommended Posts

Kroma ( meni licno) ruznija cak i od stila karavana :D , velika, teska, veci potrosac, skuplja za odrzavanje a pritom mislim da se vise i kvari od stila. Drugo a tebi veoma bitno, ima li bre jos jedne krome u Cg jado :D De ces da je popravis i nadjes deo
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se tice estetike,to je licno ali sve ostalo i ne stoji. Pre svega,jeste veca i teza ali trosi zanemarljivo vise....zatim rec je o mnogo luksuznijem, modernijem i udobnijem automobilu od stila, koja je u D segmentu. Sto se tice kvarova, ne znam odakle to da se kvari vise..osim ako se kupi krs u startu. Ja kao vozac Crome istu preporučujem svima koji zele auto u toj klasi.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moguce, nisam je imao. Vodim se time sto procitam ovde na forumu a to je menjac, to je potrosnja po gradu na koju se svi zale i jos neke gluposti.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daleko da je rec idealnom automobilu, svaki ima neku manu ali Croma nije auto koji ima neke narocite probleme. Opelov menjac nije najsrecnije uparen sa multidzetom ali nije ni los. Potrosnja Crome 120 ks je onoliko veca koliko vise i pruza velicinom i komforom. Takodje, mislim da je 120 ks puno bolja varijanta za standardnog vozaca jer iako malo slabija po performansama, manje trosi u gradu i jeftinije je odrzavanje. Dobar primerak je auto koji vredi kupiti i koji realno daje mnogo vise od novca koji se za njega da.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@~eon~

 

Evo ga jedan Stilo Uproad predstavljen na Forumu:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/71727-stilo-uproad/

 

Ovde su ljudi pominjali koliko bi koštalo da se napravi od klasičnog karavana verzija Uproad, a pominjali su i cene originalnog Uproad branika:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/70656-kako-od-stila-karavan-napraviti-stilo-uproad-izgled-look/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Licno mi se vise puta nudio takav Stilo ali je imao vecu cenu od obicnog  a ja se  upitam ako se apsolutno nista ne dobija  a izuzetno je retka verzija  dal moze da zaboli glava  kad dodje do neke  havarije a delova za ovaj Uproad nema  nigde osim u ovlascenom servisu.

Mislim da je bolje kupiti lep standardni primerak.

A sto se tice Crome stigla jedna  u zaista sjajnom stanju sa opremom i to sa proverenih 150k km al otisli lezajevi na menjacu i kupio je kolega  al mi se pozalio pre neki dan i rece za menjac i da ga i nece popravljati nego ce je tako prodavati. 

Dokaz da su ti menjaci slaba karika ali s druge strane  uradi se menjac i onda se vozi dugo godina bez razmisljanja o njemu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...