Jump to content
FAS Goran
The Punisher

Borba protiv kriminala (vezano za automobile)

Recommended Posts

 

Koliko vidim na Filipinima je zabranjeno uvoziti polovne automobile, samo nosioci određenih prava imaju pravo da uvezu polovan auto:

 

http://www.philippineconsulatela.org/consular-services-2/notarials/related-services/importation-of-certain-items-to-the-philippines

 

a u ovom klipu se radi o ilegalno uvezenim automobilima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osuđeni kriminalac tužio državu jer su mu uništili Ferrari

 

211501-ferrari 458 01.jpg

 

35-godišnji Zahid Khan je zbog prevare sa registarskim tablicama osuđen na deset godina zatvora. Međutim, on je pre presude pobegao avionom iz Velike Britanije u Dubai, gde i danas uživa u slobodi. To mu očigledno nije dovoljno, pa je sada odlučio da tuži policiju West Midlandsa.

 

Khan je izjavio da je ''pokrenuo postupak protiv policije koja je nezakonito zaplenila Ferrari 458 Spider vredan 230.000 evra''. U policiji se previše ne uzbuđuju i čekaju poziv na izjašnavanje pred sudom. U međuvremenu su saznali adresu boravišta Khana i pokrenuli zahtev za njegovo izručenje. Inače, Khan u Dubaiju živi na visokoj nozi i to ne krije. Ima vozača koji ga u Rolls-Royceu vozi na zabave, a neretko se viđa u društvu Floyda Mayweathera, pa i repera Bustera Rhymesa. Uostalom, odmah nakon bega iz Britanije je snimio video u kojem čekićem uništava ručni sat Rolex vredan 35.000 evra. Još 2017. godine Khan je parkirao skupoceni Ferrari na trotoar blizu zgrade suda. Glupa odluka jer je policija ubrzo zaplenila automobil, a zatim je utvrđeno da automobil nema propisno osiguranje, te je zbog oštećenja ocenjen kao tehnički neispravan. Dobivši kategoriju B Ferrari je poslat na automobilski otpad gde je uništen:

 

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...