Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Yamaha i Sepang - nova saradnja, novi tim u MotoGP

Recommended Posts

Yamaha i Sepang, nova saradnja, novi tim u GP

 

Jamaha.jpg

 

Yamaha je potvrdila potpisivanje ugovora sa Sepang timom o isporučivanju motocikala YRZ-M1 u naredne tri sezone (2019, 2020. i 2021.). Objava Jamahe dolazi samo nekoliko sati nakon potvde Anhel Nijeto tima o udruživanju sa Sepang timom što je samo otvorilo vrata Yamahi. Yamaha je objavila da će timu u naredne tri godine isporučivati motocikle kao satelitskom timu. Ranije ove godine ''Teh 3'' je najavio prekid dvadesetogodišnje saradnje sa Jamahom i povezivanje sa KTM u naredne tri sezone.

Sepang, koji ima vozače u Moto 2 i Moto 3, je pokazao ineterseovanje da se okuša i u kraljevskoj klasi i očekuje se da će voziti pod Petronasovim banerom. Dani Pedrosa je vozač koga svi povezivali sa timom iako se još uvek govori da razmišlja o povlačenju i penziji. Pedrosa je najavio da će objaviti svoje planove na Zahsenringu. Očekuje se i da će se timu pridružiti Franko Morbideli, kao i sadašnji vožač Nijeto tima Alvaro Bautista, kao i KTM Bredli Smit. Smit će ipak biti među kandidatima tek nakon što se bude definitivno znalo da li Pedrosa ide u penziju.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...