Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Bahaćenje velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve

Recommended Posts

spc.jpg

 

Skupoceni vozni park sveštenika Srpske pravoslavne crkve oduvek je izazivao nezadovoljstvo i revolt građana i nailazio na oštre kritike u javnosti. Ovog vikenda posebno je naljutio Novosađane

 

Razlog je slika koju su građani zatekli u nedelju popodne, u centru grada. Dvadesetak automobila, mahom crnih skupocenih četvorotočkaša, bilo je parkirano na košarkaškom terenu, u dvorištu gimnazije ''Jovan Jovanović Zmaj''. Informaciju da su ovim automobilima na liturgiju u Sabornu crkvu u Novom Sadu stigli upravo sveštenici SPC danas nije bilo moguće potvrditi. Građani, koji su prošli centrom grada i videli kako je košarkaški teren u dvorištu gimnazije pretvoren u svojevrsno parkiralište bili su revoltirani.

 

Većina Novosađana komentarisala je ovakvu sliku podsećajući na skromnost patrijarha Pavla i njegovu naviku da svuda ide peške ili autobusom. ''Čime bi se naše vladike vozile da se nisu zavetovale na skromnost'', tim citatom patrijarha Pavla komentarisao je današnju sliku u centru Novog Sada jedan od građana.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...