deki87 7 Posted June 21, 2018 Ode 147ica malo kod alekse pa dodje nova makina....za sad je ok sve delova imam nije problem... Sa ove slike imam u tel bice ih jos... 3 neshtry, nesa 169 and bole-stilo.jtd reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 862 Posted June 22, 2018 Čestitam, da te lepo služi! Kontam da su ove alfe kod nas prava retkost, tako da piši utiske kad se malo uhodaš sa njom Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted June 22, 2018 Hvala.... Hocu retkost jesu sa ovim motorom....kod nas najvise je dizela.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted June 22, 2018 Aj pa da te sluzi dobro. I nemoj da se stiskas za slike i utiske, mozda nasledim nju posle Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted June 22, 2018 @deki87 Ooooo Deki...turbobenzinac Kakvu plafonjeru ima? I da, što reče @Stilisa nemoj da štediš na slikama, daj jooooš Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted June 22, 2018 Bice slike samo da ugrabim malo vremena i stizu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5968 Posted June 26, 2018 Hajde... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted June 26, 2018 Bravo, pravi izbor! Jel to ona iz Despotovca ili iz uvoza? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bole-stilo.jtd 378 Posted June 30, 2018 sa srecom da te sluzi sto duze .......... bas je lepa . Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted July 1, 2018 17 hours ago, bole-stilo.jtd said: sa srecom da te sluzi sto duze .......... bas je lepa . Hvala... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted July 2, 2018 Ne ''uhvati'' vremena za slike već 10-tak dana...c c c Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted July 2, 2018 Neki ne uhvate ni godinama ... Ovo krenula neka moda konverzije sa traktora na benzince ? Sa srecom, da te lepo sluzi - ako stignes pisi iskustva sa motorom, zivo me zanima. Ovo ostalo je sve odavno sazvakano... 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted July 2, 2018 Odlicna moda, i ja bih rado isao ka tome da uzimam nesto novije, evo primera jednog sta su noviji turbo benzinci sto se performansi tice, 5.8 sek 0-100 za 2.0 motor. https://www.cars-data.com/en/bmw-330i-specs/70238 Pri tom je potrosnja smesna ako uzmemo u obzir i da 30% fabrika laze... 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted July 2, 2018 Identicno sam razmisljao i prelomio za benzinca na kraju. I da malo promenim, ipak je malo drugaciji dozivljaj voznje u pitanju, a i prilicno me smara DPF problematika, jos od kad se uslo u pricu sa tim pre 10-ak godina... Pogotovo sto uskoro nece moci da se resava "na trafici" za par desetina EUR. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13177 Posted July 2, 2018 Ti si ivane sa tim DPF-om veća paranoja od onih promajdžija 5 dekirs, dellas, Milutinac and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4963 Posted July 2, 2018 Da se doda na listu pored zamajca i promaje 3 djomla, skile86 and totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted July 2, 2018 Nisam paranoja, nego su samo zas*ali onako prefinjen, savrsen i milozvucan sklop . A da vidim ove sto pametuju ili sto su deaktivirali/skinuli DPF kad jos malo pocnu da im guraju cevku tamo gde ne treba . Bez zezanja, smaraju me regeneracije, degradacija ulja, povecanje nivoa istog... Nije to bas prihvatljivo za moja shvatanja odrzavanja . Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13177 Posted July 2, 2018 Ja osim kod Fiata i Opela ne znam gde još regeneracije utiču na degradaciju i nivo ulja. A što se samog filtera tiče - nije ni to više za bešenje o' krivu vrbu . Samo sam letimično bacio pogled na eBay i za ~200€ ih ima. Ako se bolje potraži, siguran sam da ih ima i za manje para. Za mene konkretno nov i originalan u Citroenu košta 63.000 din Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boris88 56 Posted July 2, 2018 Mali off-kolega krenuo iz zarkova na banovo brdo na posao,nema ga sat i jace,zovem ga da ga pitam sta se desava a on stigao do surcina,kaze regenerise astru na autoputu 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4963 Posted July 2, 2018 Ja koliko znam i sada se mere izduvni gasovi. Pre par godina su mi na tehnickom merili izduvne na stilu koji nije imao zatvoren egr Prosao lagano a purnjao je. Prosle godine mi isto merili na tehnickom koji je kao fensi ( Henex ) i vidim da se pridrzava pravila, isto sam prosao bez dpfa nisam imao dima uopste, tj vrlo malo... Nema razloga za strah to kod nas nece zaziveti, jer se i dalje voze na loz ulje kola a i ova sto idu na ED purnjaju ko lokomotive. 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted July 3, 2018 Henex je poceo da smara. Mene su hteli da obore ove godine zbog prskalice za farove sto nemam. Budale. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 41 Posted July 3, 2018 On 7/2/2018 at 11:10 PM, totti said: Ja osim kod Fiata i Opela ne znam gde još regeneracije utiču na degradaciju i nivo ulja. Pa kod većine drugih, sistem je rešen tako da ne koristi gorivo već neku drugu tečnost. Verovatno i zbog toga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted July 3, 2018 12 hours ago, dekirs said: Ja koliko znam i sada se mere izduvni gasovi. Mere se, takodje par puta prosao bez problema, ali kao i da ne uticu na konacan rezultat... A najavljuju pocetak kontrole istih, sada vec verovatno za manje od 3 godine, bar toliko cu verovatno terati ovaj auto. I drago mi je da to go*no nisam imao, nemam i nadam se da nikad necu imati na svom autu. Upravo zbog svega o cemu pisete, sve ste sami rekli . Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6788 Posted July 10, 2018 Svaka cast za izbor, pogotovo sto je benzinac Da li moze malo utisaka iz voznje? Kako se ponasa u raznim situacijama, krivine, autoput itd... i takodje malo o potrosnji u raznim situacijama (recimo autoput 140 km/h konstantno i proseci neki), ako si merio naravno Quote Share this post Link to post Share on other sites