Jump to content
FAS Goran
Danilo1

Fiat Bravo Sport 1.9 novi zmaj

Recommended Posts

@ISV_01 razlika je velika, nisu meni stari projektori toliko lose sijali kao sto znaju na Bravu da izgore.. Prvo sto sam primetio je kada prolazim pored nekog objekta - lepa plavkasta linija, cak i po kisi se lepse vidi - nema skrivenih rupa i nejasnih delova puta, kad upalim duga osvetlim put daleko ispred sebe sto je za otvoreno milina, a blicanje - nema ko se nije sklonio :lol: (iskljucivo blicam gospodi koja voze 40km/h u levoj traci po bulevarima) 
slikacu bas ispred Tempa razliku izmedju starih i novih posto sam slikao prosle godine kada sam ubacio ksenone

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Danilo1 Hvala, to me interesovalo. Počeli su koliko vidim da malo popuštaju na tehničkim (kako gde verovatno) te mi se čini kao dobra opcija ugradnje nečeg sličnog u budućnosti. mislim, nemam ni ja problema oko vidljivosti i sa standard halogenima, al vidim da je xenon dosta zastupljen. Tx for info :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@djomla juce sam vozio novog Megana ( @Ivan svrati u nedelju na Inter pa da ti pricam utiske :D )  i rekoh kad on moze da ima leaving home sto moj Brcvo ne bi imao ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kao prvo pozelim da stavim 16ice na Brava samo da bude toliko udoban :lol:  Oprema Limited, tamna stakla, multimedija, led svetla, alu felne, kozni volan.. 1.3 TCe sa 115ks, fino ide ali je potpuno mrtav ispod 2000 obrtaja.. Ima bas dosta eco modova, tablu sam podesavas kako zelis da izgleda, boje takodje, povezes telefon pa gledas slike, slusas muziku, klipove itd.. Gledao sam kako da resetujem potrosnju, vidim pise 66km i nikako ne mogu da resetujem.. Kad ono prava kilometraza 66km :lol:  (:crybaby:)

E sad sta me nervira - izuzetno nepregledan auto, ako malo brze pustis kocnicu onda lupi u granicnik i bas "jeftino" izgleda.. Hill holder na Bravu je mnogo bolje uradjen, kao da previse stisne kocnice na Meganu i ne mogu lako da krenem..  Ako se setim jos necega dodacu

Share this post


Link to post
Share on other sites

O brate, pa gde sve u crno :D Mogao si neke sare malo da ostavis, kada je mrak onda je bas mrak :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ili led nebo sa optickim vlaknima. Super fora a doplata za to guli kožu na novom autu.

 

Interesuje me čemu potreba za alarmom? Ajd da bude druga plafonjera, to ok, ali čemu alarm? 

Po mom mišljenju, to je odavno prevaziđen vid zaštite automobila. Ako se neko nameračio, dići će ga pa sve da spavam u njemu, zajedno sa mnom. 

Alarm me je oduvek iritirao jer se uglavnom pali u pola noći,  u velikom broju slučaja po svom nahođenju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@andreja.micovic
Ja sam ugradio alarm, ofc ne fabricki, neki K9 aka prepakovani exkalibur (neki srednji model po opremi). U principu je dovoljno da odbije one magarce koji bi da obiju kola zbog par desetina eur jer su u krizi a i one druge koji bi zaista da dignu kola. Jbg, lakse mu je da, za isti smor (alarm ili nesto drugo) da se usmeri na auto vise klase i neku bolju marku i svakako profitabilniju (Reno,Vageni i slicno), gratis na to sto sam Fiat ima malo zeznutu elektroniku za obijanje te je tu bar odbojan sam po sebi. Sa druge strane, za kasko je bolje imati bilo sta nego nista (dal zbog sume osiguranja).

Razlog sto sam npr ja ugradio je sto cesto zaboravim gde sam parkirao a i nekako sam navikao (premda iskreno priznajem da sam se zahebao i trebao zeder/sapu da ugradim) dok sam imao punta, a to da se sam aktivira nisam iskusio sa ovim trenutnim. Punto je umeo sam ponekad iz nepoznatih razloga da se oglasi (cak mi ni to nije smetalo, uvek sam tvrdio da se javlja jer sam ga zapostavio i ne vozim ga pa pati ), ali Bravko jok. Verovatno zavisi od kvaliteta komponenti i modula alarma.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@andreja.micovic  da vozim Rols Rojs pa da imam takvo nebo :lol:

slazem se sa @ISV_01

1-  nasao sam veoma jeftino ceo set a instalaciju vec imam

2-  bolje da imam bilo kakav vid zastite nego nikakav

3-  dovoljno je da se neko nasloni tudjim kolima i alarm ce se aktivirati sto je dovoljno da izadjem na prozor i da vidim sta se desava

Share this post


Link to post
Share on other sites

takvo nebo ima i opel adam :) 
Aufmacher_1024_143.jpg

 

Bas sam gledao kako se ugradjuje u RR u How its made ili tako neka emisija. Kad sam video kako i sta i to naplate $10K+ auuuuu. Cena utrosenog materijala se meri u 2$ max, led dioda i neki broj optickih vlakana koji su jeftini inace. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@toma ks Posto je moje nebo bilo u dobrom stanju, samo sam ga prefarbao.. Ako se desi da se odlepi ili nesto, presvucicu ga "alcantarom" 300din metar (naravno kopija ali bas lepo izgleda i slaze se sa sport sedistima) 

Prodavnica YU Sorbon

Edited by Danilo1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...