Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
zeljko82

izduvna grana

Recommended Posts

pozz..auto mi ima problem koji vec dugo nemogu da resim. naime kada se motor zagreje pada mi broj obrtaja na leru, motor se gusi, kada dodje do 2000 obrtaja krene da seca trokira cima.. mislim da mi je bivsi vlasnik rekao da je stavio usisnu granu sa jtd, ili auspuh, nisam bas siguran pa me zanima da mi nije mozda to napravilo problem i jel uopste moguce ugraditi je.Zimus mi je izgoreo ventil pa je menjan i od tada je krenuo problem sa trokiranjem dok je problem sa lerom postojao pre zamene ventila. u pitanju je fiat marea 1.6 16v 1997god. sa plinom

Share this post


Link to post
Share on other sites

velik spisak kvarova moze biti. Svecice.kablovi,senzor radilice,klapna gasa itd itd... Savet da posetis majstora ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

posetio 5 tzv majstora ostavio 200e kod njih i nista..ove kod mene se niko ne razume u fiata odvezem na diagnostiku on stavi neke krs svecise kaze ne moze da se poveze na dijagnostiku i trazi 30e..e danas sa nesto primetio mislim da se zove sklopni vod postoji neki senzor regulator sta vec,sa desne strane i on ima prikljucak za neko tanko crevce koje kad pomerim sikne benzin.crevo nije osigurano selnom neko samo tako navuceno.pitanje dali treba tako da baca benzin i kako se taj deo zove..znam da sam ukomplikovao ali eto. to je mislim ovaj deo ako se ne varam samo sto kod mene ova siska stoji bocno..hvala,nadam se da sam uspeo da ubacim sliku:unsure:

 

images.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...