Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

Recommended Posts

Krivo mi za Japanezere, ali ce svakako biti bolja utakmica Brazil -  Belgija.

Poslednji gol Belgijanaca mi je bas doktorski.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Milutinac said:

Slika dana...slika prvenstva...slika godine. Svaka cast!

 

Svedjani do pobede! :)

FB_IMG_1530690450327.jpg

Posle je us*ao nekim kao objašnjenjem na twiteru, kao da nije provokacija već podrška njegovim albanskim prijateljima bla, bla, bla...

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, Dezurni said:

Posle je us*ao nekim kao objašnjenjem na twiteru, kao da nije provokacija već podrška njegovim albanskim prijateljima bla, bla, bla...

 

Dadada...vidi se da je podrska u pitanju buhaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma sigurno će da izjavi "Provocirao sam šiptare, kaznite me" :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brazilci idu da plešu Sambu, ali na Kopakabani - Belgija drugi polufinalista

 

hrth.jpg

 

Reprezentacija Belgije trijumfovala je protiv Brazila sa 2:1 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Pokazala je evropska selekcija da s pravom važi za jednog od favorita za osvajanje ''boginje''. Igralo se otvoreno na obe strane, stvarali su šanse i jedni i drugi. ''Karioke'' su imali izglednije prilike, ali nisu uspeli da ih iskoriste. Najbolja je bila kada je Tijago Silva posle kornera sa svega nekoliko metara pogodio stativu. Kazna je stigla u 13. minutu. Belgijanci su takođe izveli udarac iz ugla, a loptu je u sopstvenu mrežu poslao Fernandinjo i tako doveo ''crvene đavole'' u vođstvo. Nisu se tu zaustavili tu izabranici Roberta Martineza pa su duplirali prednost u 31. minutu. Romelu Lukaku je povukao sjajnu akciju dodao je na stranu za De Brujnea, a ovaj odličnim udarcem pogodio desni ugao gola Alisona Bekera.

 

kuu.jpg

 

Morao je Brazil svim silama da krene u napad u nastavku susreta ne bi li preokrenuo i obezbedio plasman u polufinale. Pokušavali su redom Kutinji, Gabrijel Žesus, i Paulinjo koji je iz izlgledne prilike šutirao prvao u Kurtou. Takva igra je ostavljala dosta prostora za kontre Belgiji, pa je jedna takva viđena u 62. minutu kada se u izglednoj prilici našao Eden Azar ali je njegov udarac završio pored gola. Pokušavali si igrači trenera Titea do kraja meča da promene rezultat, to su i učinili u 75. minutu, a gol ''crvenih đavola'' je glavom pogodio Renato Augusto posle centaršuta Kutinja. Heroj ''karioka'' je definitivno mogao da postane strelac jedinog gola, on je u 80. propustio veliku priliku kada je sa 15 metara šutirao pored gola. Još jednu veliku šansu imala je južnoamerička reprezentacija. Odlično je povukao Nejmar, ostavio je povratno loptu Kutinju, a fudbaler Barselone je traljavo šutirao i prilika je otišla u nepovrat.

 

tytt.jpg

 

Napadali su do kraja duela Brazilci, imao je Nejmar fenomenalnu priliku u nadoknadi vremena, ali je njegov udarac zaustavio golmana Čelsija, koji je sjajnom paradom režirao najbolju odbranu na Mundijalu.

 

preuzeto sa - blic.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...