zecabg 9 Posted May 7, 2018 (edited) Ko nema fabrički ugrađenu multimediju ili navigaciju za Fiat 500, 500L, 500X - postoji rešenje! 1. Emu box - VP2 MM- 80 EUR sa fiat konektorom i prelazom na EU, mikrofonom za bt kablom za usb i instalacijom. 2. Emu box - VP2 NAV- 100 EUR sa fiat konektorom i prelazom na EU, mikrofonom za bt, kablom za usb i instalacijom. 3. Modul za rikverc kameru - VP2 - 330 eur - sa modulom, kamerom i instalcijom podrzava modele MM i NAV 4. Emu box - VP3 NAV- 130 EUR sa fiat konektorom i prelazom na EU, mikrofonom za bt, kablom za usb i instalacijom. Podrzava modele VP3 - VP4, NA, MX, CA, EU Svi članovi Fiat-lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom ostvaruju 10% popusta na navedene cene Svi članovi Fiat-Lancia Club Serbia Foruma ostvaruju 5% popusta na navedene cene Profesionalni servis za fabričke auto navigacije i blue & me module za FCA grupaciju vozila. Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja na koja će odgovarati Zeca preko korisničkog naloga @zecabg Ilije Stojadinovica 65, Lokal 3, Filmski grad, Beograd Radno vreme: Ponedeljak‑Petak 09:00‑17:00 011/2310-626 066/101050 066/101051 Sajt: http://www.expert-service.rs/ Email: zeca@eunet.rs Edited February 21, 2022 by neshaoct preciziranje & formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemmily 1 Posted May 19, 2018 Samo da pohvalim coveka, apsolutni car, precizan tacan definitivno najpedantniji elektronicar koga sam u zivotu upoznao. Ugradio Uconnect 5 iz modela Alfa MiTo 2016 u stariju Alfa MiTo 2010, odradio update multimedije, sve radi od senzora , samo da napomenem da sam obisao more ljudi u Beogradu i jedino je on znao sta radi. Jos jednom svaka cast 1 dennnis reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted May 21, 2018 Dopunjen prvi post u temi sa svim potrebnim informacijama. @zecabg Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexM 0 Posted May 31, 2018 @zecaBg Da li može da se ugradi u 500l sledeći uređaj: 334 VP2 ECE NAV RVC ? Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zecabg 9 Posted May 31, 2018 Postovani , Morali bi doci do servisa da pogledamo ... Najverovatnije da ! Zeca Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexM 0 Posted May 31, 2018 Poštovani, Video sam ga na oglasima, mislio sam ga kupiti samo ako može da se ugradi :-/ Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zecabg 9 Posted June 1, 2018 Zdravo, Moze sigurno , ako ti treba multimedija ili navigacija imam ja vise komada... Zeca Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexM 0 Posted June 2, 2018 @zecabg Imam multimediju, hteo bih ugraditi uređaj sa navigacijom i zadnjom kamerom, ovaj model ima te mogućnosti, koliko je ugradnja kod vas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted June 2, 2018 @zecabg Imam original multimediju koju sam kupio uz auto fabticki, fiat 500L je u pitanju. Koliko bi kostala ugradnja navigacije i zadnje kamere. Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
zecabg 9 Posted June 2, 2018 @Dejanco Postovani, Dodjite do servisa pa cemo pogledati . www.expert-service.rs Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted February 19, 2019 Da li imate nešto od SAT-NAV multimedije za fiat 500,i da li posle ugradnje,ostaju u funkciji svi dugmići na volanu,zajedno sa mikrofonim od Blue Me handsfree uređaja,kao i postojeći USB konektor? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zecabg 9 Posted June 29, 2019 Pozdrav svima, Reseno je blinkanje kilometraze ! Za navigaciji i multimedije koje se ugrajuju nakanadno . Zecabg 1 BojanRak reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojanRak 5 Posted June 29, 2019 I ja da se javim da pohvalim Željka na vrlo pedantno odrađenom poslu, danas sam imao tu sreću da sam naišao na praviog profesionalca u svom poslu. Uradili smo zamenu fabričke multimedije, za model sa navigacijom (VP2 ECE NAV DAB), i mogu samo da potvrdim da je sve uspešno prošlo, i kilometri ne blinkaju (posle malo čačkanja), a sva prethodna funkcionalnost je i dalje prisutna (BT, MF volan, trip/clock...). Svaka preporuka, čisto ako neko ima nekih dilema da li da se oproba i svrati do njegovog servisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
lepotandondolan 1 Posted August 2, 2019 (edited) Zdravo svima, moram da postavim jedno mozda glupo pitanje. Da li je moguce ugraditi originalnu multimediju za Fiat 500 sa novih modela u Fiat 500 iz 2015.(stariji model)? @zecabg Edited August 2, 2019 by neshaoct dodao tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
zecabg 9 Posted August 2, 2019 (edited) @lepotandondolan Mislim da se razlikuju ... ? Ali mozete doci do servisa da proverimo imamo oba modela navigacija i VP3 i VP4 Razlika je sigurno u CAN paketima - protokolima ali bih voleo jos jednom proveriti na autu. Zeca Edited August 2, 2019 by neshaoct dodao tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spacemaster 0 Posted August 5, 2019 Hteo bih da pitam, da li originalna navigacija sa 500L moze da se ugradi u 500L koji ima onaj ruzni fabricki ugradjen Pionirov radio? Sent from my SM-G973F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted August 14, 2019 Zdravo svima, moram da postavim jedno mozda glupo pitanje. Da li je moguce ugraditi originalnu multimediju za Fiat 500 sa novih modela u Fiat 500 iz 2015.(stariji model)? [mention=19292]zecabg[/mention] Mislim da postoji razlika u otvorima na tabli,nov model u odnosu na stari, odnosno nema mesta gde da stane navigacija sa novog 500 modela, na stari model. Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
lepotandondolan 1 Posted August 14, 2019 Pa i ja bih rekla da je tako, ali nisam sigurna. Verovatno bi morala cela instrument tabla da se menja Quote Share this post Link to post Share on other sites
stanke007 1 Posted August 8, 2020 Postovani, Da li prodajete i ugradjujete multimediju sa opcijom screen mirror,za Fiat 500 (2007-2016),koliko kosta sa ugradnjom(bela instrument tabla)? Takodje bih voleo i neku sliku uredjaja da pogledam, Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
zecabg 9 Posted February 21, 2022 (edited) Pozdrav Svima Profesionalni servis za fabricke auto navigacije i blue & me module za FCA grupaciju vozila . www.expert-service.rs Pozdrav Zeca Edited February 21, 2022 by neshaoct spojeno 3 Alabaster, Dejanco and dennnis reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alabaster 0 Posted July 9, 2022 (edited) Veliki pozdrav svima! Imao sam problem sa multimedijom u mom Fiat 500l ,2014 god ,gde mi je,sudeci po mirisu pregoreo kuler ili nesto slicno. Da li postoji mogucnost servisiranja istog? Kupio sam drugi,polovan,ali trazi kod protiv kradje,koji prodavac naravno nema,tako da samo problem za problemom Edited July 9, 2022 by Alabaster Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranzo 18 Posted November 7, 2023 Pozdrav,imam uconect iz 2017 godine,nema navigaciju,pitanje ako kupim uconect sa navigacijom jel ce moci da se ugradi bez problema ili moram da gledam koju kupujem,ili ne moze da se ugradi uopste Quote Share this post Link to post Share on other sites
Strike 500x 2 Posted April 13, 2024 Ista situacija kod mene, imam 500x sa onom osnovnom, malom multimedijom bez navigacije, moze li se ugraditi onaj najveći originapni Uconnect sa navigacijom? Da li i dalje mozemo ovo u "Expert Service" rešavati? Ima li takvih fabričkih uređaja na stanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4654 Posted April 26, 2024 On 4/13/2024 at 9:12 AM, Strike 500x said: moze li se ugraditi onaj najveći originapni Uconnect sa navigacijom? Skupa rabota, ima solidno da se menja u odnosu na fabricki - ne gps radio (ako gledas da sve bude kao u fabrickom modelu) - plafonjera, sprovodjenje gps antene itd...druga opcija je aftermarket GPS radio sa Androidom koji se maltene veze direktno kao fabricki uredjaj, s tim da ima svoju gps antenu koja je ili u samom uredjaju ili se moze negde druge staviti (eksterni gps modul). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Granda 0 Posted May 17, 2024 Imam fiat Tipo 1,4 lounge 2020 sa Uconnect 7 bez navigacije sa fabričkom kamerom i parking senzorima. Interesuje me da li može da se aktivira navigacija i android auto? Quote Share this post Link to post Share on other sites