Jump to content
FAS Goran
The Punisher

Chevrolet istorijat

Recommended Posts

Mark Wahlberg uskoro postaje Chevroletov diler

 

Mark-Wahlberg.jpg

 

Poznati holivudski glumac, Mark Wahlberg, koji je u svojoj karijeri bio među ostalom i reper, producent, model, pa čak i vlasnik restorana, je sada odlučio da bude Chevroletov diler. Četrdesetsedmogodišnjak je najavio da će otvoriti Chevroletov salon u gradu Kolambus u državi Ohajo. Dilerstvo, do sada poznato pod imenom Bobby Layman Chevrolet, će se zvati Mark Wahlberg Chevrolet, i biće poduhvat glumca i njegovog poslovnog partnera Jaya Feldmana.

''Ja neprekidno tražim načine za inovaciju svog brenda i angažovanje u poslovima u kojima imam strasti. Volim automobile i priliku da radim sa iskusnim, dokazanim dilerom kao što je Jay, i da predstavljam ikonični brend kao što je Chevrolet, i to me je inspirisalo da se uključim'', izjavio je Wahlberg. Novi biznis proširuje Walhbergov brend preko više industrija. Glumac već upravlja ''Wahlburgers'' franšizom restorana, vlasnik je filmske kuće, kompanije za zdravlje i velnes, kao i linije flaširane vode sa muzičarom Diddy. Nije poznato kada će novo dilerstvo otvoritii svoja vrata, ali Wahlberg i njegov poslovni partner su već najavili da će otvoriti dodatne prodajne objekte u budućnosti.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...