dellas 1646 Posted August 19, 2018 Prosao bez problema,niko me nista nije pitao. Tvoj auto izgleda jos pitomije tako da neces imati problem. P.S. deluje odlicno na ovim 135icama 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4821 Posted August 19, 2018 Indirektno si ti "kriv" za njihm. Jako su mi se dopale kada sam video tvoje slike na početku teme sa crnom peticom, posle sam viđao u gradu sa tim felnama, još iste boje kao moja pa sam znao tačno kako će izgledati i nisam se smirio dok ih nisam nabavio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted August 20, 2018 (edited) Prosao je bez problema, cini mi se Edit: Nisam video poslednje poruke, izvinjavam se. Edited August 20, 2018 by Semi Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted September 20, 2018 Spremamo drugarov 535 za Mostar, pa se malo igramo preko GPS-a. Dve aplikacije su u pitanju, prilicno se podudaraju podaci i mislim da su relevantni. Uglavnom moj auto po GPS-u 0-100 7.5sek, 402m najbolje vreme 15.0 cime sam jako zadovoljan, sad bih i njega da izmerim na stazi Sto se 535 tice oko 14.5, cilj je da se dobrim remapom skine ispod 14s. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2611 Posted September 20, 2018 odlicno,al mene zanima kakav je nosac za telefon,meni bi odgovarao jedan takav,gde ima da se kupi musa ide oko 13 sekundi,al od 0 do 100 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted September 21, 2018 Nosac sam dobio na poklon i mnogo je dobar, radi na principu magneta, jedan deo zalepis na telefon (ispod maskice pa se ne vidi), a nosac u sebi ima magnet i samim tim drzi telefon u svim polozajima. Vrlo prakticno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2611 Posted September 21, 2018 aa odlican je,bac cu da vidim ,verovatno ima to kod nas da se uzme al sto se auta tice odlican je Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted September 21, 2018 (edited) Mislim da je to ovo: https://www.kupujemprodajem.com/Mobilni-tel-Oprema-i-delovi/Razna-oprema/Jean-S-160-magnetni-Drzac-za-Mobilni-NOVO-model-3-54104571-oglas.htm Edited September 21, 2018 by neshaoct dodao printscreen Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted September 21, 2018 On 9/20/2018 at 10:45 AM, dellas said: Uglavnom moj auto po GPS-u 0-100 7.5sek, 402m najbolje vreme 15.0 cime sam jako zadovoljan, sad bih i njega da izmerim na stazi Ti nema šta da se ubrzavaš, samo prijaviš 15 i uvek pun gas ...ima svaki put da budeš između 15.0 i 15.1 tj. taman koliko treba da dobiješ klasu bez ikakvih kalkulacija pri cilju. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted September 22, 2018 Fali malo zbog reakcije 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted October 3, 2018 Deo je izdvojen u novu temu: BMW Serije 5 E60 - iskustva, saveti pre kupovine 1 srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 15, 2018 Dobra petica Marko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 15, 2018 ...I da imaš mnoooogo više sreće sa njim nego ja sa mojim švabom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Scentic 34 Posted November 17, 2018 Ovo je ozbiljna masina ljuta masina da te sluzi dugo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted November 19, 2018 @Bogisha Hvala Bogi, nadam se da hoce, ne bi bilo dobro da se ponovi onakav maler P.S. Dodji po saobracajnu @Scentic Hvala drug! Auto za sada stvarno dobro sluzi, prvih 15ak hiljada km bez vecih problema. U medjuvremenu sam ga pocastio sa led dugim svetlima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted January 3, 2019 Krenuo da cistim sneg danas i kad sam stigao do pola setim se da je to bmw i da to ne moze po snegu i odustanem... Medjutim uvece resim ipak da probam dal moze bilo kako...i MOZE ali samo ovako je zabavno 2 1 djomla, dekirs and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4821 Posted January 4, 2019 Fascinantno koliko mnogo ljudi zna da ne može zadnja vuča po snegu, a da nemaju nikakvo ili skoro nikakvo iskustvo, ali eto pričao im jedan taxista, imaju druga koji ne može da vozi po snegu i tako. Sent from my STF-L09 using Tapatalk 2 MS PK and djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 773 Posted January 4, 2019 Kad pomenes bmw ,90% njih ce reci, zimi patkiras u garažu. Burazer iz DE ima e90 2.0i,celu jesen me je naređivao da necu moci zimi da pipnem sa E46,kad ono ide e46 bez problema,iako sara nije bas najbolja za zimu,kao kod sava guma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 819 Posted January 4, 2019 A poznat mi auto...Sent from my SM-G960F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4821 Posted January 4, 2019 Dje sneg Sent from my STF-L09 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted January 4, 2019 On 11/19/2018 at 8:49 PM, dellas said: @Bogisha Hvala Bogi, nadam se da hoce, ne bi bilo dobro da se ponovi onakav maler P.S. Dodji po saobracajnu @Scentic Hvala drug! Auto za sada stvarno dobro sluzi, prvih 15ak hiljada km bez vecih problema. U medjuvremenu sam ga pocastio sa led dugim svetlima. Koji LED set si uzeo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted January 5, 2019 Mnogo se vi nesto vrzmate ispred cuvene Plave kapije . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 819 Posted January 5, 2019 Ja ssm samo stao da se slikam pored BMW-a Sent from my SM-G960F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
AbarthGP 86 Posted January 5, 2019 On 20.9.2018. at 10:45 AM, dellas said: Spremamo drugarov 535 za Mostar, pa se malo igramo preko GPS-a. Dve aplikacije su u pitanju, prilicno se podudaraju podaci i mislim da su relevantni. Uglavnom moj auto po GPS-u 0-100 7.5sek, 402m najbolje vreme 15.0 cime sam jako zadovoljan, sad bih i njega da izmerim na stazi Sto se 535 tice oko 14.5, cilj je da se dobrim remapom skine ispod 14s. Koje ste aplikacije koristili ako sme da se zna, planiram u Osijek na prolece pa ce znaciti Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1646 Posted January 9, 2019 @DraganUS Led H7 CSP @AbarthGP Nisam siguran drug, jedna je drag racing mobile i dobra je za 0-100 a za 402 moras malo da se pomucis da dobijes tacno vreme na demo verziji, a drugu sam zaboravio. @Ivan Ovi iz NS su sumnjivi sta love kod kapije Quote Share this post Link to post Share on other sites