Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Svečano otvoren novi prodajno-servisni centar AK Kompresor - Fiat, Fiat Professional, Jeep i Alfa Romeo na novoj lokaciji

Recommended Posts

Na svečano otvaranje bio je pozvan Fiat-Lancia Club Serbia, tako da ćete dosta slika videti naknadno.

 

IMG_20180314_125942_1.jpg20180314_125933.jpgIMG_20180314_125424.jpg

 

U nastavku zvanično PR saopštenje AK Kompresor:

 

Sve ljubitelje putničkih i komercijalnih vozila marki Fiat i Fiat Professional, kao i luksuznih Alfa Romeo i Jeep, obradovaće vest da je Auto Kuća Kompresor bogatija za još jedan prodajno-servisni centar, koji se nalazi na adresi Žorža Klemansoa 19, u okviru postojećeg kompleksa ove auto kuće. Svečanom otvaranju i presecanju vrpce prisustvovala je Silvija Verneti, generalna direktorka ''FCA Srbija'', kao i brojni predstavnici medija i prijatelji Auto Kuće Kompresor, dok se voditeljka Kristina Radenković pobrinula da sve zvanice uživaju u bogatom programu.

 

_34A9490_copy.jpg_34A9484_copy.jpg_34A9481_copy.jpg

 

''Novi, moderno opremljeni prodajno-servisni centar Auto Kuće Kompresor rezultat je višegodisnjeg rada, zalaganja i uspešne saradnje sa generalnim zastupnicima i uvoznicima popularnih brendova automobila, osmišljen da važnu odluku kao što je kupovina automobila, podigne na viši i lepši nivo. Raduje nas i činjenica da otvaranjem ovog centra nastavljamo tradiciju ulepšavanja ovog kraja grada, koji iz godine u godinu postaje sve atraktivniji posetiocima'', izjavio je Đorđije Jovićević, generalni direktor Auto Kuće Kompresor. Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Sredinom 2006. godine postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija, a u julu 2010. godine postaje deo dilerske mreže ''FCA Srbija''. U sastavu kompanije nalaze se tri servisna centra, na dve lokacije u Rakovici i Dorćolu, 5 prodajnih salona, kao i centar za prodaju koriscenih vozila - Autoland. U svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila i tehnički pregled.

 

_34A9473_copy.jpg_34A9463 copy.jpg_34A9459_copy.jpg

_34A9454_copy.jpg_34A9452_copy.jpg_34A9450_copy.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...