Jump to content
FAS Goran
Majstor_Paja

Lancia Kappa 2.0 20vT - gasi se odmah nakon paljenja

Recommended Posts

Prekjuče sam imao blagi udarac napred u betonsku ogradu, probušio sam hladnjak klime ali pošto ne mogu da otvorim haubu, ne mogu nikako da vidim da li sam i hladnjak izbušio..
Nakon udarca, auto upali i odmah se ugasi a to prati rad bez jednog cilindra.Nisam siguran šta se dešava auto je najnormalnije radio i palio, nemoguće je da je nešto polomljeno jer auto nije uopšte jako udaren, samo je branik upao unutra..Habua je povukla vezni lim na gore i to je to, zato ne mogu da je otvorim..
Šta može da bude problem i šta bi u ovom slučaju moglo da se desi? Da li je moguće da ako nema rashladne tečnosti u sistemu da je zbog toga?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas sam upalio auto nakon što sam stavio nov hladnjak i ventilator, auto neće da primi gas, kada krenem čuje se neko zviždanje..Pogledao sam creva ništa nisam mogao da nađem u ovom trenutku..Ne znam odakle da počnem.Jel se desilo nekom nešto slično?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije bio toliko jak udarac da se nešto tu desi niti je bio neki problem oko instalacije..Normalno je stajao..Verovatno se jadan šokirao :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...