Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Sauber / Stake F1 Team

Recommended Posts

Alfa Romeo predstavio C41 bolid

 

alfa c41 02.jpg

 

Na gala večeri u Varšavi, Alfini vozači Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci imali su priliku da se upoznaju sa novim vozilom, koje je pretrpelo određene promene u odnosu na prošlu godinu. Debitantski nastup na stazi bolid će imati u petak u Barseloni, pre nego što se počne sa zvaničnim testiranjima od 12. do 14. marta.

 

alfa c41 01.jpg

 

''Predstavljanje novog bolida uvek je emotivno, pošto predstavlja vrhunac višemesečnih napora svih ljudi u fabrici i početak nove avanture. Naša filosofija ostaje ista - moramo da budemo bolji sutra nego što smo danas. Prošle godine smo završili kao osmi, u predstojećoj su cilj bolji rezultati. Zato je neophodno da naredujemo u svakom segmentu'', rekao je prvi čovek tima Frederik Vasur.

Nova sezona Formule 1 startuje 26. marta Velikom nagradom Bahreina. Sve trke pratite uz Sport Klub kanale.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alfa Romeo i Sauber Motorsport produžili partnerstvo višegodišnjim ugovorom

 

rsz_af_f1.jpg

 

Alfa Romeo i Sauber Motorsport nastaviće da sarađuju, sa osnaženim timskim duhom, na najvišem nivou moto sporta, jer su švajcarski tim i istorijski italijanski brend najavili produžetak trajanja svog partnerstva višegodišnjim sporazumom sa godišnjim evaluacijama. Obnova ovog partnerstva predstavlja uzbudljivo novo poglavlje u dugoj i prestižnoj istoriji moto sporta ova dva brenda sa zadivljujućim nasleđem u oblasti trka, koje obuhvataju između ostalog uspehe u Formuli 1, sportske automobile i touring automobile. 

 

U okviru partnerstva su postavljeni ambiciozni ciljevi sa progresivna unapređenja iz godine u godinu i omogućiće dvema stranama da razvijaju svoju viziju za budućnost u jednom stabilnom kontekstu, omogućavajući timu Sauber Motorsport i brendu Alfa Romeo da rade na svojim uspesima kako na stazi tako i van nje. Od svog povratka u sport 2018. godine i napredovanja od zadnjih pozicija do sredine, razvoj novih i uzbudljivih talenata kao što su Šarl Lekler i Antonio Đovinaci i dovođenje klasičnog imena kao što je Kimi Rejkonen, omogućio je timu da se pretvori u jedan od sastava sa najvećim potencijalom. Značajne promene u propisima Formule 1 koje će se desiti 2022. predstavljaju priliku da tim napravi značajan korak napred, s obzirom na laku i agilnu postavku tma, i novi postavljeni budžet u 2021.

 

Proširenje partnerstva između tima Sauber Motorsport i Alfa Romeo pokazuje želju obe strane da nastave da napreduju na stazi, sa potpuno integrisanom postavkom, sa ciljem da stvore uzbudljivu budućnost i za tim i za brend. Alfa Romeo sada ispisuje stranice svoje budućnosti i pravi svoj plan na dugi rok. Sa vrlo upečatljivim i inspirišućim italijanskim nasleđem, brend će ostati veran svojim korenima uprkos promeni paradigme kakva je elektrifikacija. Zadovoljstvo vožnje i strast ostaće u centru, ali elektrifikacija će dati brendu priliku da iznova dizajnira održive performanse. Prisustvo brenda u moto sportu, i konkretno u F1, nastaviće da ima ključnu ulogu u budućnosti, i uvek će se tumačiti sa osećajem italjanskog plemenitog sportskog duha, DNK brenda Alfa Romeo iz 1910. F1 je najveća laboratoraija za promene, i zato je ključna teritorija za Alfa Romeo na njegovom putu ka elektfiikaciji, sa njegovom pionirskom hibridnom strategijom, održivom tehnologijom i beskrajnim stremljenjem ka efikasnosti. Pored toga, u pitanju je ključna globalna marketinška platforma.


Partnerstvo sa Sauber Technology, njihove vrlo specifične veštine, fantastičan su dodatak koji će pokretati napredak koji će Alfa Romeo nastaviti da prenosi na automobile u proizvodnji i specijalne projekte. Ovaj kontekst je već dokazao da pogodnosti ovog partnerstva dosežu daleko izvan trkačkih staza: znanje i veštine koje je Sauber sakupio tokom više od 50 godina na najvišim nivoima moto sporta već su primenjeni u nedavnim projektima, kao što su razvoj modela Giulia GTA i GTAm, najnovijih limuzina brenda Alfa Romeo.

 

Žan-Filip Imparato, izvršni direktor brenda Alfa Romeo:

''Kao istorijski italijanski auto-moto brend, Alfa Romeo je rođen na trkčakoj stazi. Danas smo ponosni što nastavljamo da slavimo taj trkački DNK tako što ga stavljamo u središte budućnosti našeg brenda. Vode nas strast i izvrsnost. Formula 1 predstavlja savršenu laboratoriju za buduću elektrifikaciju naše game, u potpunosti u skladu sa našom vizijom za naredne godine. Nadalje, Motorsport dovodi neuporedivu globalnu pažnju koju želimo da iskoristimo zarad uspešne budućnosti.''

 

Frederik Vaser, direktor tima Alfa Romeo Racing ORLEN i izvršni direktor Sauber Motorsport AG:

''Zadovoljstvo nam je da najavimo produženje ovog partnerstva. Alfa Romeo je bio izvanredan partner tokom poslednjih nekoliko godina, i još više smo uzbuđeni povodom poglavlja koja nas tek očekuju. Novi propisi daju nam šansu da napravimo još jedan korak napred i snažno verujem da smo u savršenoj poziciji da zajedno ostvarimo velike uspehe. Radujemo se našoj zajedničkoj budućnosti i daljem napredovanju ka prvim mestima na startnoj poziciji. Ovo partnerstvo je takođe vrlo važno i za našu kompaniju u celini, van staze: naš rad u auto-moto svetu je pokazao opseg tehnologije i proizvodnih veština kompanije Sauber Engineering i uvereni smo da možemo da nastavimo sa brendom Alfa Romeo na novim i uzbudljivim projektima koji će oblikovati budućnost automobilske industrije.''

 

stellantis logo vesti.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesantna vest za navijace Alfe i "ljubitelje" lika i dela Valtteri Bottasa :mellow: ...

 

Rasplet tek u Italiji: Bottas ili ostaje ili ide u Alfa Romeo, Raikkonen u penziji, Albon i De Vries?

 

vaser_botas.jpg.6c618248d52a37efc53eddd077090cb7.jpg

 

Još uvek nije poznata sudbina pojedinih vozača na gridu.
 

Tokom današnjeg dana pojavile su se i informacije da je Alexander Albon takođe u vrhu liste želja za potencijalno mesto u Williamsu. Tako bi on možda činio postavu britanskog tima zajedno sa Nicholasom Latifijem, dok Mercedes svi silama pokušava da nađe trkačko mesto za svog Formula 2 i Formula E šampiona Nicka de Vriesa. Prem nekim navodima ovaj mladi Holanđanin je sve bliži Alfa Romeu gde bi mu timski kolega mogao da bude još jedan vozač Mercedesa i to Valtteri Bottas, dok bi Kimi Raikkonen otišao u penziju. Time bi svoje mesto  izgubio i vozač Ferrarijeve akademije Antionio Giovinazzi.

 

Ranije...

Posle VN Belgije sve su jači glasvi kako bi George Russell svoju karijeru trebao da nastavi u Mercedesu, pošto je bio i više nego odličan na kvalifikacijama kada je obezbedio drugo mesto koje mu je kasnije donelo i prvi podijum. Sa druge strane to bi ujedno značilo i odlazak Valtterija Bottasa iz tima, koji bi prema navodima trebalo da ode u Alfa Romeo.

Inače, Finac je već nekoliko puta viđen u motorhomu ovog intalijanskog tima pa su sve jači navodi da će to najverovatnije biti njegova sledeća destinacija. Prema informacijama pojedinih medija ova objava mogla bi da nas sačeka na VN Italije kada bi pored toga i Kimi Raikkonen mogao da objavi svoj odlazak u penziju. Inače i Callum Ilott se spominje u ovoj jednačini i on bi trebalo da zauzme drugo mesto u ovom timu, što bi značilo i odlazak Antionia Giovinazzija.

 

Da stvari budu zanimljivije pobrinuo se Valtteri Bottas koji je juče preko društvene mreže Instagram objavio sliku da je stavio potpis na neku papirologiju, ali se nije moglo videti jasno o čemu se tu radi. Već u sledećoj objavi, Finac je objavio da je dobio nov Mercedesov automobil.

 

bottas_story.jpg.20c30262e117f6e2d4a3d89b78521be7.jpg

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kimi je sad objavio da napusta F1 zavrsno sa ovom sezonom :crybaby: 

 

Image

 

 

Edited by horvat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grande Kimi :) ... Stvarno poseban lik, steta sto svoj talenat (a opet zbog svog mentaliteta) nije pretocio jos u neku titulu. Ali upravo zato je mozda i najvoljeniji vozac u karavanu :) .

Bilo je toga gomila - ali za mene ipak najjaci potez je kada 2006. u Monaku posle odustajanja sa 2. pozicije, nije otisao u paddock. Nego je sa sve rukavicama i HANS okovratnikom u rukama, produzio pravo na svoju jahtu (pod imenom "One more toy"), gde se "razgaćio", nastavio da gleda trku i pije pice sa prijateljima :lol: .

Potpis vozaca i tima na zadnjoj slici, u live prenosu trke - neprocenjivo :respect: :

 

160785.thumb.jpg.37e77159343561a657e1de9bc785a75d.jpg DAwXT4xXYAAiQAH.thumb.jpg.072b36528a9461ab572d1fa4041dbbf6.jpg 6bb1926730b147dbad945fa73ec733d2.thumb.jpg.7f3d484f9cd135e3743ec70fcdfc8855.jpg x720.thumb.jpg.24ea0d7e34193dfca36731ebcbcd06ca.jpg maxresdefault.thumb.jpg.415b23395562c2ce754f0bde34e275a3.jpg

 

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, horvat said:

a Zorz u Merc

Ovo iskreno jedva cekam da vidim (ako se desi), kao i ciscenje patosa sa pojedinima. Setite se ovala na Bahreinu prosle godine, kada je zbog Corone uskocio umesto Luisa. U tom slucaju, posto navijam i za Russella, postao bih delom fan Merca :D .

Da, najave su da bi Bottas u tom tumbanju onda mogao u Alfu, umesto Kimija... Iz godinama dominantnog tima u hibridnoj eri, u kome je bio samo ispomoc za sakupljanje bodova i miniranje konkurencije (i ako bi promolila glavu iznad vode). Dovoljno je to sto je Hamilton izjavio da je to najbolji timski kolega kojeg je imao u karijeri :lol: i zasto se toliko zalagao da ostane.

Iako bi se inicijalno znalo ko je prva violina, mogu misliti sta ce tu sve biti ako Zorz predje.

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

KRAJ: Kimi Raikkonen se oprašta na kraju sezone

 

raikkonen_us_gp_win_2018.jpg.587ae9326b33b1f25e949231214307ef.jpg

 

 

Kimi Raikkonen je danas objavio da će se oprostiti od Formule 1 na kraju sezone.


Finac je karijeru započeo 2001. u timu u kojem i trenutno vozi, samo se on tada zvao Sauber. Njegov talenat je odmah bio evidentan i već sledeće sezone ga je McLaren angažovao kao zamenu za Miku Hakkinena.

U britanskom timu je proveo pet godina, pre nego što je 2007. prešao u Ferrari gde je u prvoj sezoni osvojio i svoju jedinu šampionsku titulu. Na kraju 2009. se penzionisao, a onda se nakon nekoliko godina u reliju vratio u Formulu 1 2012. sa ekipom Lotus.

2014. se vraća u Ferrari, gde je prvo vozio u tandemu sa Alonsom, a potom i Vettelom.

Pre tri godine se vratio u tim u kojem je započeo karijeru, a koji se sada zove Alfa Romeo i po završetku treće godine sa njima će okončati svoju karijeru.

„To je to. Ovo će biti moja poslednja sezona u Formuli 1. Odluku sam doneo još tokom zime. Nije bilo lako, ali vreme je za nove izazove nakon ove godine. Želim da se zahvalim svojoj porodici, svim timovima za koje sam vozio tokom karijere, a posebno fantastičnim fanovima koji su uz mene svo ovo vreme. Poglavlje u Formuli 1 se možda za mene završava, ali ima još mnogo stvari u životu koje želim da doživim i isprobam“, napisao je Raikkonen na svom Instagram nalogu.

Šampionu iz 2007. je ovo 19. sezona u Formuli 1. Ostvario je 21 pobedu, 103 puta se penjao na podijum, osvojio je 18 pol-pozicija i vozio 46 najbržih krugova.

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raikkonen o penzionisanju: Bilo je zabavno i sve sam uradio na moj način

 

rai_o_penziji.jpg.f0632d7407708786af2b957636e825bb.jpg

 

Juče je ovaj Finac najavio povlačenje na kraju sezone.


Kimi Raikkonen je u Formulu 1 stigao još davne 2001. godine kada je debitovao sa timom Saubera a sada za nekoliko meseci sa timom iz Hinvila završiće svoju bogatu karijeru u najbržem cirkusu. Finac je ostvario 21. pobedu a jedan je od pet vozača u istoriji šampionata koji su uspeli da upišu više od 100 podijuma u karijeri.

“Lepo sam se zabavio i sve sam uradio na svoj način. Ne bih ništa promenio. Bez žalbi. Srećan sam šta sam sve postigao. Nije lako pobediti. Želeo sam da osvojim šampionat. Dva puta sam bio blizu i to se posle desilo sa Ferrarije. Srećan sam što se ipak desilo, posebno što je sa njima.” kazao je Raikkonen u intervjuu za BBC.

Za sada vozač Alfa Romea nema planova za budućnost:

“F1 uzima puno vremena iz naših života, ali ona nikada nije bila glavna stvar. Ja sam i do sada živeo normalno i to je bilo dobro. Sada ne želim da živim po predviđenom rasporedu, jer sam to radio u poslednjih 18. ili 19. godina od kada sam počeo da vozim u F1, pa sam se bavio i relijem u momentim kada sam na dve godine bio van ovog šampionata, ali uvek je postojao neki raspored kojeg sam morao da se držim. To sada više ne želim. To je jedan od većih razloga zbog kojeg sam se odlučio na promene. Tako da nisam u žurbi. Još uvek nisam razmišljao čime ću se baviti.” dodao je on.

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alfa je loša ove sezone verovatno je zato ne zainteresovan.Mislio sam da će ostati i sledeću sezonu da proba novu formulu.Sigurno će svi timovi koji koriste Ferari motor biti konkurentniji. U svakom slučaju šteta,jedan je Kimi Rajkonen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Negde sam procitao na twitteru spekulaciju da bi Alfa Romeo odn. Sauber, presao na Mercedesov motor, sto mi je apsolutni nonsense, s obzirom na branding ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rekao bih da uopste nije spekulacija, nego vrlo verovatna opcija da dobiju Mercedesove motore.

Iz tog razloga, u istom paketu stize i Bottas umesto Raikkonena koji se penzionise na kraju sezone (Merc se obavezao da "zbrine" Bottasa, umesto koga bi KONACNO trebao da uskoci Russell).

I to nije sve - osim Bottasa, u Alfu dolazi i Mercedesov podmladak Nyck de Vries umesto Giovinazzija (koji je deo Ferrarijevog programa) i koji dobija sut-kartu iz F1 za iducu sezonu. A s obzirom koliko se o tome prica, ne bi me iznenadilo da se dobrim delom ostvari.

Sto se mene tice, secam se da je na samom startu Saubera u F1 polovinom 90-ih, bilo aktuelno njihovo njihovo partnerstvo sa Mercedesom, tj. Sauber Mercedes.

Mogu da zamislim zadovoljstvo navijaca Alfe u kombinaciji u kojoj se iz tima kompletno izbacuju i Ferrarijevi motori i vozaci. Tj. da ce iduce godine gledati Alfa Romeo Mercedes, sa Meckinim motorima i dvojicom vozaca Mercedesa u ekipi :lol: . Sto ti kazes, totalni nonsens, apsolutno se slazem, salu na stranu. Para vrti gde burgija nece, videcemo da li ce i sta biti od toga...

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve je moguće,samo koliko još traje ugovor Zaubera i Ferarija. Mercedes će sigurno gledati da ove godine ubaci Nik de Frajnsa u F1 odličan vozač i verovatno zamena za Hamiltona za par godina

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol:

Znaci, cekamo jos Mercedesove motore u Alfi, kao sto napisah par postova iznad... Dodatno, spekulise se da je i drugi Mercedesov vozac, De Vries, bas jutros potpisao i da ce biti u paru sa Bottasom u Alfi od 2022. U prevodu - sut karta za Ferrari iz Saubera (i za vozace i motore) i vracanje na korene ovog tima iz 90-ih, kada su startovali kao Sauber Mercedes :D .

Gde ima dima ima i vatre, vec sam kacio, sto bi automatski znacilo da je vodonosa izvisio: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/55917-f1-mercedes/&do=findComment&comment=1621262

U tom slucaju lepa vest je da F1 dobija novog terminatora u liku Russella u Mercu, apsolutno zasluzeno.

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto mi je ovo nesto poznato :D : "Jednako sam gladan rezultata kao i ranije, a kada dođe vreme, biću spreman da se borim i za pobede."

 

ZVANIČNO: Bottas potpisao višegodišnji ugovor sa Alfa Romeom

 

bottas_alfa_romeo_announcement.jpeg.ee054b6438a9b749cbab151b00b18d79.jpeg

 

Danas je potvrđeno ono o čemu se pisalo prethodnih nekoliko nedelja.


Juče se padokom pronela glasina da će Alfa Romeo danas potvrditi dolazak Valtterija Bottasa, dok bi sutra Mercedes mogao da objavi da će Russell biti sa Hamiltonom u Mercedesu od 2022.

Alfa Romeo je danas zvaničnim saopštenjem potvrdio dolazak Finskog vozača, a Bottas je odmah dao i izjavu za sajt svog budućeg tima.

Vlatteri Bottas

“Počinje novo poglavlje u mojoj karijeri. Veoma sam uzbuđen što ću od sledeće sezone voziti za Alfa Romeo koji je jedan od legendarnih timova našeg sporta. O Alfa Romeo brendu ne treba trošiti mnogo reči. Oni su ispisali bitne stranice istorije Formule jedan i biće prava čast predstavljati ih. Izazov u Hinwilu je jasan i spreman sam da pomognem ekipi da napreduje, posebno sada kada se menjaju tehnička pravila za 2022. Zahvalan sam im na poverenju koje su mi ukazali jedva čekam da opravdam njihova očekivanja. Jednako sam gladan rezultata kao i ranije, a kada dođe vreme, biću spreman da se borim i za pobede. Poznajem Frederica Vasseura i jedva čekam da upoznam ostatak tima i stvorim sa njima jak odnos kao što sam imao sa ljudima u Mercedesu. Ponosan sam na sve što sam ostvario sa ekipom iz Breklija i potpuno sam fokusiran i spreman da završim posao ove godine i pomognem timu da dođe do još jedne konstruktorske titule.“

Frederic Vasseur

“Pravo je zadovoljstvo poželeti dobrodošlicu Valtteriju u naš tim i jedva čekamo da započnemo saradnju. Sa njim ćemo postati ozbiljniji tim i dobijamo preko potrebno iskustvo. On je bio deo tima koji je ispisao istoriju u Formuli jedan i osvojio sa njima četiri konstruktorske titule. On je pravi vozač koji će nam pomoći da napredujemo u poretku. Mi se znamo od ranije i sarađivali smo u F3 i GP3 seriji. Njegov talenat i veštine su bili evidentni još tada i samo je napredovao  u godinama koje su usledile. Potpisali smo višegodišnji ugovor i tako smo osigurali stabilnost našeg projekta u ključnom trenutku.“

 

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možda je i Ferari tu umešao prste.Koliko Botas već vozi za Mercedes i šta sve zna o motoru i uopšte o celom F1 Mercedesovom timu.Kako je Wolf reagovalo kad je počela priča da Albon možda počne da vozi za Wilijams,može ali mora da raskine ugovor sa Red Bull-om. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sponzori Guanyu Zhoua su spremni da plate Alfi 30 miliona evra

 

zhou_formula_2.jpg.36458a81233434e9c90a1790c72de91b.jpg

 

Nyck de Vries se pominjao kao jedan od kandidata za mesto u Alfa Romeu sledeće sezone, ali sada dobija konkurenciju.


Holanđanina su povezivali i sa Alfa Romeom i Williamsom, ali su sponzori njegovog rivala iz Kine Guanyu Zhoua izgleda spremili čak 30 miliona evra u slučaju da tim iz Hinvila potpiše ugovor sa njim.

U timovima je ostalo upražnjeno svega nekoliko mesta za sledeću sezonu, a konkurencija je ogromna. Priča oko de Vriesovog prelaska u Alfu je delovala kao gotova stvar, ali sada se čini da je konkurencija veća nego što se mislilo.

Sva je prilika da će Giovinazzi izgubiti svoje mesto, a španska Marca je prenela da su Kinezi spremni da sa Zhouom donesu i veliki novac u tim.

De Vries se pominjao i kao kandidat za mesto u Williamsu, gde mu je glavni konkurent bio Alexander Albon, koji je takođe bio na meti Alfa Romea i prema nekim pričama, upravo on je bio želja šefa tima Frederica Vasseura.

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alfa Romeo: Giovinazzi ima šansu da spasi svoje mesto u timu

 

gio_vas_sediste.jpg.57678e39199bff0faa0475243cce2a43.jpg

 

Frederic Vasseur izjavio je da Italijan ima mogućnost da ostane tu gde jeste i naredne sezone.


Alfa Romeo potvrdio je da će u tim od naredne sezone stići Valtteri Bottas dok ime njegovog timskog kolege još uvek nije poznato a za ovo mesto spominju se nekoliko kandidata. Jedan od najvećih pretendenata za ovo mesto je svakako Kinez i juniorski vozač Alpina Guanyu Zhou za koga se navodi da bi mogao da donese veliki sponzorski paket.

Sa druge strane Antionio Giovinazzi je na poslednjih nekoliko događaja imao dobre kvalifikacione rezultate, među kojima su dve sedma mesta na u Holandiji i Italiji ali vozač Alfa Romea nije uspeo da metrijaluzuje ove rezultate. Ipak, Vasseur veruje da Italijan ima šanse da i naredne godine ostane sa timom.

“Mislim da je dobra stvar u ovoj našoj poziji jeste što imamo mogućnosti da čekamo, pa smo tako sa pojedinim vozačima u kontaktu.” kazao je on za Racer. “To je i prilika da se i Antionio popravi. Ovo smatram kao i dodatnu priliku za njega, jer je on momak koji može mnogo i zna kako da se popravi. Mnogo je teže kada niste u bolidu i morate da čekate i da vidite šta će uraditi ostali. Sada Antionio ima priliku i može da je uzme. Kada pričamo o performansama, mi moramo da razgovaramo o učinku na kvalifikacijama i trci. Prošle godine on je imao dobre trke kao i odlične prve krugove, pa je tako to dobro fukcionisalo. Ove sezone on se malo muči sa poboljšanjem forme u kvalifikacijama u Q1. Sada je počeo da se popravlja, pa je uspevao da stigne i do Q3 i da radi na sitnim podešavanjima za samu trku.”

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

i treba Djovinarci da ostane,odlican je vozac,samo još Alfa da ima tempo,kao i ferari,samo gde dovedose onog botasa,meni on nit smrdi nit mirise..Trebali su nekoga iz Formule E da dovedu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...