Jump to content
FAS Goran
Bojan Marea

Fiat Marea 1.9 JTD - problem sa ventilacijom/grejanjem

Recommended Posts

Pozdrav imam mareu 2001 jtd..imam sledeci problem..do skoro je sve bilo ok..ali sada kada stavim na bilo koji polozaj tockic za temperaturu sem na low ili ti skroz hladno ona duva vreo vazduh..ranije kada podesim na 20 ili 22 duva onako mlako..sada je svugde vrelo sem na skroz krajni polozaj hladno kada duva skroz hladan vazduh..spoljasnju temepraturu pokazuje normalno..probao sa da podesim i na AUTO i sa upaljenom klimom isto se desava..duva vrelo stalno dok ne stavim u krajni polozaj a tada duva skroz hladno..znaci nema sredine..jel neko zna sta moze da bude problem i kako da ga resim.. Hvala unapred

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasao sam na nekoj temi da je mozda u pitanju motorcic koji otvara i zatvara klapnu..a negde sam nasao da moze da bude uzrok senzor temperature koji se nalazi tu negde u centralnoj konzoli...kako da proverim ovaj prekidac dali je ispravan..nemam ni jedan otpad u bluzini pa da zamenim..morao bih da kupim drugi deo pa da probam..a ne bih da bacim pare bzv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam imao problem koji si naveo, a ako se u međuvremenu pojavi, krenuo bih od konzole. 

A katadiopter takođe možeš pogledati na netu (kao što rekoh, kupindo, kupujemprodajem.com i polovniautomobili.com).;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skineš masku centralne konzole i onda ćeš naći šrafove kojima se skida konzola sa točkićima (ne znam baš najpreciznije da ti opišem, ali takav je redosled). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da da...a za katadiopter..vec sam pre postavljanja pitanja potrazio na svim oglasima..i nasao uglavnom na otpadu ..ali su oni likovi ludi..kao orginal fiat 1500 din polovan...jbt far moze da se nadje za 2000 din..a nasao sam u jednoj firmi sto rade limariju itd..ali nemaju desni koji mi treba..i nadjem danas u radnji 1550 nov...ali necu da dam za parce plastike...pisljivo macije oko 1500 din..i uspem da prondjem u petoj prodavnici za 990 din..sticice za par dana..uglavnom da je za punta stila nasao bi za 2 min..za mareu teze malo..tj nasao za limuzinu po 500 din..ali..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...