Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Top Gear season 25 / 26 / 27 / 28 / 29

Recommended Posts

photo.jpg Najava za novu sezonu Top Gear-a:

 

 

 

Edited by neshaoct
update naslova teme

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAuE7mB9XJQb62QbiiTDf4Hgi13TfkBN0LAnMkDj Top Gear video: Ferrari vs Porsche izazov u kasnom kočenju

 

Ubrzati što više i kočiti što kasnije...ali ne toliko kasno da nestane piste jer se na ovom aerodromu na kraju piste nalazi more. :) 

Ferrari je postigao 285 km/h pre nego je Matt LeBlanc jako pritisnuo kočnicu i stao svega par metara pre kraja piste. Chris Harris je u Porscheu još kasnije počeo da koči i stao je neposredno pre kraja asfalta...ali, da li je postigao više od 285 km/h?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top Gear video: Trka u vožnji ''bez ruku''

 

top gear no hands.jpg

 

Nije trkanje sa autonomnim automobilima u pitanju... :) 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

16. Juna je emitovana prva epizoda nove 27. sezone:

 

- Resolution: 1920 x 1080
- Runtime: 1 h 2 min

- Size: 2.51 GB

https://rarbg2019.org/torrent/3g9leky

Svi automobili koji će proći kroz novu sezonu

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voditelj slupao Lamborghini Diablo

 

Paddy McGuinness, jedan od voditelja novog Top Gear-a, slupao je skoro Lamborghini Diablo tokom snimanja priloga za novu sezonu popularne TV emisije. Deo nove ekipe koja bi trebalo da vrati staru slavu Top Gear-u je navedeni Paddy McGuinness. On je u utorak 16. juna vozio ''automobil svojih snova'' - Lamborghini Diablo. Ali, taj dan je na lokaciji snimanja padala nešto jača kiša, McGuinness očigledno nije prilagodio svoju vožnju takvim uslovima na putu, a ni činjenici da vozi automobil star 30 godina bez naprednih sistema za pomoć vozaču.

 

Popularni voditelj se našalio nakon nesreće na svom Intagram profili ''popiću šolju čaja, paracetamol i dobro se isplakati''. Sve je to rezultiralo novom nesrećom. Paddy McGuinness je potvrdio da je u redu i bez ozbiljnijih povreda, dok je BBC saopštio da je došlo do nesreće, ali da niko od ekipe nije teže povređen. Što se tiče udarenog automobila nema preciznijih informacija. Jasno je da se na osnovu priložene fotografije može reći da je nastala poprilična šteta, naravno, još veća kada se zna da je u pitanju pravi automobilski raritet:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trejler za novu sezonu Top Gear-a

 

Freddie Flintoff, Chris Harris i Paddy McGuinness vraćaju se u novoj sezoni Top Gear-a. Posetiće Silverston u toku F1 vikenda, učestvovati u međunarodnoj ekspediciji na Island sa britanskim starim modelima automobila, voziće gomilu automobila i još mnogo toga... Nova serija će se emitovati na BBC One u Novembru.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbog nesreće voditelja prekinuto snimanje Top Gear-a

 

top gear v.jpg

 

Jedna od najdugovečnijih i najuticajnijih, ali i najkontroverznijih televizijskih emisija posvećenih automobilima, BBC-jev Top Gear, neće završiti produkciju aktuelne sezone. Televizijska emisija britanskog BBC-a, Top Gear, ponovo je u produkcijskim problemima. Poznato je da su, nakon odlaska Clarksona, Hammonda i Maya, promenili nekoliko voditelja i borili se sa gledanošću. U vreme slavne trojke su se borili s imidžem i njihovim kontroverzama, a sada su snimanje prekinuli zbog ozbiljne nesreće koja se dogodila na setu.

 

Naime, na Top Gearovoj test stazi Dunsfold Park Aerodrome u Sareju, na jugu Engleske, jedan od aktuelnih voditelja, bivši igrač kriketa Freddie Flintoff, 13. decembra prošle godine je doživeo ozbiljnu nesreću. Vozeći velikom brzinom automobil sa tri točka i bez krova, Morgan Super 3, izleteo je sa staze i prevrnuo se, pri čemu je bio ozbiljno povređeen. ''Srećan je što je živ'', poručio je sin 45-godišnjeg Flintoffa. I vozač i njegov putnik, takođe član produkcijskog tima Top Gear-a, imali su zaštitne kacige, a za Flintoffa je objavljeno da je povredio lice i pretrpeo nekoliko fraktura rebara.

 

Ovih dana je stigla je i zvanična izjava BBC-a, u kojoj se navodi: ''s obzirom na okolnosti, bilo bi neprikladno nastaviti sa snimanjem 34. sezone Top Gear-a''. Britanski mediji špekulišu da će Flintoff napustiti Top Gear, koji trenutno vodi sa kolegama, Paddyjem McGuinnessom i Chrisom Harrisom, budući da ga je nesreća pogodila i fizički i emocionalno. Rukovodstvo britanske TV kuće će tokom godine odlučiti o sudbini šoua. Ovo nije prva teška nesreća na snimanju Top Geara - 2006. godine Richard Hammond je pri brzini od gotovo 480 km/h izleteo s piste dragsteom na mlazni pogon, nakon čega je završio u komi sa povredama mozga. Srećom, od toga se oporavio.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...