Jump to content
FAS Goran
Dule 021

P: Audi A3 2.0TDI 2008 S-Line

Recommended Posts

Evo Dule ce da stavi da je poslednja cena za forumase  7200 i taj auto ce se prodati  toliko  dali forumasu ili nekom sa oglasa ali ovde cu odmah reci poslednju cenu. Ako vam i to ne odgovara onda idite na  oglase pa nadjite drugi lepsi i bolji i jeftiniji.

A uospte ne znam cemu vasa frustracija prema mojim oglasima kad ja lepo i posteno prodajem kola  a vi se sprdate i sprdate  samo ne znam zasto.

Primio sam vise PP  i kako na viber  tako i ovde na forumu i kazu ljudi da vas pustim jer  vas je vise i hocete da isterate nejke svoje zelje  a nemate pojma ni ko sam ni sta sam ni kakva kola imam nit sta radim s njima.

Najlakse je izigravati pametnjakovica a posle se poklopiti usima kad se vidi moj vozni park jer ja uvek imam u ponudi 10-15 lepih automobila  koje mogu da prodam i svojima jer nisu  sa skinutim katalizatorom,jer imaju korektnu kilometrazu,jer nisu nalickani vrhunski a na slikama tako deluju a to je dokaz da su kvalitetni i da nisu izraubovani.

Al bice jos oglasa pa cete se uveriti.

Eto pogledajte kako ne mozete da iskomentarisete sam auto nego pucate u prazno.

Pa sto ne  opisete kako je  kriv ili kako mu zazor ne valja ili kako je volan presvlacen ili nadjite neku manu pa da to komentarisemo?

Sta cete,sitna raja voli da se busa na internetu.:sleeping: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Dule 021 said:

Najlakse je izigravati pametnjakovica a posle se poklopiti usima kad se vidi moj vozni park jer ja uvek imam u ponudi 10-15 lepih automobila

 

Wauhouse_54473932-Wau-page.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Dule 021 said:

Ovde ga sigurno niko nece kupiti i ja sam toga svestan ali kacim kvalitetan i dobar primerak automobila cisto da se vidi sa kakvim zdravim kolima ja radim a u to su se dosad uverili i Nesha,Woodoo,Goran Zemun i jos x clanova kako ovog tako i drugih foruma.

 

Nemoj ni tako da pričaš kad nije istina, možda i hoće - nikad se ne zna. Ja sam bio na korak od kupovine kod tebe ali sam našao daleko bolju ponudu i uzeo auto od Ticme sa foruma. Na kraju krajeva, normalan i objektivan zaključak bi bio da kačiš oglase po raznoraznim forumima da bi pospešio prodaju. To je vid mkt-ga i sasvim je u redu. A ako to nije razlog već se samo kurčiš svojim voznim parkom, onda si bolestan. 

 

Znate kako, za svađu su uvek potrebne dve strane. Kad bi bilo ko malo 'olabavio', razlog za prepucavanje bi se izgubio. Ovako - jedni u klin, drugi u ploču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legla kapara!

U petak  se vidim opet sa kupcem koji donosi ostatak novca i tera Audi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...