Jump to content
FAS Goran
@bane@

Razni blogeri, vlogeri... / YouTube auto-moto kanali

Recommended Posts

1 hour ago, Milutinac said:

PS - Svi vi koji čitate besplatno moje Testove, Odgovore i kupite auto, na osnovu toga, a NE želite da mi platite pišljivih 4 000 din, pravite grešku, jer NEMATE PRAVE informacije

Au jbt :blink: . Pa jbg...ipak 20 godina iskustva košta. Verovatno kakvu školu da ima, bila bi još naknada +5000. 

Edited by Milutinac
boja teksta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postavim pitanje velikom strucnjaku:"
U prevodu, nakon uplate svega gore navedenog, Vi garantujte potencijalnom kupcu da je pronadjen polovnjak u dobrom stanju." a onda od tog istog dobijem sledeci odgovor:"Ne samo to gospodine. Garantujem da će odrađeni veliki servis biti urađen kako treba, moj majstor vam daje garanciju na sve što je odradio. Provera vam moj majstor auto preventivno na 6 meseci, ako je auto stariji od 6 godina. Ako je auto mlađi od 6 godine ne mora, a za njega dobijate i pismenu garanciju na motor od 6 do 12 meseci zavisnosti od stanje, kilometraže i modela. Istina fabrika daje garanciju od samo 2 ili 3 godine, i nezahvalno je davati garanciju na auto koji ima 5 godina, ali ipak treba maksimalno izaći kupcu u susret. Od kada primenjujem da moj majstor radi veliki servis NEMAM REKLAMACIJA NA MOTOR godinama! Odnosno svima motor radi besprekorno. Naravno tražim vam auto samo ako su vaši zahtevi realni. Ako želite Astru H za recimo 2500 e, u tako nešto se ne upuštam."...i ostan bez teksta kolicinom gluposti koji ovaj nabedjeni kvazi novinar iznosi. Rec je A.Todorovicu i fb stranici testovi automobila.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

@shomispc

Još bolje! Nađe jedan mesečno i ima platu kao profesor! :huh:

@marko.jovanovic

Tačno sam znao da će ti on pasti na pamet! :unworthy:

@zunto

Baš tako... Stim da gospodin u drugim odgovorima kaže da garanciju na motor ustvari daje plac, tebi reče da garanciju za servis daje majstor, pa za šta on onda garantuje? Za štof na sedištima!?? Garancija ko Vidovite Zorke na proročanstva!

U delu tekstova pljuje po placevima, a onda kaže da aute samo traži na njima (iako je najpoželjniji polovnjak onaj koji je ovde vožen od prvog vlasnika)!

Ali narod niko ne bije po ušima!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa on daje garanciju jer je to njegov majstor :huh: . Taj majstor ne radi svakome kola, već samo koga ovaj stručnjak dovede :whistle: . 

Bože, *ere mi se od ovih likova što hoće 'leba preko motike. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakve veze ima motor sa velikim servisom? Veliki servis moze biti odradjen a motor trosi ulje ili mesa ulje i vodu, sta cemo obda?
Sta cemo ukoliko postoji ozbiljan skriveni elektronski kvar?Sta cemo ako je automobil udaran pa popravljan limarijski?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa takvog ce valjda da vrati.. Napisao je da mu je glavni kriterijum selekcije da li je na autu dobar trap, ako on primeti da nesto nije u redu na trapu onda dalje i ne gleda auto. Jer ako neki vozac moze da dopusti da mu se nesto cuje na trapu onda je to sigurno los auto..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa vljda prvo sto se pretrage tice mora da se napravi izbor, do koliko para, motoritacija, pogon, oprema itd...Nije isto kada kazeno hocu auto do 5000, jer za te pare imas nesto malo i mlado ili nesto starije i ozbiljnije. Odmah u startu koncept mu nije ispravan.
Trazim auto golf klase do 5000 eur. Golfa dobrog zesko za te pare ali alternativa koliko hoces. Piranje je da li ja kao kupac pristajem na alternativu a onda da pricamo dalje o gore navedenim kriterijumima. Ma treba ovde skupimo sutne pare i da uzmemo jedan od nasih automobila koji je ok.drzavan, recimo Maretova delta. Uplatimo genijalcu a onda da ga rastavimo od zivota i da mu vise nikada na pamet vise ne padne da se naziva autonovinarom.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeza me hvata! Brrrr
Kakav tip

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

Jer Toyota ne daje lažna obećanja, ovaj brend vam “samo” nudi automobil koji se kvari manje od konkurencije, automobil koji je udobniji od konkurencije, i auto koji je veoma prostran i elegantan. Da li vam treba više?

E ako je Toyota elegantna i udobnija od konkurencije onda se ili ja drogiram ili on oči i kičmu nema. 

 

Quote

Toyota Corolla je bezbedna, otmena, elegantna sa udobnim ogibljenjem i “zelenijim” agregatima. Corolla cilja, pre svega, na svoje verne kupce, ali i na vozače premium automobila, jer je ova Toyota po finalnoj obradi bliža Mercedesu više nego ikada pre. Zapravo ima manje zazore od Mercedesa CLA, ako ste umešni, izmerite ih.

Ne mogu više da čitam ovo. Elegantan i otmen čovek, koji je toliko detaljan da meri zazore na Mercedesu CLA i upoređuje sa Corollom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

Da bi razmatrao uopšte da li nekom tražim auto ili ne, potrebno je da odgovorim na pitanja čitalaca. Kad on dobije moje odgovore, preporuke za možda neke druge modele, postavlja mi nova pitanja, a sve to ide brže usmenim putem. Ako su vaši zahtevi nerealni, recimo hoćete Golf / za 6 000 e, ja vam ne tražim auto. Ako je ponuda nekog modela loša kako mislite da vam ja nađem auto? Da ga nacrtam? Ja gaospodine treba da garantujem da je taj i taj auto dobar, a to činim sa zaradom od 100 ili 200 evra malo bi bilo mnogo zar ne? Nakon što uplatite 3000 din za odgovor, procenjujemo da li vredi da vam pomažem ili ne. Ako rešite da me angažujete uplaćujete za moje majstore 18 000 dinara unapred. to su troškovi za njih. Kad kupite auto, meni plaćate honorar od 100 evra (za kola do 4500 e) 150 e (za kola do 8000 ev) 200 e za kola do 10 000 evra, 250 e za kola do 15 000 evra. Naravno, lepo pišem, nemam nameru da vam tražim auto ako nemate u mene maksimalno poverenje. Što znači ako ne kupite auto ja sam radio besplatno a ja to ne želim. Obezbeđujem vam VELIKI SERVIS kod mog majstora, i održavanje kola kod mog majstora, Preventivni pregledali na 6 meseci su poželjni, ako to ne želite nemojte mi se javljati zbog problema. Jovan Petrovic

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ocajan je. Forum je mesto gde se razmenjuju misljenja. Ocigledno mu smeta sto je sve surova istina.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel to gospodin 4000 din pitanje+18.000 din za veliki servis+20.000din za trazenje auta+svakih 6 meseci kod njegovog majstora? Toyota Auris sa 75.000km i proverljivom istorijom odrzavanja u ovlascenom servisu nije dobar auto jer je vozena po Beogradu?!

Ne smem vise da pisem.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije mi jasno koga će da tuži, vlasnika foruma ili članove ?
I kako to "unižavamo" forum?
Najviše bi dotični voleo da može da udari blok na forum, kao što radi neistomišljenicima na FB i na svom sajtu. Ali zahebao se malo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cekaj dok on pocne da pise o nama...Prestace da preporucuje Fiate i Lancie ....Videcete vi...

Edited by werp690

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...