Jump to content
Goran
@bane@

Razni blogeri, vlogeri... / YouTube auto-moto kanali

Recommended Posts

@knezevic76

Fantasticna emisija, i vrlo emotivna, posebno za nas koji smo pratili i radjanje Floride, kao i ostalih Giugiaro kreacija.

Ono sto je mene iznenadilo je izjava dizajnera da je projekat Florida narucen od strane Fiata a ne Zastave!

To TOOO @integralac :lol: najjaci si brat! :D nego nema vas nesto u poslednje vreme na forumu , dajte malo materijala od preko da vidimo kakve su im zene jel su bolje ove nase ili njihove :) 

Ne znam da li je neko kacio do sada ali stvarno STRASAN kanal za Alfa Romeo primarno. Znanje koje covek prenosi se da primeniti i za druge automobile iz grupacije.... Nije mu sve u sekciji VIDEO vec mnogo toga ima i u PLEJLISTI itd...Stvarno jako kvalitetan i podcenjen kanal. 

ALFA ROMEO NO PROBLEM

@Nikola031 Stize: 

krstise.gif.3713aecda1b9f61e68607c0cbef26d11.gif

Meni omiljeni smajli, stoji mi na Desktopu svih mogucih laptopova, ko zna od kada. Koristi se u masi situacija, prilikom raznoraznih vidova elektronskih komunikacija.

Tako da ti toplo savetujem da downloadujes, zatrebace ti sigurno vrlo brzo :D .

Apropo personalitija iznad, sve je zakljuceno jos ko zna kada. Tako da me apsolutno nista ne iznenadjuje, bespredmetno je uopste trositi vreme na komentarisanje.

Meni je samo fascinantno da uopste postoje ljudi ciji mozak pije takvu pricu i koji takvima poklone poverenje. I da jos za to plate, nije bez veze ona stara narodna "..., bice i šišanja".

Edited by Ivan

Kako je Južna Koreja postala sila autoindustrije?

Edited by Ivan

Poslastica za forumsku ekipu 40+ :D .

Za moj ukus i secanje, fali jos Mazda 323 (u ovom poredjenju bi to bio sedan, a sto se mene tice jos bolje 323F :wub: ).

Mitsubishi LANCER vs Toyota COROLLA - duel dva japanca koji su krajem 80-ih godina napravili pravi podajni BUM na teritoriji ex-Yu

Kako izgledaju ova dva auta iz današnje perspektive i koji auto je ostavio bolji utisak kada se uporede, pogledajte u videu.

Edited by Ivan

Trenutni hit zbog klasicne mehanike, povoljne cene i pola-pola finansiranja.

1.5 Corolla sedan u najjacoj Sol opremi, za 23.000 EUR (Terra startuje od 19.000):