neshtry 21490 Posted November 2, 2025 A ko.je Dejan Lučić, nikada čuo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9626 Posted November 2, 2025 Današnja emisija SAT. Pod obavezno da se osgleda, ko nije gledao. Legendarni Đuđaro!Sent from my SM-S926B using Tapatalk 4 darkman14, Djuk85, Nikola031 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 939 Posted November 3, 2025 @knezevic76 Fantasticna emisija, i vrlo emotivna, posebno za nas koji smo pratili i radjanje Floride, kao i ostalih Giugiaro kreacija. Ono sto je mene iznenadilo je izjava dizajnera da je projekat Florida narucen od strane Fiata a ne Zastave! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2814 Posted November 3, 2025 Sinoc gledao,sjajna emisija,svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2887 Posted November 9, 2025 4 1 Misha87, neshtry, nemanja84bg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2618 Posted November 10, 2025 To TOOO @integralac najjaci si brat! nego nema vas nesto u poslednje vreme na forumu , dajte malo materijala od preko da vidimo kakve su im zene jel su bolje ove nase ili njihove Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 911 Posted November 13, 2025 Ne znam da li je neko kacio do sada ali stvarno STRASAN kanal za Alfa Romeo primarno. Znanje koje covek prenosi se da primeniti i za druge automobile iz grupacije.... Nije mu sve u sekciji VIDEO vec mnogo toga ima i u PLEJLISTI itd...Stvarno jako kvalitetan i podcenjen kanal. ALFA ROMEO NO PROBLEM 3 silenci, shuxx and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4589 Posted November 16, 2025 Kava kola ljudi imaju i prodaju milina za oci, bar za mene https://www.youtube.com/@atelierautomobile5516/videos 4 shuxx, nemanja84bg, MiloshBg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 1403 Posted November 26, 2025 https://www.youtube.com/watch?v=MEeVEjNET-8&t=27s Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21490 Posted December 4, 2025 Kako se kupuje nov ferari Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 1403 Posted December 26, 2025 2 nemanja84bg and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2887 Posted January 19 7 1 silenci, darkman14, MiloshBg and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2536 Posted January 20 Bolesnik. 2 1 Milutinac, Nikola031 and Zan Batist reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 1098 Posted January 20 Opet fali onaj smajli koji se krsti 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25187 Posted January 20 (edited) @Nikola031 Stize: Meni omiljeni smajli, stoji mi na Desktopu svih mogucih laptopova, ko zna od kada. Koristi se u masi situacija, prilikom raznoraznih vidova elektronskih komunikacija. Tako da ti toplo savetujem da downloadujes, zatrebace ti sigurno vrlo brzo . Apropo personalitija iznad, sve je zakljuceno jos ko zna kada. Tako da me apsolutno nista ne iznenadjuje, bespredmetno je uopste trositi vreme na komentarisanje. Meni je samo fascinantno da uopste postoje ljudi ciji mozak pije takvu pricu i koji takvima poklone poverenje. I da jos za to plate, nije bez veze ona stara narodna "..., bice i šišanja". Edited January 20 by Ivan 1 1 Nikola031 and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25187 Posted February 1 (edited) Kako je Južna Koreja postala sila autoindustrije? Edited February 1 by Ivan 1 sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25187 Posted February 7 (edited) Poslastica za forumsku ekipu 40+ . Za moj ukus i secanje, fali jos Mazda 323 (u ovom poredjenju bi to bio sedan, a sto se mene tice jos bolje 323F ). Mitsubishi LANCER vs Toyota COROLLA - duel dva japanca koji su krajem 80-ih godina napravili pravi podajni BUM na teritoriji ex-Yu Kako izgledaju ova dva auta iz današnje perspektive i koji auto je ostavio bolji utisak kada se uporede, pogledajte u videu. Edited February 7 by Ivan 5 MiloshBg, alfini0507, italiano and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25187 Posted February 17 Trenutni hit zbog klasicne mehanike, povoljne cene i pola-pola finansiranja. 1.5 Corolla sedan u najjacoj Sol opremi, za 23.000 EUR (Terra startuje od 19.000): 2 moron and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5583 Posted February 18 Dosta dobra recenzija za njega ( kako on to zna da uradi ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 939 Posted Monday at 05:31 PM 1 Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites