neshtry 21787 Posted May 12, 2025 Gledaću i ja,moj ćale je imao Alfetta GT 1600 što je prethodna verzija ovog auta Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21787 Posted May 30, 2025 Kakav je DS5 sa benzinskim THP motorom Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2966 Posted May 30, 2025 Svi benzinski motori ugradjivani u DS modele su dobri dok ne krenu da zajebavaju a to cesto bude vrlo brzo i bolno. 2 2 neshtry, igor0511, nemanja84bg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2887 Posted May 31, 2025 Zato vi kolega nemate nikakvih problema jer terate fordinja na pomfrit masu 1 3 horvat, neshtry, YUgisa and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26860 Posted June 1, 2025 3 MiloshBg, silenci and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21787 Posted June 18, 2025 (edited) Edited June 18, 2025 by neshaoct Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26860 Posted June 21, 2025 Uspeo sam da odgledam iz par puta ... Lep Savinov vlog, ko je ljubitelj vredi da odvoji malo vremena: https://www.youtube.com/watch?v=AzI3U8Ra6vs&ab_channel=iDookMedia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26860 Posted August 7, 2025 (edited) Ovaj nas @horvat, daleko bilo, 'će dizgine zarad dobrog kadra : Edited August 7, 2025 by Ivan 4 1 Loon123, YUgisa, horvat and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4846 Posted August 7, 2025 pogledah i ja ovaj klip pre neko vece, po cliu sam skontao ko je u pitanju 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21787 Posted August 7, 2025 5 hours ago, Ivan said: Ovaj nas @horvat, daleko bilo, 'će dizgine zarad dobrog kadra Isto mislim.... 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7158 Posted August 11, 2025 Tako se to radi haha Probao sam ja sa raznim vakumima, da lepim kameru po autu, ali najbolje je iz ruke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26860 Posted August 13, 2025 Kako je Dacia postala BROJ 1 u Evropi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26860 Posted August 20, 2025 Intresantna prica o nastanku i razvoju originalnog DS-a : 1 Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26860 Posted September 1, 2025 Kako je Opel izgubio svoj identitet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21787 Posted September 2, 2025 (edited) Meni je baš žao Opela....kod mene su se dugo vozilo, prvo Opel Olimpia,pa Opel Kadett C,pa rekord 1700,pa Kadett D,pa Kadett E,pa Ascona C,pa Omega A...bili vrlo dobri automobili za svoje doba....na slici koja bivša Ascona C 1.6s, GT trim Edited September 2, 2025 by neshtry 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7304 Posted September 15, 2025 U epizodi: "Pravdam se sebi i narodu, zašto sam kupio Čeri", podnaslov "Kiselo grožđe (Nemačko) i sladak limun (Kineski)" 2 MS PK and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 10209 Posted September 15, 2025 Gledah baš pre neki dan. Lik prešao 5000km a napravio klip kao da ga vozi 5 godina. Na stranu mali gepek, velika potrošnja, automatik menjač koji vrti u poprilično visokim obrtajima , pri 130 potrošnja 8 litara..... Sve sam mu to nabrojao plus činjenicu da je zaboravio da opljuje i ZF menjač, a nema pojma koji je menjač u njegovom modelu, tj čiji. Elem, na sve moje konstatacije, udoatojio se samo da odgovori na cenu kaska, uz učešće u šteti od 150€ , full kasko je 66500 dinara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7304 Posted September 15, 2025 (edited) 15 minutes ago, knezevic76 said: pri 130 potrošnja 8 litara..... I tu mu se ne slažu brojke, jer na jednom mestu kaže da sa 51 litre može da pređe 300(350 km), pa se pali rezerva od 120km, što znači da za 470km u vr' glave potroši 51l , znači preko 10l/100km! Ako je prosek toliko, na 130 mora da troši koju litru više Edited September 15, 2025 by bane1321 Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 10209 Posted September 15, 2025 Ma lik je u ekstazi i euforiji trenutno. Taj auto u gradu ne troši ispod 10l. Što je najjače, većina kineza sa takvim i sličnim SUS motorima u SUV karoserijama , uopšte nisu ekonomični. To kažu i drugi koji su radili testove kineza. Al dobro. Kako je krenuo i 12 litara bi mu bilo sasvim prihvatljivo. Poređenja radi, Suzuki Vitara 2018g, 1.4 turbo sa 140ks pri 140 po tempomatu, ručni menjač, tri lsibe, prtljag, čep metoda BG-granica sa MKD 7.5litara benzina. 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 2389 Posted September 15, 2025 3 hours ago, bane1321 said: U epizodi: "Pravdam se sebi i narodu, zašto sam kupio Čeri", podnaslov "Kiselo grožđe (Nemačko) i sladak limun (Kineski)" lika sam prestao da gledam posle 3-4 minuta. Ima katastrofa narativ Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 7045 Posted September 15, 2025 Ček da počne krst poluosovine da se čuje. Fx je najkvarljiviji od cherryja, makar po fb. Dal ih je najviše prodato ili šta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7304 Posted September 15, 2025 Meni strašno smetaju narativi "ubica Nemaca" ili "ne kvari se kao Japanac"... Kupio si auto, više ti se sviđa nego neki mejnstrim nemački model - extra. Kupio si ultra dosadan auto koji ti se ič ne dopada, ali se bar ne kvari, Japanac je to... I dan danas bih pre kupio Bravo nego Auris isto godište, ali isto tako bih pre uzeo Auris od Tipa ili Golfa, jbg moj ukus, možda nije racionalno ali je moje! Ali ću isto tako iskreno reći mane i prednosti, a ne ovako najavljuje brutalno iskreno, kad ono svaka druga reč, "bolji od Evropljana". Meni se taj FX baaaš sviđa, verovatno bih ga kupio (uprkos svemu) ali jednostavno, tom kupovinom ne dobijam nešto mnogo više od Korole, odnosno ne dobijam ono što bi meni značilo. Potrošnja, zvučna izolacija, loše ležanje, posebno sa Giti pneumaticima, parcijalno grejanje i hlađenje sedišta koja se upale na suncu, su mnogo bitnije od gašenja AA, koje je naveo kao najveću manu! 1 hour ago, darkman14 said: makar po fb Ne znam, ne dozvoljavaju mi da se učlanim! Neko me iskleveĆao! 2 Brankisha and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6194 Posted September 15, 2025 6 hours ago, knezevic76 said: Ma lik je u ekstazi i euforiji trenutno. Taj auto u gradu ne troši ispod 10l. Što je najjače, većina kineza sa takvim i sličnim SUS motorima u SUV karoserijama , uopšte nisu ekonomični. To kažu i drugi koji su radili testove kineza. Al dobro. Kako je krenuo i 12 litara bi mu bilo sasvim prihvatljivo. Poređenja radi, Suzuki Vitara 2018g, 1.4 turbo sa 140ks pri 140 po tempomatu, ručni menjač, tri lsibe, prtljag, čep metoda BG-granica sa MKD 7.5litara benzina. Ja sam probao FX i Tiggo 8 Pro sa tim motorom i po pitanju potrošnje moj je utisak bio da na auto putu ili magistrali svakako ne troše više od mog CRV-a sa 1,5 T AWD ( naravno, FX troši manje od Tiggo 8 ). Tako da ne mislim da je taj Chery motor neki poseban "gutač goriva" u odnosu na ostale obične motore ( koji nisu MHEV ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6194 Posted September 15, 2025 6 hours ago, bane1321 said: U epizodi: "Pravdam se sebi i narodu, zašto sam kupio Čeri", podnaslov "Kiselo grožđe (Nemačko) i sladak limun (Kineski)" Odgledah. Jeste ipak malo preterao sa hvalospevima. Mislim da bi čak i Chery prodavac malo opreznije sve to nahvalio. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 7045 Posted September 15, 2025 @bane1321 ako ti mogu odobriti zahtev dodaj me preko fb. Meni se fx odmah svideo. Stvarno su ok dimenzije i unutra je ok. Jedino mi nizak plafon bio, morao bih voziti savijen. Al ima mesta fino u odnosu na dimenzije Quote Share this post Link to post Share on other sites