Jump to content
Goran
@bane@

Razni blogeri, vlogeri... / YouTube auto-moto kanali

Recommended Posts

Gledao neki dan, nije Zoki baš dobro pripremio stvar, nekako je skarabudženo...

On 1/17/2025 at 6:01 PM, neshtry said:

Gledao neki dan, nije Zoki baš dobro pripremio stvar, nekako je skarabudženo...

Ja nesto nemam vise zivaca da ga slusam... nemam objasnjenje za to. (:

Samo kidija da slusate kolega, i napokon oterate fordinja na procenu da vidimo sta kaze veliki el maestro :D

Lepo covek da vam ugradi "motor start!" :D na glasovno da palite masinu :lol:

Edited by nemanja84bg

On 1/28/2025 at 11:59 AM, MiloshBg said:

Ja nesto nemam vise zivaca da ga slusam... nemam objasnjenje za to. (:

Zoki generalno gleda na modernu auto-industriju slicno kao i ja (plasticne baterije/tableti na tockovima, cast sve redjim izuzecima).

Tako da sam voleo da pogledam njegove priloge, dok je svojevremeno bio u okviru PH kanala. Umeo je i da nadje retke, starije primerke legendarnih modela i pasionirano ih docara na interesantan i njemu svojstven nacin.

Ali posle onog neuspesnog izleta u SAT i osnivanja sopstvenog "Zoki PH" kanala - nekako mi deluje da je nazalost izgoreo kao licna. I vise nego ocigledno se lomeci da sto pre dodje do sto veceg broja pratilaca, previse frekventno je izbacivao svoje videe. Sto je rezultiralo i slabijim kvalitetom, monotonoscu, ponavljanjem slicnog...

Opet je ta povecana aktivnost sigurno trazila i povecan prihod da bi bila isfinansirana - pa je pocelo i preterano smaranje sa reklamiranjem svega i svacega (vina, sprejeva, osiguranja,...). Pa reklamiranje raznoraznih auto usluga (gde on verovatno dobija popuste da bi sredjivao vozila za kanal), itd.

Da bi ocigledno "negativan" pik za publicitet bio poslednji ulazak u kampanju reklamiranja jednog lanca kockarnica. Sto je naislo na zestoku osudu pratilaca kanala (koliko sam video povrsno citajuci komentare). Pa je, bez obzira na nedavni Giveaway i poklonjen Renault Megane RS - umesto da dodje do veceg broja pratilaca, ostao na maltene istom broju od oko 60k. Jer ih je tim reklamiranjem i izgubio prilicno.

Ja ga nisam nikad gotivio, prvo izuzteno mi je antipatican likom, iritantno prica, odsevljava se nekim glupostima, prekida sagovornike glupostima, itd. a sadrzaj mu je manje vise dosadan sta god sam gledao,  nedovrseno i nekako napravljeno tek da ima neka prica.

A sta bi sa SAT-om ljubav je kratko trajala koliko sam primetio?

Edited by OMP

Kad bi majstori propisano radili posao ne bi imali ovakav snimak :lol: Razlika je samo plitko ili duboko kvacilo (korpe) i cela poenta je kako je obradjen zamajac. Kod dubokog mozes staviti bilo sta i radice ali zbog toga trpi manju snagu i u globalu krace traje, kod plitkog mora tacno na meru da se uradi zamajac i u globalu ne radi ako nije poravnato ali je lakse, vise snage izdrzava i duze traje. Da je iole neko strucan pokusao da montira to kvacilo sam bi skontao :D

Kad je u ime i za racun drugog, boli ga uvo, nabije tepsiju neku umesto toga , jel radi? ako je odgovor da onda teraj dalje , sledeci :D Nisam ni znao da je postojala florida za englesko trziste.

Edited by nemanja84bg

Da to jeste problem, ja sad kad prodajem sportska/trkacka kvacila svako pojedinacno testiram pre slanja jer prethodnih godina brdo puta su mi vracali razni "majstori" da kao ne rade ispravno kvacila. Cak su jedno i nosili kod nekog "majstora" koji radi remont kvacila pa je i on tvrdio da nece funkcionisati. I usustini bilo je samo 2 ishoda, prvi "majstori" su insistirali da zamajac ne treba poravnati iako je jasno receno da mora i na koju meru ili nisu ni pokusali da sklope nego su okomerom odlucili da nece raditi :D Zato sad vise ni ne primam reklamacije jer je testirano :D

3 hours ago, nemanja84bg said:

Kad je u ime i za racun drugog, boli ga uvo, nabije tepsiju neku umesto toga , jel radi? ako je odgovor da onda teraj dalje , sledeci :D Nisam ni znao da je postojala florida za englesko trziste.

Nije bila Florida jer je čini mi se Reno imao nekada neku Floridu kao zaštićeno ime pa su morali da smisle novo.