neshtry 18329 Posted October 17, 2024 Tekst je sa američkog veoma uticajnog portala Jalpnik,mada nije tajna da ameri misle da su novi Nisani,BMW,vw i audi najobičnije đubre i to misle već neko vreme tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 646 Posted October 21, 2024 https://vrelegume.rs/nissan-je-tako-sjeban-covece/ 3.nastavak sage... 1 2 horvat, neshtry and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted October 22, 2024 'Će diler u (uniformisanih) novinara.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5973 Posted October 22, 2024 Što li sam čitao, sad mi, inače bljutava glava, postade još bljutavija... A ona njegova Playboy 'zečica' još gora smejurija. Koliko god da su info tačne, način pisanja i kasnijeg 'prepucavanja' sa internet trolovima pokazuje kakav je ljiga taj paroški... Vrhunski primerak nadobude somovine. I on priča o mudima Eeeej šta sve socijalne mreže dozvole 'ljudima' da pišu o sebi (i drugima). 4 darkman14, horvat, italiano and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6798 Posted October 22, 2024 Ovo mi je omiljen deo : 4 TheWickerMan, moron, italiano and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted November 12, 2024 odličan video Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted November 19, 2024 Sa uzivanjem sam odgledao klip. Za mene je biser kolekcije prelepa Giulietta Spider iz 1959.: 4 nemanja84bg, shuxx, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted November 21, 2024 2 1 1 MiloshBg, neshtry, Woodoo and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1622 Posted November 22, 2024 Nece sigurno 1.4 tsi 3 shuxx, italiano and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted November 22, 2024 Nemate vi pojma sta je 1.4tsi, to je visoka nauka za ove nase standardne standardnikovice, komplikovan je ali kad ga ovladas, izuva. Twincharger je to a ne obican turbak jedini minus prilicno zbudzen da se pridje nekim stvarima ali ako volis automoto sport ne postoji granica i prepreka, oduvao bi onog forda na kriske 3 moron, italiano and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted November 22, 2024 (edited) Nego recite vi nama kolega @MiloshBg , kako fordinjo? jel i dalje radi kazaljkica na hopa cupa ili sad po sneznim danima stoji u dnu? Cisto da vidimo jel to spremno za neki rejsing Edited November 22, 2024 by nemanja84bg 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1622 Posted November 22, 2024 Radi sve kako treba, servisirano i sad se vozimo i uzivamo. A sa rejsingom sam zavrsio, navozao sam se brzih auta, sto fabrickih sto pakovanih i chipovanih. Sad sam po tom pitanju pa slobodno mogu reci. penzioner. Bitno mi je da auto ima gasa i da je pouzdan, a sve ostalo sam batalio jer danas svako ozbiljnije stiskanje gasa je guranje glave u torbu. Previse je danas mentola i neznalica u saobracaju koji su umislili da su najbolji a nemaju osnovno znanje. 3 Axic, nemanja84bg and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted November 22, 2024 Ima logike, u mene hteo neki VS table da udje sa leve strane, ne znam jel do mrtvog ugla ili debilizma definitivno nije umislio da je najbolji vec ne gleda gde ide ... ali pun gas na ram pam pam je izvukao situaciju tako da nekad mora i da pucnes po papucici i salt palici Mada s obzirom da retko isterujem sem kad nema guzve kise i pticijih 'ovana onda ga siftam na pun gas da procisti ono sto odstoji ali voleo bih da ga isprobam sad sa vecim turbom protiv kotarice hehe 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted December 7, 2024 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted December 11, 2024 (edited) Sa uzivanjem odgledah pre neko vece: Edited December 11, 2024 by Ivan 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted December 11, 2024 Jura je super...i ja ga volim Neki dan sam gledao njegovu recenziju VW golf iako me zabole za VW u svakom smislu,ume on to 1 Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted December 20, 2024 Marek mrzi u epizodi VW Tiguan Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4463 Posted December 20, 2024 Napljuva ga domaćinski. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted December 22, 2024 (Grande) Punto Abarth ili 500 Abarth Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted December 22, 2024 2 neshtry and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21964 Posted December 23, 2024 (edited) Meni su ova dvojica zanimljivi Edited December 23, 2024 by Axic Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted December 23, 2024 Pratio sam ih dugo,pa mi dosadili... Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3325 Posted January 13 u ovom videu nista bitno nije imalo da se pogleda ali se radujem narednim klipovima kad krenu da je kupusaju 2 Djuk85 and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted January 17 2 nemanja84bg and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites