Jump to content
Goran
@bane@

Razni blogeri, vlogeri... / YouTube auto-moto kanali

Recommended Posts

Tekst je sa američkog veoma uticajnog portala Jalpnik,mada nije tajna da ameri misle da su novi Nisani,BMW,vw i audi najobičnije đubre i to misle već neko vreme tako

IMG_0013.jpeg

Što li sam čitao, sad mi, inače bljutava glava, postade još bljutavija...   :sick:  A ona njegova Playboy 'zečica' još gora smejurija.

Koliko god da su info tačne, način pisanja i kasnijeg 'prepucavanja' sa internet trolovima pokazuje kakav je ljiga taj paroški... Vrhunski primerak nadobude somovine. I on priča o mudima  :lol:   Eeeej šta sve socijalne mreže dozvole 'ljudima' da pišu o sebi (i drugima).

Nemate vi pojma sta je 1.4tsi, to je visoka nauka za ove nase standardne standardnikovice, komplikovan je ali kad ga ovladas, izuva. Twincharger je to a ne obican turbak :wub: jedini minus prilicno zbudzen da se pridje nekim stvarima ali ako volis automoto sport ne postoji granica i prepreka, oduvao bi onog forda na kriske  :lol:

Nego recite vi nama kolega @MiloshBg , kako fordinjo? jel i dalje radi kazaljkica na hopa cupa ili sad po sneznim danima stoji u dnu? :lol: Cisto da vidimo jel to spremno za neki rejsing :rolleyes:

Edited by nemanja84bg

Radi sve kako treba, servisirano i sad se vozimo i uzivamo. A sa rejsingom sam zavrsio, navozao sam se brzih auta, sto fabrickih sto pakovanih i chipovanih. Sad sam po tom pitanju pa slobodno mogu reci. penzioner. 

Bitno mi je da auto ima gasa i da je pouzdan, a sve ostalo sam batalio jer danas svako ozbiljnije stiskanje gasa je guranje glave u torbu. Previse je danas mentola i neznalica u saobracaju koji su umislili da su najbolji a nemaju osnovno znanje. 

Ima logike, u mene hteo neki VS table da udje sa leve strane, ne znam jel do mrtvog ugla ili debilizma definitivno nije umislio da je najbolji vec ne gleda gde ide ... ali pun gas na ram pam pam je izvukao situaciju tako da nekad mora i da pucnes po papucici i salt palici ;) Mada s obzirom da retko isterujem sem kad nema guzve kise i pticijih 'ovana onda ga siftam na pun gas da procisti ono sto odstoji ;) ali voleo bih da ga isprobam sad sa vecim turbom protiv kotarice hehe :lol:

Sa uzivanjem odgledah pre neko vece:

Edited by Ivan

Jura je super...i ja ga volim 

Neki dan sam gledao njegovu recenziju VW golf iako me zabole za VW u svakom smislu,ume on to 

Meni su ova dvojica zanimljivi 

Edited by Axic