TheWickerMan 883 Posted May 13 Ajmo, ko je odavde John Smith? 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13140 Posted May 13 Ja znam samo za John Holmes-a Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 TheWickerMan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4618 Posted May 15 Koja budaletina... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 860 Posted May 15 Ma kidi je najjaci sve ostalo su tu i tamo ... kidi krivi univerzum 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1356 Posted May 17 (edited) Ma aca nije vredan pomena uopste totalni debil, nikad mi nisu bili jasni ti ljudi koji ga angazuju, dal su i oni toliki debili da im treba jos jedan debil da im prosipa mudrosti i uzima pare, kad sam video njegove tarife i sta on sve naplacuje meni stvarno nije bilo jasno koliki retard treba da budes da to platis...ja bih pre rekao za njega dok je ovaca bice i vune a ne za majstore koje pominje. Edited May 17 by OMP 1 SalacUE reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2473 Posted May 17 Aca radi po Zeksovom principu 2 darkman14 and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4618 Posted May 17 A svi oni na Acinom principu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2473 Posted May 17 Obrni okreni Aca Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5024 Posted May 17 (edited) Nemojte tako, priča se po kraju da je Aca nabavio DS pojedinim programerima sa foruma! Edited May 17 by bane1321 1 3 darkman14, Ivan, PremieRacing and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15416 Posted May 17 Pecao sam, ovaj pecao je poprilicno, ali se isplatilo cekanje. A i covek sam lepo kaze da mi ne postavljamo nikakva dodatna pitanja i da smo najzahvalnije musterije . 1 nobutado reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 4625 Posted May 26 1 1 1 SalacUE, Loon123 and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites