Jump to content
FAS Goran
N.N.

Novi FCA biznis plan / Stellantis planovi

Recommended Posts

1 hour ago, djole81ar said:

Što svašta ukoliko su dati prodajni podaci tačni

Povlače i 500X i Tipo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maserati najavio nove električne modele

 

maserati grecale 07.jpg

 

Maserati je potvrdio novi strateški plan, koji kaže da će svi budući modeli biti ''100% dizajnirani, razvijeni i proizvedeni u Italiji''.

 

Kako se navodi, kompanija ''piše budućnost luksuzne mobilnosti sa ambicioznom strategijom'' koja uključuje ''razvijanje sveobuhvatnog plana proizvoda koji ima za cilj elektrifikaciju, kako bi odražavao aspiracije kupaca.'' Maserati veruje u električnu mobilnost ''više nego ikad'' i planira lansiranje asortimana električnih vozila koji će se pridružiti modelima Grecale Folgore i GranTurismo Folgore, koji su već dostupni u Evropi. Kao deo ovog plaa, GranCabrio Folgore će biti dodat u ponudu kasnije ove godine.

 

228517-maserati granturismo 01.jpg

 

MC20 Folgore će uslediti 2025. godine, dok će električni krosover E-segmenta stići 2027. Zatim možemo očekivati Quattroporte EV tokom 2028. godine. Za Maseratijevu fabriku u Modeni su predviđene nove investicije i objekti kao deo plana. Takođe će biti i dom ''Ateljea programa personalizacije Fuoriserie.'' Maserati je dodao da su oni jedini luksuzni brend Stellantisa i da ''sada postavljaju snažan biznis model, projektujući se u električnu budućnost da bi poboljšali svoju vodeću poziciju u luksuznom segmentu održavajući obim proizvodnje i profitabilne marže u skladu sa svojim jedinstvenim pozicioniranjem brenda.''

Izvršni direktor Maseratija Davide Grasso dodaje: ''Krećemo sa predvođenjem promena u oblasti elektrifikacije, sa dva naša kultna modela koja su već dostupna za kupovinu u svojim 100% električnim verzijama, uz još jedan koji je na putu ove godine. Našim kupcima ponudićemo najmoćnije Maseratije ikada, pomerajući granice zadovoljstva u vožnji u novu eru.''

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...