Jump to content
FAS Goran
The Punisher

Edd China (ex Wheeler Dealers)

Recommended Posts

Edd China se vraća na male ekrane u svojoj emisiji „Garage Revival“

 

Edd China

 

Nakon rastanka sa popularnom emisijom o restauraciji automobila „Wheeler Dealers“ (Trgovci automobilima), omiljeni mehaničar, Edd China se vraća na male ekrane u svojoj, novoj emisiji koja se zove „Garage Revival“. Koncept Edove nove emisije je prilično direktan i jednostavan. Naime, visoki mehaničar će raditi direktno sa vlasnicima automobila koji su počeli sa restauracijom svojih ljubimaca na četiri točka, ali nisu uspeli da svoje radove privedu kraju. Za pilot epizodu emisije „Garage Revival“, Edd putuje čak u Norvešku, gde će učestvovati u popravljanju modela VW Golf GTI Mk1.

 

U epizodi ćemo videti, kao što smo i očekivali, brojne mehaničarske „prljave“ poslove koje će nam Edd pokazati, zahvaljujući kojima će se prvi model iz segmenta „hot heč“ vozila vratiti na put u svom punom sjaju. Prošlo je više od godinu dana od kako je Edd China napustio Trgovce automobilima nakon 14 godina, a u toj emisiji nasledio ga je Ant Antman. To je u početku razljutilo brojne ljubitelje emisijie, te su neki od njih čak i zbog te situacije napadali Edovog bivšeg partnera, Mike Brewer-a. Nova emisija o automobilima, odnosno njihovoj restauraciji počeće da se emituje 1. maja na mreži Youtube, ali za sada još uvek nema informacija da li će je preuzeti neka televizijska kuća.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kultna emisija mehaničara i restauratora automobila ponovo se snima

 

180459-ed china.jpg

 

Verovatno nema onoga ko ima Discovery TV program, a da pri tome nije jedanput pogledao legendarnog Mikea i Edda...

Edd China će se vratiti na naše ekrane s potpuno novom saradnjom i serijalom obnavljanja vozila putem YouTubea. Bivša zvezda ''Wheeler Dealers'' se udružila sa dugogodišnjim prijateljem Al Coxom iz ''Built by Many'', u kome će imati interakciju s publikom kako bi obnovio coupé - Jaguar E-type serije 1. Usput, ponudiće brojna rešenja kako savladati probleme prilikom popravke ili nabavke delova. Njihov nadzornik biće Philip Porter, čovek koji je život posvetio Jaguarima. Porterova renomirana izdavačka kuća, Porter Press International, napraviće restauratorsku knjigu E-typea koja će se povezati sa ''Built by Many'', a magazin E-type Club će objavljivati priču o saradnji sa mesečnim ažuriranjima.

Fanovi će takođe moći da prate projekat u časopisu ''Practical Classics'', koji će beležiti napredak tima u mesečnoj seriji koju je napisao Edd. Čitaoci će takođe biti ohrabreni da se aktivno uključe i zamažu ruke kako bi pomogli u vraćanju ključnih delova automobila.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAuE7mAM4wi1pzKKmVnjoSqaPbovRuSAn2zNmPLv DRIVETRIBE video: Edd China otkriva zašto se nikada nije vratio u ''Wheeler Dealers''

 

Ceo svoj život pravi razna uputstva kako uraditi ovo ili ono na autu, zbog kojih svi odmah pomislimo da možemo to i mi lako da uradimo. Imao je veliku ulogu u jednoj od najpopularnijih automobilskih emisija. U ovom razgovoru se malo popričalo i o tome, o najboljim i najgorim automobilima na kojima je radio, kao i šta čeka omiljenog TV mehaničara:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...