djomla 8249 Posted November 6, 2017 Kakvi ste vi nasilnici to je rešenje za komšije Sent from my 3310 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4018 Posted November 7, 2017 Po komšijama kako hoćeš, al' kerove ne diraj... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 713 Posted November 7, 2017 Hoće li onda ovi Levijatani doći da mi poprave žičanu ogradu ili da mi kupe nove papuče kada ponovo dođe neka lutalica i napravi biiip? 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 206 Posted May 18, 2018 e drugari, da se javim i ja, meni neka dzukela unistila prednji branik , sve ispod pocepano, zavukla mu se macka i on grebao i kidao dok ja nisam izasao iz kuce i "ljubazno ga zamolio metodom kamen -mrsh " da prestane to da radi.. i sta sad,jes moj punto mator, ali to je moja makina, i sad mi je dzukela unisitla branik...zamisli tek da kupim neki nov auto tipa Q7 i onda da zbog neke zivotinje sve bude unisteno..greota.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 4742 Posted May 18, 2018 Ovo nije ništa. Meni mačka spavala na haubi, naletle lutalice i onda grebanje po haubi na sve strane.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trofeo 115 Posted May 18, 2018 (edited) 4 hours ago, shortee said: e drugari, da se javim i ja, meni neka dzukela unistila prednji branik , sve ispod pocepano, zavukla mu se macka i on grebao i kidao dok ja nisam izasao iz kuce i "ljubazno ga zamolio metodom kamen -mrsh " da prestane to da radi.. i sta sad,jes moj punto mator, ali to je moja makina, i sad mi je dzukela unisitla branik...zamisli tek da kupim neki nov auto tipa Q7 i onda da zbog neke zivotinje sve bude unisteno..greota.. ko vozi novi q7 osiguran je kasko i zabole ga brige Moze da kupi sve te kerove sa sve sinterima onako u paketu sa vozilom onim njihovim Edited May 18, 2018 by Trofeo Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 206 Posted May 18, 2018 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12761 Posted May 18, 2018 Ovo nije ništa. Meni mačka spavala na haubi, naletle lutalice i onda grebanje po haubi na sve strane.... .Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted May 18, 2018 2 Trofeo and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10256 Posted May 18, 2018 Meni mače zaspalo u motornom delu,grejalo se zimi i kad sam upalio motor .... Ostalo živo!Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihajlovic11 1 Posted May 18, 2018 e drugari, da se javim i ja, meni neka dzukela unistila prednji branik , sve ispod pocepano, zavukla mu se macka i on grebao i kidao dok ja nisam izasao iz kuce i "ljubazno ga zamolio metodom kamen -mrsh " da prestane to da radi.. i sta sad,jes moj punto mator, ali to je moja makina, i sad mi je dzukela unisitla branik...zamisli tek da kupim neki nov auto tipa Q7 i onda da zbog neke zivotinje sve bude unisteno..greota.. Još samo da kažeš da ti je mače i ulje zamenilo Poslato sa RNE-L21 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 206 Posted May 19, 2018 Haha a to nije to je kolega sa foruma@pedjabj..Ma bem ti zivotinje golubovi i svrake odozgo bombarduju , macke kidaju haubu kerovi branike i ispod kola...uzasSent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 16147 Posted May 19, 2018 @shorteeŠta bi ovo moglo biti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shortee 206 Posted May 19, 2018 Ovo samo nov telefon pa ima neke zaebane smajlije..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites