Jump to content
FAS Goran
poske

Lancija Y neradi grejanje

Recommended Posts

Grejanje u autu skroz mrtvo, uopste neradi,duva isto i kad je ukjuceno i iskljuceno cak sam probao kod dobro ugrejanog auta  uopste neduva vruce.Sta moze da bude kad pipnem creva sto idu u hladnjak kabine vruca su i na izlazu i na ulazu.Kako da proverim dali sam fizicki upalio grejanje .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li je u pitanju digitalna ili analogna klima? Ako je analogna mozda je sajlica koja pomera klapnu za toplo/hladno otkacena, a ako je digitalna moze da bude i motorcic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Analogna je klima kako da dodem do te sajlice sto kazes. Danas bio da vidim kod maistora kaze verovatno zacepljen mali hladnjak ali sad nema vremena ,da zovem od nedelje pa ce videti.Rece da treba da se menja i antifriz slab je.Koji antifriz ide. Kod mene je neki zeleni inace motor je od 1200 Kubika 8v.

Edited by poske

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verovatno mali hladnjak se zapušio, skini oba creva i isperi ga lepo crevom i vodom, nemaš šta da izgubiš, meni je tako skoro bilo na Puntu i resio sam problem izasla je necistoca i sad greje extra....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokusao sa ispiranjem na gornje crevo prikljucio crevo sa vodom i ispirao izasla je neka necistoca ali mi se cini da nije nesto puno i kao da i dalje neradi grejanje.Dali smem da pustim vodu u suprotnom smeru  dali moze nesto da se zezne sa samim hladnjakom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadji prvo klapnu za vazduh, proveri da li radi. Po tvojoj prici ne bih rekao da je zapusen hladnjak jer bi onda moralo jedno crevo da bude toplo a drugo hladni ili bar da je velika razlika u toploti ta dva creva. Drugo, da ti radi klapnica osetio bi da makar mlako duva

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo da se javim i zahvalim svima na pomoci. Danas odlucio da skinem centralnu konzolu da proverim dali otvara klapnu za grejanje, koliko sam mogao da primetim kraj na samoj poluzi je polomljen i ja sam rucno pomerio sajlu i GREJANJE RADI. Hvala svima na pomoci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...