Jump to content
ICECUBE

Špedicija MBM Logistics d.o.o. Beograd

Recommended Posts

logo radni.jpg

 

MBM Logistics d.o.o. je mlada kompanija, sa veoma stručnim i iskusnim timom u carinjenju pošiljaka, logistici i špediterskim poslovima. Prilikom carinjenja pošiljaka kontaktirate sa carinskim zastupnikom-deklarantom, što uveliko smanjuje vreme pripreme dokumentacije, kao i samog deklarisanja robe i izrade deklaracije pre podnošenja Carini. Nudimo uslugu carinjenja istog ili narednog dana po prispeću robe na ispostavama sa ekspresnim pošiljkama, kao i na svim ostalim carinskim ispostavama na području Beograda (DHL, UPS, FED-EX, TNT, AERODROM, LUKA, TERMINAL, POŠTA, SKLADIŠTA...)

 

Pozovite nas i uverite se u naš kvalitet i brzinu. Kod nas ste uvek na prvom mestu, mi za vas radimo odmah i bez odlaganja. Uvereni smo da našim radom možemo da poboljšamo vaše poslovanje.

 

MBM Logistics d.o.o.
Zemun, Vojni Put 291/2, Beograd
Mob: 065 / 666-5-888
Tel: 011 / 40-68-320
Email: office@mbmlog.rs
Web: www.mbmlog.rs

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje),

ostvaruju 10% popusta na uslugu carinjenja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carinjenje vozila, uvoz i izvoz

 

Obračun carinskih dažbina i svih troškova unapred, dovoljno je samo da nam pošaljete podatke o vozilu koje nameravate da uvezete, i u kratkom roku dobijate sve troškove po stavkama. Nakon carinjenja vozila, kod nas možete da završite svu dokumentaciju potrebnu za izdavanje registarskih tablica i saobraćajne dozvole Republike Srbije. Vršimo izvozno carinjenje vozila prodatih u inostranstvo, oldtajmera i automobila novijeg datuma proizvodnje. Pomoć oko procedure prilikom uvoza ili izvoza, saveti i detaljna objašnjenja.

 

Kontakt MBM Logistics - klik OVDE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×