Jump to content
FAS Goran
ICECUBE

Špedicija MBM Logistics d.o.o. Beograd

Recommended Posts

logo radni.jpg

 

MBM Logistics d.o.o. je mlada kompanija, sa veoma stručnim i iskusnim timom u carinjenju pošiljaka, logistici i špediterskim poslovima. Prilikom carinjenja pošiljaka kontaktirate sa carinskim zastupnikom-deklarantom, što uveliko smanjuje vreme pripreme dokumentacije, kao i samog deklarisanja robe i izrade deklaracije pre podnošenja Carini. Nudimo uslugu carinjenja istog ili narednog dana po prispeću robe na ispostavama sa ekspresnim pošiljkama, kao i na svim ostalim carinskim ispostavama na području Beograda (DHL, UPS, FED-EX, TNT, AERODROM, LUKA, TERMINAL, POŠTA, SKLADIŠTA...)

 

Pozovite nas i uverite se u naš kvalitet i brzinu. Kod nas ste uvek na prvom mestu, mi za vas radimo odmah i bez odlaganja. Uvereni smo da našim radom možemo da poboljšamo vaše poslovanje.

 

MBM Logistics d.o.o.
Zemun, Vojni Put 291/2, Beograd
Mob: 065 / 666-5-888
Tel: 011 / 40-68-320
Email: office@mbmlog.rs
Web: www.mbmlog.rs

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje),

ostvaruju 10% popusta na uslugu carinjenja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carinjenje vozila, uvoz i izvoz

 

Obračun carinskih dažbina i svih troškova unapred, dovoljno je samo da nam pošaljete podatke o vozilu koje nameravate da uvezete, i u kratkom roku dobijate sve troškove po stavkama. Nakon carinjenja vozila, kod nas možete da završite svu dokumentaciju potrebnu za izdavanje registarskih tablica i saobraćajne dozvole Republike Srbije. Vršimo izvozno carinjenje vozila prodatih u inostranstvo, oldtajmera i automobila novijeg datuma proizvodnje. Pomoć oko procedure prilikom uvoza ili izvoza, saveti i detaljna objašnjenja.

 

Kontakt MBM Logistics - klik OVDE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...