Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
VR46

Nueva Bravo 1.9 Treperenje svetla

Recommended Posts

Fiat Bravo 1.9 120ks 2007godiste...Pre neki dan cujem neki zvuk poput singerice (sivaca masina) iz pravca PH kajica i svih pomocnih rolera, kako vec treba da odradim veliki servis promein sve kompletno set zubcastog PK spaneri remenica radilice remenica alternatora sve, sve SKF osim remenice alternatora i PK kajisa...Zvuk nestane, medjutim 2 dana kasnije se desava da mi u sred voznje pocinje zujanje i zvuk pucanja, stanem na sred puta vidim da nema PK kajisa, zovem majstora utvdjuejmo da se odsafila remenica alternatora (NOVA?!) i da je ta nepravilnost zbacila kajis, majstor tvrdi da je greska na navojima i pokazuje mi to, taj isti koji je radi sve kompet, uzimam novi PK vracam staru remencu koja mi je bila u kolima srecom jer mi je bas trebao auto. Namesta sve palim nema nikakvih zvukova, medjutim novi problem trepere svetla kratka i treperi displej automatske klime, i to samo kada auto RADI, kada upalim na kontaktu ne treperi nista. Ima neko ideju, savet? 

Hvala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sutra idem da proverim, ali pre tog "velikog servisa" je sve bilo kako treba sa alternatorom. Sumnjam mozda da majstor nije dobro stavio tu remenicu novu sto je ispala posle 20km, mada on tvrdi da je sa greskom zbog navoja, ali majstor ko majstor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...