Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Mađarska 2017.

Recommended Posts

Dobar je vozač Hamilton.

Jednako tako sam mišljenja da nije baš toliko dobar koliko mu pokazuju rezultati (brojevi/rekordi). Od kad je počela nova turbo era u F1 imao je apsolutno dominantan bolid u timu gde je bio vozač broj 1, a onda i sasvim dobar vozač (u takvim okolnostima), bez većih problema osvaja titulu kada je baš tooooolika razlika između tog auta i ostalih. Možemo se setiti dosta takvih primera, poput Jenson Buttona u Brawn GP, ili kontra primer kada Damon Hill osvaja titulu u Williamsu, prelazi sledeće sezone u nejaki Arrows i nema ga nigde te sezone. Nije Hill odjednom zaboravio da vozi, nego je toliko loš bolid imao...

Hamilton je dobar, ima(o) je apsolutno dominantni bolid, poziciju prvog vozača u najjačem timu u šampionatu...i bilo bi zaista neverovatno da nije počeo da niže dobre rezultate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, YUgisa said:
Koliko se meni cini ni jedan od aktuelnih vozaca nije vozio pre 2000 godine pa nisam siguran cemu 30 godina iskustva pomaze i kakvu razliku cini u odnosu na mojih 20 i kusur.


Čoveče, o čemu ti pričaš???
Jesi napisao da navijaš za Alonsa jer ne kmeči? Jesi.
Ja napišem da Alonso ne vozi poslednje dve godine, da ima dugu karijeru i da je imao dosta kmečanja u njoj. Ti onda, kao po običaju, obrćeš situaciju na to da neko opet udara na tvoju ličnost

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, totti said:

Čoveče, o čemu ti pričaš???

 

Napisao je da iskustvo od 30 godina, na koje si se pozvao, nema posebnog značaja za konkretnu priču oko toga kakav je Alonso ranije bio po pitanju ''kukanja'' jer nije započeo svoju karijeru tako daaavno, tako da i mi sa mlađim stažom :D praćenja F1 znamo kakav je bio. U poređenju ta dva vozača, Hamilton je mnooooogo veća 'ičkica nego što je Alonso ikada bio.

A, slažem se da je ranije, dok je bio u konkurentim bolidima, više zamerki/kukanja Alonso imao na razne stvari nego što danas ima. :) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alonso je u F1 negde od početka 2000-ih. Ako je neko ko danas ima 20 i neku godinu zapamtio Alonsa u periodu od pre 15-ak godina, tj da je pratio F1 sa 10 godina, onda svaka čast .
U konkretnom slučaju, to praćenje od pre 30 godina znači sve... Rasprava je oko toga da li Alonso spada u grupu ovih što kukaju ili ne.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma kukaju svi koji su i kada su u vrhu i kada je ulog veliki. Kukao je i Alonso svojevremeno, Fetel kuka stalno, malo na Maxa, malo na Luisa, Luis takođe, jednostavno breme favorita i glad za pobedama nose svoju težinu. Vozači u manje konkurentnim bolidima su svesni da su im šanse minimalne pa se i mnogo manje čuju.
Kada nije bilo radio veze mlatili su rukama, pretili jedan drugom a znalo je da dođe i do bliskih susreta.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se secam alonsa u renou, i borbama sa sumijem.. sad imam 26 godina :D Formulu sam samo na kratko prestao da pratim pre par godina jer sam vise vremena provodio na stadionu vikendom nego kod kuce :D Ali da, mrzeo sam ga jer sam Sumija gotivio bas mnogo ( klinac ), posle sam skontao da je Alonso skoro pa jedini od tih koji se borio sa Sumijem i da je pravi trkac, a ne jedan od novih vozaca u eri gde vise auto odlucuje nego vozac. Zato ga treba postovati. A za plakanje, pa svi placu, bar ovi koji pokusavaju da se bore za titulu. Samo je tu Hamilton prljavo govno placljivo i treba ga mrzeti.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, dekirs said:

Samo je tu Hamilton prljavo govno placljivo...

 

:thumbsup: 

 

I staaaaaalno nešto pokušava da manipuliše, kao da sve što uradi i/ili izgovori prvo provuče kroz neki PR/Marketing filter u svrhu samopromocije.

Sećam se jednom u Monaku, posle trke je tu bio i Justin Bieber odmah do prostora za dodelu pehara, dvoje koji idu na postolje su ga iskulirali (kao što je i red jer šta ima vozač F1 da se pozdravlja sa tim kretenom), kad jedino Hamilton pruža ruku, grle se nešto kao.

 

 

Još onda njemu daje prvi gutljaj iz šampanjca umesto svojim mehaničarima iz garaže k'o da je to govno zaslužno za to što je bolid dobro radio... Možete li da zamislite Sennu ili Prosta ili Mansell-a da se tako dodvoravaju nekom idiotu zarad toga što je eto popularan idiot u pitanju, dok idu na pobedničko postolje posle trke. Ili ono sa bratom...staaaaaaaalno kadar (sad barem više oca ne vodi izgleda), na njega po 10 puta tokom trke...ne znam, meni je i to bezveze. Imao je ispade i kada nije hteo da se rukuje sa timskim kolegom (Niko) jer je eto mislio da je na prevaru izgubio... - razmaženo derište. :D 

 

Komentar nekog lika od pre par godina:

 

Quote

I have loads of Hamilton team gear from when he was at McLaren, and he was a big factor in getting me back in to F1 in '07 and I haven't missed a race since, so I'm definitely what you'd call a fan of his, but he is a whiny cunt. He always has been really, he's just hidden it well while he's been getting what he wants at Mercedes.
I just think it's part of his character since he won his championship, and it should be. If you whine a lot you'll get people wanting to shut you up by giving you what you desire.
I think all drivers are whiny by nature, Jenson moans all the time but he isn't a little bitch about it. There's complaining, which is fair enough if you've got a bad car or a bad situation, and then there's throwing your toys about and being petulant, which is what Lewis was doing this weekend. I don't think any good sportsman should have cause to act that way.
He's always tweeting about "Rise above" and all that shite, he should consider "res, non verba" and actually rise above it and not just type it.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/26itsr/one_bad_weekend_and_a_whiny_cunt_is_born/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au Neso pa nemoj sad tako strogo, nije on bas tako los :D Nesa administrator i jos objektivac, samo zato sam na forumu :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au, sad sam tek ukapirao. Neša zapravo mrzi Justina Biebera.
Znači zbog toga je Hamilton loš vozač !?

Sent from my LG-G3 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hamilton je odlican vozac,al u odlicnom bolidu Mercedesa,a njegov gest sto je propustio Botasa,je kolegijalno,trebace on Botasa do kraja sezone,trebace mu

a Alonso je i meni nio antipatican vozac,pamtim jos kad je vozio u Minardiju,2005,2006 sampionske titule zasluzeno,al kad je presao u ferarri i koliko je izvlacio iz jadnog ferarrija dok je vozio u ferariju odusevio me,pa i sad navijam za Alonsa jer je vrhunski vozac,iako zna se navijam za Ferarri

Da Alonso vozi Ferarri ove godine siguran sam da bi imao bolje rezultate od Vetela,koga jos nemogu da svrarim,al za mene a i doosta ljudi Kimi je legenda

kacket sam kupio jos 2010te na Hungaroringu dok je jos Kimi vozio reli 

WP_20170801_001[1].jpg

Edited by silenci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao sto Nesa kaze taj Hamilton je kao starleta neka u F1. Klasican Biber, to je ta fora. Publicitet i gluposti sve to najmanje ima veze sa formulom.. Alonso bi sa ovim bolidom ferarija imao mnooogo bolje rezultate od Fetela.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...