MishaNis 2 Posted July 29, 2017 Kupujem alu felne 16" za grande punto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 693 Posted August 4, 2017 (edited) Imam drugara kom sam prodao GP Sportinh sa lepim felnama al on hoce jos vece pa ih prodaje. Ovo je GP a tu su i felne. Gume su 195/55x16 i skoro su nove a mislim da su Lassa. Ja imam isto gume u toj dimenziji ali Michelin kao nove pa ako ti budu trebale znas gde sam. Edited August 4, 2017 by Dule 021 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buvac030 15 Posted August 4, 2017 Meni trebaju kolka je cena , i gume mi trebaju ali zimske? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 693 Posted August 5, 2017 Mislim da on daje u kompletu sve za 260 ili 280. Za to bi trebalo direktno sa njim da popricate a ako nekom treba broj neka me startuje na pp. On hoce da stavi fabricke 17" od GP Sportinga pa ako neko hoce da stavi manje tockove na svoj onda mezete da se menjate. Gume su bukvalno kao nove i dot im je iz 2016 godine a sara 7mm. Felne imaju manji ET pa su fino izbacene i ravne budu sa rubom blatobrana te GP izgleda napucanije a i bude jos stabilniji. Gume su letnje a i ove moje su letnje. Quote Share this post Link to post Share on other sites