Jump to content
Sign in to follow this  
neshaoct

Skandal u Hondi: Vi vozite, dok vam deca gledaju porniće :)

Recommended Posts

168171-honda%20o.jpg

 

Zanimljiva priča stiže iz Amerike, a verujemo da je najviše osmeha izmamila upravo kod roditelja.

Više nije nikakva novost da se svakim novim modelom automobili pretvaraju u multimedijalne uređaje. U tom nezaustavljivom pohodu proizvođači automobila nisu imuni na greške, koje su na našu sreću i dalje benigne. Jedna takva epizoda koja nas je nasmejala dolazi iz američke filijale Honde. Naime, Honda je u maju širom SAD-a lansirala novu generaciju porodičnog automobila - Honda Odyssey, najprodavanijeg modela u klasi na američkom tlu.

U mnoštvu ugrađenih novotarija pohvalili su se i ugrađenim 4G/LTE prenosom podataka koji, pazite sad, između ostalog možete koristiti za gledanje lokalnog kablovskog kanala Epix koji je poznat po emitovanju filmova za odrasle. Američki klinci tako su, dok se voze na zadnjim sedištima s pogledom na ugrađene ekrane mogli da izaberu naslove iz ponude - ''Gladiator Eroticus'', ''Kinky Kong'' ili ''Lord of the G-Strings''. Budimo precizniji, mogli su do pre nekoliko dana, dok ekipa poslovnog magazina Forbes, na užas Hondinog PR sektora, nije otkrila ovaj propust. Naravno, usluga je trenutno suspendovana uz izvinjenje kupcima i obilno posipanje pepelom svih u lancu zaduženih za multimedijalni fijasko. U Hondi i Epixu niko ne zna kako je nastao ovaj previd stoga će ovaj seksi mini skandal ostati misterija.

 

Baš kao što će misterija ostati i činjenica da baš niko od 5.000 novih kupaca Honde Odyssey u zadnja dva meseca nije uložio prigovor na ovu neobičnu uslugu. Još jedan dokaz kako seks sve prodaje.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×