Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
nicingorance@yahoo.com

Fiat Idea 1.4 16v - check engine

Recommended Posts

Pozdrav drustvo. Ako neko od vas ima iskustva pre nego odem kod nadrimajstora i servisera zamolio bih da podeli iskustvo sa mnom.

Naime, ranije se to desavalo redje ali sada se to desava u toku svake voznje. U toku voznje, ali tek kada se motor malo zagreje pali se lampica check engine. Ne utice na rad motora koliko sam primetio ali utice na potrosnju. Kada se motor ohladi ili ako se vise puta u toku dana auto pali i gasi lampice prestane da svetli ali cim se auto malo zagreje pali se opet. Napominjem da su odradjeni i veliki i mali servis pri kupovini. Automobil je Fiat Idea 1.4 16V 2005 godiste. Unapred zahvalan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@nicingorance@yahoo.com

 

Ta lampica se pali iz mnoooogo mogućih razloga. Bukvalno ih ima na hiljade. Neki od tih razloga utiču na vožnju, neki malo utiču, neki uopšte ne utiču. Ti si primetio povećanu potrošnju. To bi mooogle da budu lambda sonde, ali... Kada je ta lampica u pitanju nema druge nego na dijagnostiku da se iščita šta je tačno prijavio...tj. koji to jedan od mogućih hiljade razloga. :thumbup: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...