Jump to content
FAS Goran
Martinnis13

Desni far i klima problem

Recommended Posts

Imam problem sa desnim farom kada stavim na kratka svetla čuje se neko zujanje u samom faru. Da li je to motorčić otišao, koja je cena i da li ja to sam mogu zameniti?

Što se tiče klime klinci su mu polomili kružić za manuelnu klimu (brzine), pa me zanima da li možda neko ima samo te krugove u prodaji i da li postoji mogućnost da se postavi automatska klima ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pravilo foruma je da se, zbog preglednosti, svaka tehnicka tema bavi tacno odredjenom problematikom.

Takodje, pre otvaranja nove teme pomocu Search proveriti da li takva tema vec postoji, kako ne bi bez potrebe duplirali sadrzaj.

O svemu ovome je vec nasiroko pisano, forum u ovom obliku postoji vec vise od 8 godina, tako da tesko da ima pitanja za Stila a da to vec nije obradjeno.

 

Generalna prica o motoricima farova i identicnoj problematici (moguce da zeza potenciometar, koji motoricu ne daje signal da je u krajnjem polozaju i on nastavlja stalno da vrti):

Tema o popravci motorica:

Tema o nagradnoj ugradnji digitalne klime:

Sto se tice polomljenih komandi, najlakse ces to naci na otpadu, imas posebnu temu sa kontaktima i preporukama.

Slobodno se dopisi u odgovarajucim temama ako budes imao bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Ove problemcice mozes i sam da resis ako imas iole afiniteta ;) .

A ovu "multitasking" temu zakljucavamo i brisemo.

 

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...