Jump to content
FAS Goran
neshaoct

AutoMika - info

Recommended Posts

rsz_cropped-automika-shellferrari-logo-1-1_-_copy PNG.png

 

Ovom prilikom želim da Vas pozovem da postanete deo naše AutoMika porodice tako što ćemo vam obezbediti širok asortiman proizvoda i usluga kao i Ferrari artikala.

 

Unutrašnjost-prodavnice-Shell-Ferarri-1024x954 (1).jpg

auto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(9).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(8).jpg

 

Prodavnica AutoMika posluje 20 godina i jedna je od vodećih maloprodaja sa preko 15.000 različitih artikala za sve vrste motornih vozila. Naša pouzdanost i lojalnost ogleda se u tome što  radimo i danju i noću, 24 sata, 365 dana u godini. Naš slogan je ''Formula za dobru vožnju'' i verujemo da je ključ našeg uspeha u tome što automobile shvatamo mnogo više od običnog prevoznog sredstva, a svoje klijente cenimo ne samo kao kupce već i kao zaljubljenike u našu zajedničku strast - dobru vožnju.
 

auto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(1).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(2).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(3).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(4).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(5).jpg

 

Trudimo se da svojim kupcima obezbedimo samo najkvalitetnije proizvode po pristupačnim cenama i tako smo zaslužili poverenje preko 120.000 kupaca godišnje. Snadbevamo tržište Srbije homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila. Osim auto delova, nudimo i širok asortiman potrošnog materijala za sva vozila, auto elektriku, auto kozmetiku i motorna ulja poznatih svetskih proizvođača. Kvalitet i pouzdanost proizvoda iz našeg asortimana obezbeđuju poznate svetske firme. 

 

auto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(6).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(7).jpgauto delovi Beograd auto servis Beograd kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd) delovi za automobile Beograd mika komerc beograd(10).jpgferrari shop 11.jpg

Takođe, imamo ugovore o distribuciji originalnih rezervnih delova sa ovlašćenim dilerima vodećih svetskih proizvođača automobila: Fiat grupaciju, Audi, VW, Seat, Škoda, Porsche, Ford, BMW, Mini, Peugeot, Citroen, Renault, Nissan, Hyundai itd.  

 

sad01.jpgsad02.jpgsad03.jpg

 

Dvadeset godina poslovanja smo obeležili otvaranjem PRVOG CO-BRANDED SHELL FERRARI SHOP-a u Srbiji, i u svom asortimanu pored originalnih Shell ulja, nudimo i originalne Ferrari artikle kao što su šolje, jakne, kačketi, majice, itd. 

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju 10% popusta prilikom kupovina u objektu maloprodaje na sve artikle u ponudi osim guma i akumulatora.

 

Prvomajska 2h, Zemun
011/316-37-56; 011/316-38-38

Email: prodavnica@automika.co.rs

 

--------------------------------------------------

 

Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja na koja će odgovarati zaposleni iz kompanije AutoMika preko korisničkog naloga AutoMika

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo bi ispravio, nije moguce sa vazecom karticom ostvariti popust, vec se mora izvaditi njihova kartica, dva puta su mi otkucali preko svoje kartice ali su rekli da vise tako nece moci vec moram izvaditi njihovu, to je veliko smaranje, sta da tako svi traze, treba da imam posebno torbicu za kartice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kuvalja

 

Ovo sa popustom zvanično kreće tek od danas, sve do danas je bilo nezvanično. :) 

 

Dogovor je da za ostvarivanje popusta ne treba druga kartica osim kartice FLCS.

Dogovor je da zaposleni iz AutoMike mogu svakome ponuditi njihovu karticu, tj. da vam zatraže podatke, Email adresu ili sl., jednako kao što to mogu i sa svim drugim svojim kupcima. Naravno, svako slobodno odlučuje hoće li ili neće uzeti tu karticu, ali njeno posedovanje nije uslov za ostvarivanje popusta za članove FLCS. :thumbup: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, neshaoct said:

ostvaruju 10% popusta prilikom kupovina u objektu maloprodaje

 

Popust ne važi za naručivanje preko neta? Šta ako neko ne može do auto mike ili je daleko 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@andreja.micovic

 

Nismo ništa precizirali (za sada) kada je u pitanju naručivanje preko interneta.

 

Iz iskustva sa drugim firmama, moguće je da su cene prilikom kupovina preko interneta već snižene (u odnosu na cenu u maloprodaji). Treba to proveriti.

Tehnički, a opet iz iskustava sa drugim firmama, ako se odobrava poseban popust za kupovine putem interneta, neophodno je uneti određeni kod (za članove FLCS), koji onda na ukupan saldo obračunava dogovoreni popust. Drugim rečima, omogućavanje posebnog popusta preko interneta traži prethodnu optimizaciju samog sajta prodavca, tj. omogućavanje tog polja za unošenje posebnog ''popust koda'', plus povezivanje svega toga sa bazom kako bi se ukupan saldo smanjio za dogovoreni procenat.

Pomenuću tu opciju u toku nedelje, pa ćemo videti postoje li uslovi za omogućavanje popusta za članove FLCS i za kupovine preko interneta. :thumbup: 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naručio, dogovorili se jako brzo i lako, ostvaren popust preko kartice FLCS (poslao sliku LK i kartice mejlom) i sve stiglo lepo zapakovano. U petak naručeno, danas u NS.

 

So far so good :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinoc opet nije priznat popust, covek pogledao karticu i vratio i kaze nemate popust.
Pri tom iz starih banovaca smo zvali da proverimo da li imaju lepak za soferke, preko telefona jedna cena, kad smo dosli cena duplo veca i plus nema popust, pa smo se raspravljali 30min.@neshaoct @automika
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

To sto nema popusta ili sto kupujemo lepak za soferke nocu, ili sto je radnik napravio gresku a onda bio bezobrazan?
A umesto u znak izvinjenja da je otvorio prvu fioku i otkucao karticu za popust pravio se lud, sve dok mu se nije objasnilo da ce ujutru da se dodje u radnju da se poprica sa gazdom pa da vidimo kako preko dana svi znaju za tu karticu.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Kuvalja said:

To sto nema popusta, ... , ili sto je radnik napravio gresku a onda bio bezobrazan?

 

 

Nije bitno sta kupujete i kad...vasa stvar, kao i kada cete doci u radnju, ako vec radi 00-24

Sve ostalo jeste bitno...a odnos prema musteriji najvise ;)

Edited by Milutin-NS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poštovani,

Izvinjavamo se na neprijatnosti koju ste doživjeli.

Svakako smo tražili pojašnjenje od radnika zašto je tako postupio i pogotovo zašto je bio neljubazan.

Obavjestićemo i vas čim dobijemo odgovor(sad trenutno spava...).

Još jednom se izvinjavamo uz obećanje da se tako nešto neće ponoviti.

Pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel i imate kablove za Alfu Romeo 166 V6 turbo-2000 ccm,151 kw,god proizvodnje od 1998-2002.

Prednje(3 kom) dužine 500 mm,680 mm,720 mm -oni mi prave problem-odnosno na spoju lulu i kabla(90 stepeni-pravi ugao)preskače varnica na masu.

Isto tako komplet kablova za Lanciju kapu 2,0 turbo 4 cilindra,16 ventila 151 kw-sa tačnim dužinama kablova a ne komplet gde su sva 4 kabla duža za 2-3 cm i kad se postave ne stoje dobro i kače metalni poklopac pa opet varnica preskače,naročito kad se vozi na plin.

Pozdrav,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrlo negativno iskustvo sa Auto Mika prodavnicom.

 

 

Delovi su kao prvo i sa popustom jedva malo jeftiniji nego npr meni u Pančevu u bilo kojoj radnji. Em što meni treba 1000din za gorivo do njih.

 

Poručeno za Doblo delovi za veliki servis, zadnji amortizeri, prednji diskovi i pločice, svašta nešto, ceh 44k. U pančevu bi me sve to koštalo 41k + sam za gorivo dao 1000din i izgubljeno vreme ne računam.

 

Iako je predat broj šasije i napomenuto da treba 305mm diskovi, zbog gužve i puno kutija i delova nismo proverili šta smo sve uzeli i da li je dobro dato računajući da smo dali broj šasije i da su delovi po tome i predati.

Danas montiramo diskove i umesto diskova 305mm dali su diskove 284mm, auto na klocnama. Zovemo radnju prvo kažu nema trenutno ništa na stanju, da zovemo sutra pa će da reše. Zovu posle 10min i kažu ima ferodo 305mm dodjite u 19:15 čekaće vas diskovi. Stižemo u dato vreme, radnica kaže opet su stigli greškom 284mm diskovi, sada će naš radnik da ode u treću radnju i doneće Remsa diskove i da malo sačekamo. Radnik stiže posle 45min i donosi swag diskove koje em što nebih stavio na auto em što su ti diskovi u Pančevu 1500din jeftiniji.

Vraćaju nam pare za diskove i pločice i još nas ubedjuju da nemamo razumevanja i da su oni trošili svoje gorivo da bi nas ispoštovali. Gde je moje gorivo 2x, izgubljeno vreme i što tek u ponedeljak mogu da sklopim auto zbog njihove greške?

 

Kao drugo nemaju pojma za našu klupsku karticu i kažu ma ajde daćemo vam popust 10% kao da imate našu karticu, ne sekirajte se!!! :D

Kažu da je program kriv, da je izbacio pogrešne diskove. Zvao sam posle više radnji i svuda po broju šasije vodi 305mm, ni u najavi kao kod njih 284mm, i kažu sada ćemo da ispravimo program. Zar preko moje grbače haha.

 

Pouka je, kupujte u vašem gradu makar bilo i prilično skuplje jer ako ništa drugo blizu vam je i možete brže da odreagujete u slučaju ili vaše ili tuđe greške ;)

 

PS. Tek ćemo da vidimo kada majstor bude radio veliki servis, ko zna šta su i tu dali?

Edited by Doctor NO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



×
×
  • Create New...