Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Beoguma - Copy.jpg

 

Kompanija Beoguma je osnovana 1985. godine, počevši kao mala radnja za popravku pneumatika. U svojim ranim danima, specijalizira usluge vezane za zamenu i održavanje guma, balansiranje točkova i popravku. Odanost klijentima, jedinstveni set veština i fokusiranost na kvalitet usluga vodila je ka uspehu. Kompanija nastavlja da raste afirmišući svoj identitet i postaje jedan od najinovativnijih i najcenjenijih maloprodajnih centara za pneumatike u Srbiji. Jasna vizija traje i danas. 

 

rsz_slide_osiguranje_guma.jpg

 

Činjenice i brojke

Dva strateški locirana distributivno-servisna centra u Beogradu na površini od 900m2 i dodatnim magacinskim prostorom od 1500m2, nude višestruke prednosti na savremenom tržištu. Kapaciteti servisa uključuju 15 pozicija za popravku i zamenu pneumatika, kao i dva jedinstvena kompjuterska sistema za centriranje trapa putničkih i teretnih vozila.

Gume renomiranih proizvođača. Beoguma je direktni uvoznik najkvalitetnijih brendova guma i garancija za kvalitet usluge. Izaberite gume za vaše vozilo »

 

Beoguma

 

Pri kupovini putem Interneta, ukoliko niste zadovoljni gumama, nekorišćene gume možete vratiti u roku od 14 dana a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Nakon što kreirate narudžbenicu kontaktiraćemo Vas telefonom. Narudžbine koje sa našim operaterom potvrdite do 16h biće isporučene u roku od 2 radna dana.

Pozovite nas: 011/655-66-77. Pomoći ćemo vam pri kupovini, posavetovati i odgovoriti na svako Vaše pitanje!

 

Beoguma

 

Beoguma nudi proizvod potpuno nov na srpskom tržistu, a namenjen je prvenstveno našim krajnim korisnicima - kupcima auto guma.

Za svaku gumu, poklanjamo SVOJU GARANCIJU - BEOGUMA GARANCIJA PLUS. Beoguma svojom garancijom pokriva eksploataciju guma od mehaničkih oštećenja ili unistenja. Garancija obuhvata i kompletno vulkaniziranje oštećene gume,kao i zamenu oštećene ili unistene gume, gumom istog tipa i velicine, ako vulkaniziranje nije moguće.

 

Vreme trajanja garancije: godinu dana, od datuma kupovine guma. Kontinuitet trajanja garancije zavisi od sezonaliteta guma.
- Za kupljene letnje gume ga rancija traje godinu dana, oddatuma kupovine,osim u periodu: 01. novembar - 01. april.
- Za kupljene zimske gume garancija traje godinu dana u kontinuitetu, od datuma kupovine.
- Za kupljene allseason gume garancija traje godinu dana u kontinuitetu, od datuma kupovine.

Dostupnost garancije: Garancija je dostupna 7 dana u nedelji.

Teritorijalna pokrivenost: Srbija.
Predmet garancije:

- Gume putničkih , SUVi poluteretnih motornih vozila.

- Gume svih brendova.

- Gume svih sezona.
Suma garancije: do 35.000 dinara plus PDV po jednoj gumi.
Mesto prijave reklamacija: Prodajni objekti Beogume: Radnička 2, Beograd, Vladimira Popovića 1., Beograd, kao i partnerska mreža servisera u Srbiji.
Slučaj aktiviranja garancije: Ukoliko je oštećenje guma mehaničko, a uzrokovano je oštrim ivičnjacima, polomljenim staklom, ekserimaili bilo kojim drugim oštrim predmetom, Beoguma vrši besplatnu vulkanizacijuili zamenu oštećene gume, novom gumom. U slučaju da Beoguma ustanovi da oštećena guma može da bude vulkanizirana (popravljena), a da nakon vulkanizacije na dalje može nesmetano i bezbedno da se koristi, Beoguma nije u obavezi da zameni oštećenu gumu novom gumom.
Vulkanizacija gume podrazumeva sledeće aktivnosti:
- skidanja/nameštanja rezervnog točka,
- demontiranje/montiranje točka sa novom (ili popravljenom) gumom,
- balansiranje točkova,
- trošak novog tubeles ventila.
- krpljenje oštećene gume, postavljanje fleka različitih dimenzija.
 
U suprotnom ako je guma oštećena u onoj meri u kojoj njeno dalje korišćenje nije moguće Beoguma će oštećenu gumu zameniti novom.
Pravo kupca na naknadu: Beoguma plaća zamenu oštećene gume u skladu sa prikazanom tabelom amortizacije. Potencijalnu razliku između cene nove gume i cene definisane u skladu sa tabelom amortizacije plaća kupac / korisnik garancije.

 

beo.jpg

 

Za sve bliže informacije i prijave šteta pozovite kontakt centar Beogume: 011 / 655-66-77, ili putem Email-a na adresu: kontakt@beoguma.com

 

Beoguma

 

Da bi upotpunila paket usluga, Beoguma vrši i uslugu čuvanja van-sezonskih guma za svoje klijente. Pre skladištenja, gume se čiste od prljavštine i kamenčića a nakon toga se ređaju u specifične police, daleko od sunčeve svetlosti, vlage i štetnih hemikalija (benzina, ulja, masti...) koje mogu imati neželjene reakcije na gumu. Trenutno je na čuvanju više od 12.000 van-sezonskih guma. 

Vozni park čine 3 “pick-up” vozila i jedno kombi vozilo, visoko opremljeni prema najmodernijim standardima. 

 

Beoguma

 

Uspeh Beogume pre svega leži u produktivnosti i inovativnosti njenih zaposlenih. Svaki od 60 zaposlenih daje jedinstven doprinos izvanrednoj podršci klijentima i kredibilitetu kompanije. Beoguma bez sumnje predstavlja sredinu za visoko obučene profesionalce, spremne da u svakom trenutku isporuče vrhunski nivo usluge. U nastojanju da se konstantno poboljšavaju veštine i upotpunjuje znanje, zaposleni svake godine pohađaju Michelin treninge za prodaju i usluge. Kroz svoju mrežu, Beoguma opslužuje više od 400 kompanija i desetine hiljada krajnjih kupaca. Sa godišnjom sa prodajom od preko 45.000 putničkih i 3.500 teretnih guma godišnje, kompanija Beoguma potvrđuje poziciju lidera na tržištu. 

 

U Beogumi u Radničkoj 2, preko puta Ade Ciganlije, brzo i povoljno možete izvršiti tehnički pregled, dobiti registracionu nalepnicu, kupiti polisu osiguranja i uraditi kompletnu registraciju vozila. - Bez odlaska u MUP! Sve na jednom mestu! 

 

Beoguma

 

U prostorijama Beogume nalazi se šalter Pošte Srbije što klijenima omogućuje da sve takse uplate na licu mesta. Beoguma je ovlaščeni Tehnički pregled za izdavanje registracione nalepnice (produženje registracije). Registraciju vozila možete platiti čekovima na 6 rata. Prva rata dospeva 30 dana nakon registracije. Polisu osiguranja možete platiti čekovima na 6 rata. Takođe, ukupan iznos registracije vozila (izuzev tehničkog pregleda) možete platiti na 6 mesečnih rata bez kamate svim kreditnim karticama Banka Intesa. Prva rata dospeva 30 dana nakon registracije. Putem adminstrativne zabrane na 6 rata možete platiti kompletnu registraciju vozila, ukoliko preduzeće u kom ste zaposleni ima ugovor sa Beogumom. 

Uz svaku kupovinu 4 gume dobijate Poklon Karticu za BESPLATAN tehnički pregled. Kartica vam omogućava besplatan tehnički pregled kad god to budete želeli! 

 

Beoguma

 

U Beoguma servisnim centrima možete besplatno proveriti stanje akumulatora specijalnim testnim uređajem. Profesinalni aparat meri stepen napunjenost akumulatora i pokazanu snagu akumulatora. Aparat daje izuzetno pozdane rezultate i automatski ih štampa na papirnoj traci. Beoguma je ovlašćeni servis i reklamacioni centar za Varta i Maximus akumulatore. Ukoliko stanje akumulatora nije zadovoljavajuće, stručno osoblje pomoći će vam u odabiru novog akumulatora i ugradnji. U ponudi se nalaze dva brenda, Varta i Maximus, koje proizvodi ista fabrika - Johnson Controls Inc. Svi akumulatori su izrađeni CA/Ca (kalcijum/kalcijum) tehnologijom, hermetički su zatvoreni sistemi bez mogućnosti isparenja elektrolita. Akumulatorima nije potrebno održavanje. Varta akumulatori imaju i do 40 meseci garancije, a Maximus akumulatori imaju garanciju 30 meseci. Asortiman za sva putnička i komercijalna vozila je odličan. 

Kontaktirajte nas i zakažite
 

 

Beoguma

 

Tipske gumene patosnice su proizvod slovenačke firme Gledring. Patosnice su tačnih dimenzija automobila, imaju visoke ivice i nude najbolju zaštitu na podu vozila. Patosnice su opremljene originalnim sistemom pričvršćivanja koji omogućuje da čvrsto stoje na podu i ne dolaze u dodir sa pedalama automobila, što može biti veoma opasno. Bez neprijatnog mirisa gume! Sa mirisom vanile.

 

 

 

Beoguma

 

 

Beoguma

 

Zbog stanja puteva ili drugih okolnosti većina automobila ima barem malo oštećene felne. Oštećena felna nema pravilan oblik te samim tim nije balansirana i opasna je za vožnju jer može pući pri sledećem većem opterećenju istog mesta. Osim toga, dovodi do vibracija automobila a nekorigovane vibracije ne samo da će uništiti vaše gume, već mogu izazvati ozbiljnu štetu na sistemu za vešanje. Popravka oštećenja nastalog zbog udarca u ivičnjak mnogo je ekonomičnije rešenje od kupovine nove felne! Iako na prvu pomisao možda tako ne izgleda, ispravljanje felni je ipak znatno složeniji proces od uzimanja čekića i lupanja njime po felni. Ovo se pogotovo odnosi na aluminijumske felne jer će nestručan pokušaj ispravljanja najverovatnije dovesti do nepopravljive štete. 

Čak i ako mislite da točak je previše oštećen da se ispravi, zatražite ipak procenu jer možete uštedeti značajna sredstva. Tehničari u Beogumi su visoko kvalifikovani i bićete zapanjeni šta mogu da postignu.

 

Beoguma

 

Većina automobila i mnogo kamiona danas, izrađeno je sa farovima koji koriste kvarc-halogene sijalice priključene na leđa velikog plastičnog reflektora. Spoljašnja površina ovih farova je od polikarbonatne plastike. Takva plastika je mnogo lakša od stakla, daleko otpornija na udarce kamenčića i pukotine. Uprkos tome što prozvođači na farove stavljaju posebnu UV zaštitu koja sprečava oštećenje fara uzrokovano suncem, nakon nekoliko godina izloženosti suncu i atmosferskim hemikalijama, zaštitni sloj propada što uzrokuje matiranje i daje žutu boju faru. Ozbiljno zapušteni farovi mogu na sebi razviti mrežu sitnih pukotina što u velikoj meri smanjuje efikasnost farova i otežava vožnju. Zamislite da vozite u tunelu po kišovitoj noći? Srećom, postoji jeftino rešenje. Za razliku od stakla, plastika od polikarbonata može se polirati u postupku koji Vam neće oduzeti više od pola sata. Farovi će biti ponovo kao novi. Cena poliranja farova je 1.200 RSD po faru.

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju sledeće popuste:

 

- Toyo gume 5% popusta

- 10% popusta na opremu i kozmetiku

- 10% popusta na akumulatore Maximus (Varta podbrend)

 

Radnička 2, Beograd (prekoputa Ade)

Radnim danima od 8 do 20h

Subotom od 8 do 18h

Nedeljom od 9 do 16h

Reglaža trapa ne radi nedeljom

 

Vladimira Popovića 1 (kod Gazele)

Radnim danima od 8 do 20h

Subotom od 8 do 18h

Nedeljom servis ne radi

 

011/655-66-77

Putem kontakt centra možete dobiti sve potrebne informacije.

 

---------------------------------------

 

Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja na koja će odgovarati zaposleni iz Beogume preko korisničkog naloga Beoguma

 

 

Edited by neshaoct
update

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja kod njih odrzavam stila vec 4-5 god. (u radnickoj) a sad i punta jer imaju servis njihov tu preko puta.

celo osoblje vecinom znam i svi su veoma prijatni i korektni a usluga je ekstra. 

svaki deo koji se zameni (doneli ga vi ili narucili oni - sa vasim odobrenjem) stari ide u gepek kola da vlasnik vidi sta je uradjeno ........... :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...