Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
drzarkod

Fiat 500L posle 100.000 pređenih kilometara?

Recommended Posts

Pozdrav svima. Da li neko zna nekog sa ovom kilometrazom, kakvi su utisci, itd. Da li je neko od vas možda prešao sličnu km. Na netu nisam nasao dauertest ili sličan test na 100.000 km. Pa eto obzirom da neki polako ulaze u 5 g vlasništva a bilo je i dosta rent a car i auta na firme...trebalo bi biti nekih info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moze bilo kakvi utisci....nije lose sto ti sluzbeni nisu pazeni...naprotiv. Cudi me da sam Fiat nije malo istestirao auto radi reklame. Znam da su Livinga vozili do Pariza sa nekom ultra nkakom potrosnjom. U pitanju je multijet. Kod nas je kolega Valjevac na tng onako ozbiljno zagazio km.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za prvi maj izlet Valjevo Loznica Sarajevo Višegrad Uzice Valjevo Loznica. Prosecna potrosnja 6,6 l TNGa. Eeeextra... Auto presao 76000 km

Share this post


Link to post
Share on other sites

@drzarkod

 

Mi imamo u firmi jedno 30 komada 1.3mjet menjaju se vozači, vozim i ja povremeno, neki su prešli 100.000 - baš sam skoro pitao dispečere kako su se pokazali i kažu mi da su ok, da nije bilo ništa vanredno osim redovnih servisa.U unutrašnjosti nisam primetio neko habanje, osim sto je tapacirung na vozačkim  vratima  zaprljan  na svakom , na jednom iskočila ona plastična lajsna oko menjača -uglavnom to je to...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/16/2017 at 7:24 AM, igor0511 said:

Sad ti je kasno da pitas kad si vec kupio kola :D

Pa kad si me ti navukao, pogotovo na benzinca....:lol:....ali i meni samo ta plastika cima oko menjaca a ovo oko tapacirunga sam sam lako sredio.  Znaci eLovci dzaba kuknjava....auto fercera. Samo redovno odrzavanje, i potrosni materijali. Par izuzetaka, ali reseni u garancijama. Meni je neverovatno da tzv. domaci auto ne testira Alvirko kao test polovnjaka, niti druge nase novine, slaba kampanja i pored najpovoljnijih uslova svojevremeno, digla  se dzeva od strane konkurencije oko subvencije tada a vise se Skoda i Dacia prodalo u tom periodu, a za neke njihove  modele je 500 l ozbiljan auto. Kao neki tihi bojkot. Moje misljenje da ce se vremenom 500l ustaliti kao odlican polovnjak i sa novim redizajnom uz normalnu cenu koja moze biti samo niza polako ali sigurno dobiti zasluzenu paznju. Kao nepisano pravilo, Alfa ljubav na prvi pogled, a Fiat na drugi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testirao je Alvirko junior L-a kao nov auto, jeste da je sve pogrešno rekao ali je testirao... :) Sad ce najverovatije da ponove kada iskoči ovaj facelift-ovan...

Sent from my SGP621 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja prešao oko 85000 km od avgusta 2013. do danas. Još vozim prve kočione pločice :D Kud sam pošao, tamo sam stigao, sve bez problema. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...