bolens 10 Posted May 14, 2017 Problem je rešen, ali da u par crtica opišem "projekat izvedenog stanja" verovatno će nekom zatrebati. Električna bravica zadnjih desnih vrata je prestala da radi. I čovek kod takvih sitnica misli, ma rešiće se to samo od sebe, onda šprica WD, pa nešto čuka... a ono NIŠTA, nema ozdravljenja! A frustracija raste! Sreća da se nisam upustio sam u rasturanje vrata i raskopavanje tapacirunga jer je to Multipla a znate kakav je to naopak dizajn, sve je neočekivano drugačije. Zato je prakitčno celu operaciju odradio Dule 021 i na tome sam mu zaista zahvalan. Ali ono što je najvažnije kad vam crkne brava, najverovatnije je kvar u motorčiću koji je u jednom belom plastičnom kućištu. E taj beli deo se odvaja od ostale meahnike vrata preko dva šrafa. Drugo još važnije, ako ne nađete baš bravu za multiplu odgavara i od punta... samo skinete taj beli motorčić i uvrnete je na bravu multiple. Celu bravu za punto sam platio 1000 DIN (Fiat Bebac, Rumenka). Quote Share this post Link to post Share on other sites