Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
Nemanja342

Landirenco - membrane na isparivaču

Jel neko menjao sam membrane na plinskom isparivacu? U pitanju je sekvent plin ,landirenco isparivac,a ne znam ni koje membrane da kupim da sam menjam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije neka filozofija odraditi isparivac ali ga moras posle i podesiti i proveriti da li pusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali kako da kupim pravu membranu,da odgovara mom isparivacu posto znam da je landirenco i nista vise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Ne znam zašto se bakćeš s tim, samo možeš kupiti pogrešno i da te na kraju izađe još više. A sama zamena,  tj. ruke ne mogu biti puno. Ali kad si zapeo, imaš li neku oznaku na njemu? Ima to više modela. I gde si to mislio da kupiš?

Edited by nesa 169

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kupio polovan sekvent i to nije taj,vec neki venturi sistem koji meni ne odgovara. Nasao na sajtu set membrana za 1250 din,a u servisu traze 4500 din da mu zamene membrane. I da jos na to kazem da me prvi majstor zavlacio od nove godine da moram menjati isparivac i da je kod njega 95 eura,a proverom u drugom servisu da zamenim membrane samo. tako da ostali paze i provere kod vise majstora

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0